Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Tylko, że każdemu opłaca się co innego a takie generalizowanie 0-1 to troszkę ignorancja. -
Przez hubio · Opublikowano
Co do sporu elektryki vs spalinówki ja wybieram 3 drogę, najlepszą ekologicznie - ZBIOROWĄ KOMUNIKACJĘ MIEJSKĄ. I to piszę całkiem serio. Niestety polskie państwo od dekad nic z tym nie robi. O ile jeszcze w miastach to funkcjonuje np w moim mieście (pow. 500000) o tyle w mniejszych miasteczkach i wsiach ludzie słusznie piszą, że nawet jakby chcieli być najbardziej pro ekologiczni bez samochodu nie są w stanie funkcjonować. I to prawda. W Luksemburgu np. komunikacja jest bezpłatna. W Holandii bardzo punktualna i zadbana i częsta... Jeśli chodzi o nasze własne zdrowie i zdrowie dzieci, spalinówki nas oczywiście trują, ale jeszcze mocniej ogrzewanie byle czym byle gdzie (szczególnie w mniejszych miasteczkach) a państwo z kartonu oczywiście nic z tym nie robi. Jak raz na miesiąc gdzieś jakiś strażnik miejski wejdzie do trującej kamienicy i zlokalizuje truciciela to jest wielkie halo... Natomiast w kontekście ekologii globalnej to choćby Europa się zesr.....a i zrobiła 100% elektryków, póki w Azji i w Afryce będzie się wyrzucać tony plastiku i odpadów bezpośrednio do wody to nie zapobiegniemy katastrofie. Najbardziej truje Azja. Koniec kropka... W civce 6 (nie wiem czy 7) jest taki globalny wskaźnik trucia i jakby to miało być odniesienie to cała Europa by miała może wskaźnik z 15%, a Azja z 60%, a potem cała reszta... No ok - jest jeszcze USA, ale tu nie wiem jak oni się zachowują. -
Przez Curian00 · Opublikowano
Jestem MEGA zadowolony z RAZER Basilisk V3 X HyperSpeed , to ile ta myszka trzyma na jednej baterii to naprawdę pełen podziw. Mysz wystartowała z działaniem 15 Października (10 października złożyłem zamówienie, doszła 5 dni później bo były problemy z dostępnością ) , dziś mamy 29 Listopada i sami widzicie poziom baterii (jeszcze scroll nie miga, to znaczy że jest więcej niż 10% baterii ). Dodam że zajmuje się renderingiem itd: więc sporo pracuję na myszce, a przy okazji pograłem i przeszedłem cztery gry w tym 2x FPSy. Mysz podpięta na donglu 2.4Ghz , stan uśpienia ustawiony po 1 minucie (myślę czy by nie zwiększyć do 5 minut). Z wybudzaniem myszki ze stanu czuwania nie ma najmniejszego problemu, zaraz reaguję nie ma żadnych opóźnień. Te opóźnienia 5-10 sekundowe któe można przeczytać w sieci, to chyba tylko kiedy jesteśmy podpięci przez bluetooth. Albo przez starszy Fremware aplikacji który był np: rok temu (bo posty z tym problemem są z przed roku) Jeżeli ktoś się zastanawia nad dobrą myszką, to polecam Razera Bazyliszka V3 Hyperspeed, tym bardziej że teraz na myszkę jest promocja i można ją kupić za 220zł. Co do baterii, to polecam kupić Enelop PRO (akumulatorki w formie baterii) przydadzą się czy to do pada, czy do właśnie myszki. -
Przez janek25 · Opublikowano
ok. sprawdziłem też na arrow lake H w produkcie nuc 15 pro i moja opinia jest taka ze Tau ani PL2 nie funkcjonuje.A jeśli funkcjonuje to pożytek z tego żaden -
Przez galakty · Opublikowano
A newsy że kasa się skończy w styczniu? Zresztą to i tak tylko do elektryka, a ja pytam o najem spalinowego. Tylko rozumiem czemu pomijasz - bez dopłat się nie opłaca.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi