Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Oczywista oczywistość, puste ściany to zło Ja mam sporo gratów co wyłapują niechciane odbicia, mam nawet panele akustyczne na ścianie przy stanowisku z kompem. Ciekawy test wiele osób może zrobić u siebie, szczególnie jak się mieszka w mieście raz posłuchać kompa w godzinach 16-17-18, gdzie jest szczyt, masa aut gdzieś tam jeździ, ktoś gdzieś tam się krząta po domu i jakieś wibracje się zawsze przenoszą, często ich nawet prawie, że nie słyszymy i traktujemy jako tło. A następnie taki test powtórzyć w nocy o np 1 godzinie, gdzie wszyscy śpią, miasto śpi i będzie całkiem inne tło do porównania. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Znajomi są teraz w Azji i oglądając rolkę z wyjazdu rzuciło mi się w oczy to: https://www.toyota.co.th/en/model/yarisativ_grsport Kurde, całkiem fajne -
Przez Mizu · Opublikowano
No za tyle to wezme w sumie już. Mój Alienware też był z Electro Troche kusi czekać na ASUSa z tego filmiku: Ale on ma być dostępny dopiero na początku kwietnia albo i później + to ASUS także jak MSI jest takie drogie to ASUS wystrzeli pewnie ze 6000zł Szkoda bo ten ROG ma pełnoprawny UHBR20 a nie UHBR13.5 jak MSI. Do tego w ASUSie ten ficzer z wygaszaniem ekranu czujnikiem działa sprawnie w porównaniu do MSI. No i ten jasny szary pasek plastiku na dole MSI mnie denerwuje Musze doczytać jaką różnice robi UHBR13.5 vs UHBR20 ale ostatecznie pewnie wezme tego MSI bo nie chce mi sie czekać do kwietnia -
Przez Kadajo · Opublikowano
Hmm u mnie jest 5230 (pomyliłem się pisząc 5260).
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi