Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
4 minuty temu, MaxaM napisał(a):

To nie Trump dostaje miliardy na wsparcie. Ten bezczelny żydek nie pierwszy raz mija się z prawdą.

Opublikowano

Ale Amerykanie tak po prostu to liczą, za starego Hummera za kilka tyś licza z 50 tysi jak za nowego.

Od nominacji Trumpa, zauwazylem dwa pozytywy dla Ukrainy, Orban przestal blokowac europejskie sankcje na rosje oraz przestal blokowac europejskie srodki pomocowe dla Ukrainy. Druga to ze Ukraincy ostatnio atakuja ruskie rafinerie naftowe

Opublikowano
35 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Wyjaśnianie faktów nie ma sensu. Dla Wintera liczy się to co powie Trump :) 

Reszta to kłamstwa z automatu. 

Strasznie upraszczasz. Jestem proamerykański, ale Trump nie jest dla mnie żadną wyrocznią.

Opublikowano
W dniu 2.02.2025 o 10:36, GordonLameman napisał(a):

P.S. Widzę, że dalej boli. To dobrze :) 

Ale co ma niby boleć? Wybujała fantazja ci coś podpowiada? Klepiesz co popadnie, stąd taka ilość spamu. Na wykopie pewno ze dwa raz\y tyle, jak pisałem, życia prywatnego nie masz.

Cytat

W temacie wojny mało piszę, bo na militariach się nie znam.

Tak jakbyś na czym innym się znał.Pogadaj sobie, tyle twojego.

Opublikowano
1 minutę temu, Cappucino napisał(a):

Ale co ma niby boleć? Wybujała fantazja ci coś podpowiada? Klepiesz co popadnie, stąd taka ilość spamu. Na wykopie pewno ze dwa raz\y tyle, jak pisałem, życia prywatnego nie masz.

Tak jakbyś na czym innym się znał.Pogadaj sobie, tyle twojego.

Nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz, drogie dziecko :) 

Idź się wyżalić gdzie indziej. Może jak mama przyniesie rosołek do piwnicy :) 

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz, drogie dziecko :) 

Idź się wyżalić gdzie indziej. Może jak mama przyniesie rosołek do piwnicy :) 

Przemilczę ten twój kolejny identyczny bełkot, za mało inteligentny jesteś, by napisać coś konstruktywnego.Jak brakuje argumentu to lecisz w dziecinadę.

Opublikowano
7 minut temu, Cappucino napisał(a):

Przemilczę ten twój kolejny identyczny bełkot, za mało inteligentny jesteś, by napisać coś konstruktywnego.Jak brakuje argumentu to lecisz w dziecinadę.

Twoje urojenia na mój temat nie są argumentem, są dziecinadą na którą odpowiadam podobną.

Wszystko co piszę podpieram linkami/artykułami/wiedzą/doświadczeniem. Z zastrzeżeniem niektórych miejsc, gdzie raczej pytam i proszę o potwierdzenie. 

A, że mam pracę zdalną, to pisanie na forum pozwala się odprężyć od skomplikowanych problemów, które na co dzień rozwiązuje. Tyle - jeśli tego nie rozumiesz to trudno. Prościej napisać się nie da :) 

Tak się składa, że znam się na pewnej ilości sprawach. Nawet to udowodniłem w dyskusji z Tobą, bo koniec końców skończyłī Ci się argumenty i uciekłeś z wątku :) 

Opublikowano
32 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To dlaczego nei przyjmujessz wyjaśnień dot. wielkości pomocy? ;) 

Czyich wyjaśnień? 

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Nawet to udowodniłem w dyskusji z Tobą, bo koniec końców skończyłī Ci się argumenty i uciekłeś z wątku :) 

Przypomnij której? Tej gdzie sie posiłkowałeś głupotami ze strony sklepu sprzedającego oczyszczacze powietrza? Jak ktoś mi z czymś takim wyjeżdża to o czym tu rozmawiać?

Ty poważny jesteś?

Dziecinada to twoje wpisy, nie tylko do mnie.Wystarczy, że ktoś ma odmienne zdanie i już go atakujesz, za kogo ty się uważasz?? Jesteś tylko kolejnym zwykłym anonimem z sieci któremu coś się wydaje.

I to, że coś sobie wyszukasz z sieci nie czyni cię inteligentnym. Człowiek inteligentny jest też zazwyczaj kulturalny, czyli cecha która jest ci skrajnie obca.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Cappucino napisał(a):

Przypomnij której? Tej gdzie sie posiłkowałeś głupotami ze strony sklepu sprzedającego oczyszczacze powietrza? Jak ktoś mi z czymś takim wyjeżdża to o czym tu rozmawiać?

Ty poważny jesteś?

Czy to była jedyna rzecz jaką się posiłkowałem? Czy może zwracałem Ci uwagę na zebrane w tamtym artykule linki, badania i wykresy? 

Nie zdziwiło mnie to, że nie przeczytałeś :) 

Dziecinada to twoje wpisy, nie tylko do mnie.Wystarczy, że ktoś ma odmienne zdanie i już go atakujesz, za kogo ty się uważasz?? Jesteś tylko kolejnym zwykłym anonimem z sieci któremu coś się wydaje.

Nie, nie atakuję. Przedstawiam odmienne zdanie. No chyba że ktoś ordynarnie kłamie, albo odnosi się chamsko. Wtedy odpłacam tym samym. 

I to, że coś sobie wyszukasz z sieci nie czyni cię inteligentnym. Człowiek inteligentny jest też zazwyczaj kulturalny, czyli cecha która jest ci skrajnie obca.

Ależ ja jestem kulturalny. Do czasu. Jeśli wrzucasz fejki, bzdury i kłamstwa, albo odnosi sz się do mnie chamsko - przestaję być ;) 

4 minuty temu, Cappucino napisał(a):

Szkoda mi czasu na głupoty i przesiadywanie całymi dniami na jakimś forum. Trzeba mieć niezłe odklejenie by marnować tyle czasu.

And yet - you're still here ;) To jest dopiero marnowanie czasu - pisanie na forum, że pisanie na forum to marnowanie czasu. Nic co tutaj piszesz nie jest logiczne, a twoje ataki na mnie są skrajnie infantylne. Może zdrzemnij się? 

Co więcej, masz ból dupy o to, co ja na tym forum robię i jak kieruję swoim życiem. Widocznie Ty nie potrafisz pisać postów na forum i prowadzić życia. Inni potrafią. Nie wszyscy są jak ty. Niektórzy umieją więcej :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)

tymczasem politka partii Adriana XDD nawpuszczali gówna z kraju który Leszek ukochał a teraz mamy minimum 1000 przestępców gratis (BO TAK, 10% GRUZINÓW POPEŁNIŁO PRZESTĘPSTWO U NAS)

https://www.rp.pl/przestepczosc/art39915151-gruzini-popelniaja-najwiecej-przestepstw-ze-wszystkich-obcokrajowcow-w-polsce

image.thumb.png.f278f1b2ba63783d4aba8babb96b09fa.png

Adrian z żyrandola to cieć bez RIGCZu, gdybym mógł, to bym mu w ryj napluł.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
3 minuty temu, crush napisał(a):

Gruzini to jest dla mnie największy zawód ostatniej dekady migracji.

Jaki jest przeciętny "arab" każdy widzi. Ale Gruzini wydawali się zawsze w miarę poukładani jeśli chodzi o ten rejon świata.

No cóż...

Przecież to ludzie Wschodu. Same dzikusy.

Opublikowano
4 minuty temu, crush napisał(a):

Gruzini to jest dla mnie największy zawód ostatniej dekady migracji.

Jaki jest przeciętny "arab" każdy widzi. Ale Gruzini wydawali się zawsze w miarę poukładani jeśli chodzi o ten rejon świata.

No cóż...

a dla mnie nie, bo to w dalszym ciągu pochodna homo sovieticusa, tylko z Kaukazkim twistem. Lechu razem z czterema pancernymi zaszczepił w milionach polaków miłość do kraju, z którego pochodził główny twórca wywózek polaków.

Chichot losu.

Opublikowano
10 minut temu, Winter napisał(a):

Przecież to ludzie Wschodu. Same dzikusy.

8 minut temu, huudyy napisał(a):

a dla mnie nie, bo to w dalszym ciągu pochodna homo sovieticusa, tylko z Kaukazkim twistem. Lechu razem z czterema pancernymi zaszczepił w milionach polaków miłość do kraju, z którego pochodził główny twórca wywózek polaków.

Chichot losu.

Jasne. Ale jednak w każdym takim kotle są kraje wydające się być lepszymi, choć trochę bliższymi zachodowi - Gruzja, Ukraina, Chorwacja na Bałkanach.

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Jasne. Ale jednak w każdym takim kotle są kraje wydające się być lepszymi, choć trochę bliższymi zachodowi - Gruzja, Ukraina, Chorwacja na Bałkanach.

Chorwaci to poziom wyższy od Polaków, a już tacy Serbowie to poziom Gruzji i Ukrainy. Jeśli miałbym wybrać już na siłę jakiś naród ze wschodu, który uważam za OK to wybrałbym Ormian. W Polsce osiadli od setek lat i bezproblemowi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...