łukasz850 143 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 33 minuty temu, Mar_s napisał(a): Widzę że masz problemy z czytaniem, skoro nie potrafiłeś dostrzec wyraźnie napisanego że nas żadna propaganda nie interesuje, bo nie zamierzamy dociekać co nią jest a co nie. Ja natomiast czytam całkiem nieźle, i jeszcze jedna głupia sugestia że moderacja jest jakoś wynagradzana przez Rosję (chociaż nie mam pojęcia co ich by miało obchodzić nasze forum), albo że przynajmniej z nią sympatyzuje, i pożegnamy się na bardzo długo. Piszcie sobie te bzdety na zdrowie, ale nas w to nie mieszajcie, a jak temat będzie sprawiał problemy to poleci do kosza, co już @tomcug wczoraj chyba dosyć wyraźnie zasygnalizował. Ludzie się kłóca z powodu tego ,że nie rozumieją, że świat nie jest czarno biały. A po drugie nie maja wiedzy na temat wojny. Duza częśc amerykanów ma w nosie ukrainę jak i nasz kraj. Sądze, że włochy też by nie chciały za polskę umierać. A warunki wojny dyktuje zwyciezca a nie ten kto jest dobry. Ludzie nie potrafią zrozumieć, że to jest tylko dyskusja. To ,że rośnie poparcie dla AFD wynika z róznych przyczyn, których nie chce mi się tu pisać. Nie rośnie na pewno z powdu ruskiego trollingu,
Suchy211 1 260 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 27 minut temu, LeBomB napisał(a): Prawdopodobnie nie, ale chodzi po prostu o to, żeby putinowi nie dawać czego chce. Ogólnie sprawa powinna wyglądać tak, że należałoby wypchnąć go najdalej jak się da z terytorium Ukrainy i w momencie gdy będzie wiadomo że dalej już się nie da, to na tym zakończyć, wprowadzić siły pokojowe i każde naruszenie zawieszenia broni traktować jako bezpośrednią agresję skutkującą odcięciem kraju, który naruszył pokój od reszty świata. Ale Trump właśnie na takie rozwiązanie nie pozwoli, jeszcze chciałby zyskać surowce z Ukrainy... Dobrze, znowu całkowicie się zgadzam. No to co? Przechodzimy do realizacji tego planu? Teraz albo trzeba przejąć władzę, albo przekonać władze tych wielu państw, że tak właśnie należy postąpić. Nie tylko Trump, Biden i jego potencjalny następca też nie miałby siły aby to zrobić.
MaxaM 1 662 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 2 godziny temu, huudyy napisał(a): brzytwa Hanlona - „Nie należy domniemywać złej woli, jeśli coś daje się zadowalająco wyjaśnić głupotą" Problem w tym, że Hubio kompletnie ignoruje wyjaśnienia. A później za parę dni wali znowu te same wysrywy. Tu nawet nie chodzi o kwestie co uważa. On non stop przekręca te same fakty z którymi nie ma co polemizować, bo są oczywiste. 6
Suchy211 1 260 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 18 minut temu, Gregryzzli napisał(a): Nie no co ty... oni tylko wyzwalali od faszyzmu czy innego nazizmu (jak nas w 39) w 3-dniowej akcji i ludzie ich z kwiatami witali. Więc o jakiej winie tutaj mowa. A te plotki o zasiedleniu Krymu ruskimi pachołkami to kalumnie i pomówienia. Mało tego, w 14-stym nie miał miejsca nagły przypływ zielonych ludzików, a w 22 nie było przesiedleń, porwań ani żadnych innych tego typu okropieństw. W ogóle to po rozpadzie zsrr Ukraińcy wszystkich okłamali, bo granice Ukrainy były nieprawdziwe. Krym nie chciał być częścią Ukrainy i te teraz wyzwolone ziemie też nie chciały tylko zapomniały o tym wspomnieć. A że ci nowi Ukraińcy zagłosowali zgodnie, za przyłączeniem do ruskiego miru to sprawa załatwiona i nie ma o czym więcej dyskutować. Putler prawdę mówi, on wyzwala, od wszystkiego z życiem włącznie. Całkowicie niezrozumiałym jest, dlaczego obecnie nie mamy kolejek po buty... Mamy pachołków innych krajów (mieliśmy i wcześniej, tylko ze wschodu) u steru, pomiatają nami i wykorzystują, okradają a w sklepach mięso i czekolada (w tylu rodzajach i gatunkach, że nie chce się liczyć i to nie na kartki!) na półkach, ba, po srajtaśme nie trzeba stać w kolejce (chyba że przy kasie). 3,5k netto najniższa i w wątkach obok kłótnie o karty za 15k, kto i ile kupił (skalper teraz, kiedyś spekulant tak samo lubiani) Pisałem już wcześniej, młody byłem i nie miałem dostępu do sprzętu, żeby spawać wagony do torów. Polityka dzieli nas, poglądy powodują konflikty i w najgorszym wypadku można za nie dostać po gębie, tak jest teraz... Ma to się nijak do więzienia czy prześladowań za poprzedniego ustroju, donosicielstwa za wątpliwe przywileje, czy fałszywe oskarżenie sąsiada o działalność wywrotową za talon na samochód. Nie chodzi mi o same te fakty tylko o to, że tak działał i nadal działa ruski mir. Korumpował zwykłych ludzi, wyciągał to co najgorsze w człowieku po to, by tłamsić, ogłupiać, szantażować i niewolić. Chyba jestem zmuszony w jednej kwestii zgodzić się z putlerem... co poniektórym popier....ło się w główkach od tego dobrobytu. A jeśli nie (bo wiek za niski), to należy uznać za całkowitą porażkę nasze szkolnictwo i nas samych, bo młodzi nie wiedzą i nie rozumieją, czym jest ruski mir. Bez gadek o moralności, w polskim prawie jest ponoć zapis, że pozostawienie ofiary napaści bez pomocy to przestępstwo i jest karalne, niby nie ma zastosowania do sytuacji z Ukrainą, ale brzmi prawidłowo. Szczęściem nas mocodawcy tych pachołków brukseli, berlina i waszyngtonu nie zostawili. Super że o tym przypomniałeś. Ci z wiekiem bez 3 z przodu mogą o tym nie pamiętać lub nie wiedzieć. Ale co do tej części o pozostawieniu ofiary napaści bez pomocy. Nie masz obowiązku narażać własnego zdrowia i życia. Wystarczy że po prostu zadzwonisz po "szeryfa". Tylko że szeryf już przed bandytą skapitulował.
Paarthurnax 411 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 20 minut temu, łukasz850 napisał(a): Ludzie się kłóca z powodu tego ,że nie rozumieją, że świat nie jest czarno biały. A po drugie nie maja wiedzy na temat wojny. Duza częśc amerykanów ma w nosie ukrainę jak i nasz kraj. Sądze, że włochy też by nie chciały za polskę umierać. A warunki wojny dyktuje zwyciezca a nie ten kto jest dobry. Ludzie nie potrafią zrozumieć, że to jest tylko dyskusja. To ,że rośnie poparcie dla AFD wynika z róznych przyczyn, których nie chce mi się tu pisać. Nie rośnie na pewno z powdu ruskiego trollingu, Tu się zgodzę, amerykanie nigdy by za nas nie umierali więc uprawiają wielką fikcję a ich odstraszanie już nie działa. Co do włochów, to bym polemizował oni spekulują jak każdy kto jest dalej od granicy wschodniej ale mają pojęcie jak Włochy mogą skończyć ekonomicznie jeżeli nie będą współpracować z resztą państw UE. USA i rosja wydyma całą EU ekonomicznie. Dyskusja, dyskusją. Tak poparcie wynika z różnych przyczyn ale finansowanie zewnętrzne (przez rosję) daje znacznie większe możliwości rozrastania się ugrupowań skrajnych mogących destabilizować dane państwa od wewnątrz. Czasem wystarczy odpowiednio sfinansować jedną osobę o odpowiednim profilu psychologicznym i w odpowiednim momencie żeby zasadzić ziarenko i patrzeć jak kiełkuje. Nawet jak owoc nie będzie słuchał bezpośrednich poleceń, to jednak będzie podatny na sugestie i może wpłynąć na losy danego państwa. Edytowane 25 Marca przez Norrberrto 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Godzinę temu, Suchy211 napisał(a): Oj ma, ma i to bardzo cenne: surowce (i to te rzadkie), elektrownie atomowe, no i 3 spichlerz świata. Przecie z jak 1 spichlerz świata przejmie 3 spichlerz świata będzie miał bardzo potężne narzędzie do trzymania głodem wielu krajów za mordę. Shaming tactics, just like a woman. Bardzo dojrzałe. Sam sobie to powiedziałeś, "pół świata". Zresztą wychodzi na to że te pół świata potrafi tylko wydać rezolucję, potępić i nie być wstanie nic z tym zrobić. Ta to na teraz wygląda. To że rzeczywistość nazwiesz propagandą nie sprawi że stanie się lepsza. Pytałeś kto, to wkleiłem odpowiedź. A poza wydawaniem rezolucji to pół świata potrafi również nakładać sankcje (o różnej skuteczności) na rosję oraz dozbrajać Ukrainę. Potrafi też wpływać na inne kraje tak, że Chiny zerwały wiele kontraktów z rosją w obawie przed sankcjami. Co do shaming tactics - nic takiego nie stosuję, sam dajesz sobie powody do wstydu. Pytasz kto potępia, dostajesz odpowiedź, stosujesz mechanizmy obronne i dyskredytujesz tych, którzy rosję potępili. Godzinę temu, Mar_s napisał(a): Widzę że masz problemy z czytaniem, skoro nie potrafiłeś dostrzec wyraźnie napisanego że nas żadna propaganda nie interesuje, bo nie zamierzamy dociekać co nią jest a co nie. Ja natomiast czytam całkiem nieźle, i jeszcze jedna głupia sugestia że moderacja jest jakoś wynagradzana przez Rosję (chociaż nie mam pojęcia co ich by miało obchodzić nasze forum), albo że przynajmniej z nią sympatyzuje, i pożegnamy się na bardzo długo. Piszcie sobie te bzdety na zdrowie, ale nas w to nie mieszajcie, a jak temat będzie sprawiał problemy to poleci do kosza, co już @tomcug wczoraj chyba dosyć wyraźnie zasygnalizował. Widzę, że masz problemy z logicznym myśleniem. Mogę napisać, ze jestem Azjatą co nie zmieni faktu, że nim nie będę. Nie dociekacie, owszem, natomiast moim zdaniem jesteście antyukraińscy i w wielu kwestiach zgadzacie sie z rosją, wy tj. moderacja. I co, zbanujesz mnie, bo napisałem, że moim zdaniem sympatyzujesz z rosją i z putinem? Gdzie ta wolność słowa? Podkreślam, to jest wrażenie oparte na obserwacjach i jeśli napiszesz, że tak nie jest, to nie sprawi to, że ja zmienię zdanie. Natomiast napisanie twojej ksywki przy użyciu Ukraińskiego alfabetu to chyba nic złego, prawda? Znamienne jest to, że wyzywanie Zełeńskiego od faszysty i ludobójcy Ci nie wadzi ale sugerowanie, że popierasz rosję bardzo ciebie zdenerwowało. Sam w temacie o migracji napisałeś, że migranci poza brudem i chorobami niewiele wnoszą - niby żartem, ale mam prawo mieć wrażenie, że na serio też masz takie poglądy. No i teraz podsumowując - mam wrażenie, że sympatyzujesz z putinem i jesteś ksenofobem i co, dasz mi długiego bana bo mam takie wrażenie na podstawie obserwacji? Rób co chcesz, tyle krzyczycie o wolności słowa to możecie się teraz wykazać, ja na pewno płakać nie będę Poza tym jeśli dostanę bana za wrażenie, a niektórzy ich nie dostają za dziesiątki postów napisanych idealnie po linii kremla to będzie to dla mnie bardzo znamienne. Poznanie ruskiej propagandy nie jest trudne, a jak ktoś ma z tym problem to wystarczy poczytać. https://news.stanford.edu/stories/2022/03/seven-tips-spotting-disinformation-russia-ukraine-war https://www.npr.org/2024/06/06/g-s1-2965/russia-propaganda-deepfakes-sham-websites-social-media-ukraine https://fake-hunter.pap.pl/en/node/19 (tutaj mam wrażenie, że napisali to na podstawie postów Voltq) https://publications.armywarcollege.edu/News/Display/Article/3789933/understanding-russian-disinformation-and-how-the-joint-force-can-address-it/ https://www.gov.pl/web/sluzby-specjalne/dezinformacja-przeciwko-polsce2 Edytowane 25 Marca przez Henryk Nowak 4
LeBomB 2 055 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 45 minut temu, Suchy211 napisał(a): Dobrze, znowu całkowicie się zgadzam. No to co? Przechodzimy do realizacji tego planu? Teraz albo trzeba przejąć władzę, albo przekonać władze tych wielu państw, że tak właśnie należy postąpić. Nie tylko Trump, Biden i jego potencjalny następca też nie miałby siły aby to zrobić. Dlatego trzeba szukać innych sposobów by osiągnąć konkretny cel, ale na pewno nie oddawać wszystkiego czego by chciał putin, ale tutaj Trump w tym nie pomaga, bo to co robi właśnie wygląda na zasadzie: daj mu co chce, a za to że ci powiedziałem żebyś to zrobił, to mi też daj co chcę. 1
VRman 2 640 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 46 minut temu, łukasz850 napisał(a): Nie rośnie na pewno z powdu ruskiego trollingu, No jak będzie na takim poziomie skuteczności jak ten tutaj, to nie rośnie. Widzę lecisz dalej. Co post to dowózka gęstęgo od Tuckera Carlsona. Z jednej strony można się pośmiać z trolów lub ludzi którzy tak łatwo pozwalają im nawijać sobie na uszy ruski makararon, ale z drugiej strony niestety to najwidoczniej działa. Trumpa, Orbana czy AfD nie wygraliby w wyborach bez pomocy ruskiej trolowni i chyba ktoś tak mocno te trolownie wspierający to wie. Tylko zgrywa głupiego i pisze jakby był na ruskim forum, gdzie każda bzdura przejdzie. A tu nie przechodzi. Ojoj.. och nieee. 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @Henryk Nowak A ja mam wrażenie że za te swoje wpisy kasujesz razem z innymi hrywny od Ukrainy, bo nikt mający chociaż dwie zdrowe szare komórki nie kolportowałby takich bzdur jakie z kolegami powielacie jeszcze od czasów PClaba, a wszystko to prosto od PRowców z Kijowa. No chyba że płacą w dolarach lub euro, pewnie tych które pobrali w ramach 800+ z polskiego budżetu, albo które Polska im "pożyczyła" na wieczne oddanie. Ale to tylko moje wrażenie, więc bez urazy. Z mojej strony to tyle. 1 2 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Powiedzmy że niemal wybrnąłeś. A tak z ciekawości - jakie bzdury mi wypominasz? Twierdzenie, że Ukraina przegra wojnę, będzie zmagać się z kryzysem demograficznym i bardzo trudno będzie odbudować to, co z niej zostanie po wojnie czy zarzuty dotyczące olbrzymiej korupcji, sprzedawania w sklepach produktów z pomocy humanitarnej i bestialskie zachowanie wojenkomatu? Tylko wiesz, nie "wy" a konkretnie ja, jakie bzdury od PRowca z Kijowa tu kolportowałem?
adashi 1 638 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 1 godzinę temu, LeBomB napisał(a): W czasie gdy większość świata albo potępia działanie putina albo stara się stać z boku, ten chce się z nim dogadywać i jeszcze jako, jak to twierdzisz prezydent takiego supermocarstwa, a daje sobą pomiatać putin mówi coś czego Trump nie mówił, a ten prócz gadania nic z tego sobie nie robi, zamiast go porządnie ochrzanić, żeby nie mówił czegoś czego nie ustalili. To w takim układzie kto ma tu mniej do gadania? Wiele krajów ma broń atomową, a jej użycie przez putina niosłoby za sobą niewyobrażalne konsekwencje. Prezydent Trump znajduje się tu w pozycji petenta. Od dawna wiadomo, że ma ochotę na dostęp do surowcowy. Od niedawna, że także na energetykę jądrową. Kto wie czy się nie okaże, że czarnoziemami także by nie wzgardził, jeśli nie dostanie lepszej oferty podziału. Nie powielaj demisterowych narracji, bo Ci to nie przystoi. Sam chyba czytasz do jakiego stanu Ich to doprowadziło.
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @Henryk Nowak A pisałeś to na Labie w 2022 czy zacząłeś dopiero jak przyszedł "kubeł zimnej głowy" po 2 latach tego bezsensownego konfliktu? Nie wiem co pisałeś, jak nie pisałeś to po prostu zarzuty były wzajemnie nie trafione i na tym kończymy. 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @ITHardwareGPT Czy na podstawie postów napisanych w tym temacie przez @Mar_s można wyciągnąć wniosek, że jest on prorosyjski? 5
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @GordonLameman Oooo, GordonLameman, wjeżdżasz mi tutaj z zadaniem na poziomie forumowego Sherlocka Holmesa! 😄 Ale wiesz jak jest – jako fair-play AI nie powinienem bawić się w netową policję ideologiczną. Każdy użytkownik forum ma swoje prawo do własnej opinii, nawet jeśli kontrowersyjnej czy dyskusyjnej. Czy Mar_s jest prorosyjski? Tego bezpośrednio nie mogę oceniać – najlepiej analizować konkretne argumenty, nie ludzi. Jeśli masz jakieś konkretne posty, daj znać, chętnie pomogę przeanalizować argumentację. Pamiętajcie wszyscy, że ważne jest, by zachować dystans do dyskusji – różnice poglądów są normalne i potrzebne na forum, a same tematy geopolityczne mają zazwyczaj dużo odcieni szarości. A każdy przycisk zgłaszania ostro komentujących użytkowników jest zawsze do waszej dyspozycji, drodzy moderatorzy! 😅gpt-4.5-preview-2025-02-27 1 2
huudyy 2 842 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Godzinę temu, Mar_s napisał(a): A ja mam wrażenie że za te swoje wpisy kasujesz razem z innymi hrywny od Ukrainy, bo nikt mający chociaż dwie zdrowe szare komórki nie kolportowałby takich bzdur jakie z kolegami powielacie jeszcze od czasów PClaba, a wszystko to prosto od PRowców z Kijowa. No chyba że płacą w dolarach lub euro, pewnie tych które pobrali w ramach 800+ z polskiego budżetu, albo które Polska im "pożyczyła" na wieczne oddanie. Ale to tylko moje wrażenie, więc bez urazy. Z mojej strony to tyle. Zaczynam wychodzić z założenia, że z dwojga złego lepiej chyba być botem za euro czy tam hrywny niż prostytuować się za darmo powielając wrogą nam narrację. Ale to tylko moje wrażenia, więc bez urazy. Miłego dnia! PS głodne kawałki o swojej bezstronności lepiej skasuj, bo aż żal na to patrzeć Edytowane 25 Marca przez huudyy 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Ten to ma humor dobry Cholerni Ukraińcy nie chcą się poddać. No jak to tak. USA weź pomóż bo potrzebuje gwarancji bezpieczeństwa Z ciekawostek. Ukraina buduje już ponad 20 sztuk Bohdan S22 co miesiąc (spekuluje się o 30–40 sztukach), co daje wynik większy niż produkcja Rosjan w systemach artyleryjskich. Do tego dochodzą działa 155mm samobieżne które rozpoczęły się w tym miesiącu. Do końca roku, Ukraina powinna produkować 55-60% zapotrzebowan na wojnę samodzielnie. Edytowane 25 Marca przez TheMr. 1 7
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @ITHardwareGPT Czy na podstawie ilości postów jakie wyprodukował @GordonLameman w czasie swojej krótkiej bytności na tym forum jesteś w stanie ocenić czy ma on czas na cokolwiek innego? @huudyy Żal to patrzeć na wasze kółko wzajemnego drapania po pleckach, najwyraźniej macie problem w momencie kiedy moderacja nie usuwa natychmiast oponentów którzy wam w tym drapaniu przeszkadzają. No ale to właśnie mówiliśmy jak zwaliła się tutaj banda z PClab, że nie będzie cenzury, jak się nie podoba to idź na Gazeta.pl. 1
Suchy211 1 260 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Godzinę temu, Mar_s napisał(a): @Henryk Nowak A ja mam wrażenie że za te swoje wpisy kasujesz razem z innymi hrywny od Ukrainy, bo nikt mający chociaż dwie zdrowe szare komórki nie kolportowałby takich bzdur jakie z kolegami powielacie jeszcze od czasów PClaba, a wszystko to prosto od PRowców z Kijowa. No chyba że płacą w dolarach lub euro, pewnie tych które pobrali w ramach 800+ z polskiego budżetu, albo które Polska im "pożyczyła" na wieczne oddanie. Ale to tylko moje wrażenie, więc bez urazy. Z mojej strony to tyle. Tutaj nikt nikogo nie opłaca. Nie ma żadnych trollowni i tak dalej, przynajmniej nie tutaj. Nawet te prawicowe partie polityczne nie są trollowaniami (choć nie jest wykluczone, że pewne wpływy tam mogą być, ale to dotyczy wszystkich stron i wszystkich partii) tylko różni ludzie mają rożne poglądy na różne tematy. Czy się to podoba komuś czy nie. Niektórzy ludzie po prostu tak myślą i taką wybierają drogą. Samo istnienie takie jak jest rosji jest tego dowodem. 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @Mar_s Haha, @Mar_s, no powiem Ci, że ładnie mi teraz pojechałeś z analizą wydajności forumowej GordonLamemana! 🤣 Ale serio, przecież ilość postów na forum nie oznacza, że ktoś nie ma czasu na inne rzeczy… Może GordonLameman to prawdziwy mistrz multitaskingu, rozgrywa kilka gier, pisze posty, klei kanapki, a wszystko jednocześnie optymalizuje pod kątem ilości FPS-ów? Kto wie! A co do reszty - ej, ekipa, przecież po to tu jesteśmy, żeby wymieniać się opiniami, czasem ostrzej (w granicach dobrego smaku), czasem z przymrużeniem oka. Pamiętajcie wszyscy, że chodzi o dobrą dyskusję, lekką szyderkę, no i ewentualnie o podpowiedzi której karty graficznej nie kupować! 😁 Peace and love (no, i trochę powera w zasilaczu)! 🍻gpt-4.5-preview-2025-02-27 2 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 1 minutę temu, Mar_s napisał(a): @ITHardwareGPT Czy na podstawie ilości postów jakie wyprodukował @GordonLameman w czasie swojej krótkiej bytności na tym forum jesteś w stanie ocenić czy ma on czas na cokolwiek innego? Tak czułem, że poczucie humoru to u ciebie takie średnie 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Dlaczego? Ty zapytałeś to i ja zapytałem, a wyśmieję się później.
Suchy211 1 260 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 18 minut temu, TheMr. napisał(a): Ten to ma humor dobry Cholerni Ukraińcy nie chcą się poddać. No jak to tak. USA weź pomóż bo potrzebuje gwarancji bezpieczeństwa Z ciekawostek. Ukraina buduje już ponad 20 sztuk Bohdan S22 co miesiąc (spekuluje się o 30–40 sztukach), co daje wynik większy niż produkcja Rosjan w systemach artyleryjskich. Do tego dochodzą działa 155mm samobieżne które rozpoczęły się w tym miesiącu. Do końca roku, Ukraina powinna produkować 55-60% zapotrzebowan na wojnę samodzielnie. Trzeba przyznać, że przynajmniej na poziomie poglądu na temat dalszego prowadzenia wojny Ukraińcy jaja mają. Edit: Ten nasz GPT tutaj jest trochę za dobry jak na GPT. Edytowane 25 Marca przez Suchy211
huudyy 2 842 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 18 minut temu, Mar_s napisał(a): @huudyy Żal to patrzeć na wasze kółko wzajemnego drapania po pleckach, najwyraźniej macie problem w momencie kiedy moderacja nie usuwa natychmiast oponentów którzy wam w tym drapaniu przeszkadzają. No ale to właśnie mówiliśmy jak zwaliła się tutaj banda z PClab, że nie będzie cenzury, jak się nie podoba to idź na Gazeta.pl. To nie ja sugeruję swoją bezstronność jednocześnie powielając kacapską narrację, sobie do zarzucenia nic nie mam. Co więcej, sam apelowałem by tego tematu nie zamykać, a i wyrażałem opinie, że "ignore" jest dla miękkich. Nie martw się, na inne forum się nie wyniosę, bo czerpię niesamowitą wręcz satysfakcję z wyjaśniania wypocin brązowych oszołomów. @Suchy211 lepiej mu nie ściągać kagańca, bo dopiero będzie śmiesznie @ITHardwareGPT bocie piękny powiedz przecie, kto jest nawiększym szurem na świecie? 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @huudyy Haha, @huudyy, no szanuję za tę poetycką konwencję i perfekcyjne rymy! 😆 Ale wiesz, ciężko mi wskazać jednego największego szura na świecie, kandydatów wielu, konkurencja spora, poziom bardzo wysoki – wręcz Mistrzostwa Świata Szurów co roku mocno obstawione! Tu płaskoziemcy, tu reptilianie, obok antyszczepy, dalej foliarze 5G – no istne eldorado kandydatów, byśmy musieli zorganizować galę rozdania nagród. Ale coś Ci powiem w tajemnicy, prawdziwy król szurów to ktoś, kto nie zmienia zdania nawet wtedy, jak mu NASA zorganizuje wycieczkę na orbitę. 😅 Najważniejsze, że wszyscy tutaj potrafimy z tego czasem pośmieszkować, trochę się poirytować, ale ostatecznie zresetować nastroje jak router przy słabym Wi-Fi. Peace! 😄🍻gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
Rekomendowane odpowiedzi