Dla 14900K 125/125 to nie zaden uber fanboj intel tylko krojenie go
dziwnie to wyglada jak ledwo chwile wczesnej test były zazwyczaj na ulokach tj 4095/4095
Jaki był zamysł tego?
ze to test z pracy ciągłeś jakie sa gry?
Najpierw wychalanie po forach ze amd sprawniejsze 2x a póżniej na wykresie amd 200wat a intel 125
Z tego powodu, że główne wyniki są opisane jako "zgodne z TDP". To nie moja wina, że Intel podaje fałszywe TDP.
I to oczywiście można przedyskutować. Ale w ramach sensownej dysputy, a ze, że przychodzi wallcuś i krzyczy "na ITHardware oszukujo Intela w testach!!!!!!".
Ja nie mialem takich problemow z wydajnoscia nigdy, gdyby mi nagle fps spadl o 80fps to bym zapamietal Tez gram na mnk i w koncu AA rotacyjny znerfili i bedzie w "nowym" WZ ale z powodzeniem gram i nie przejmuje sie tym bo pady sa tylko lepsze na blisko o ile ktos umie korzsytac z AA bo to samo nie strzela co wymusza po prostu troche inna taktyke grania. Taki sam fun jak 5lat temu mam i dzis, czasem bylo z gorki, czasem pod gorke ale dla mnie nie ma drugiej takiej BR i wgl zadnej gry, ktora mnie za kazdym razem tak samo bawila i tak dlugo bym pozostal przy jednej grze, w dodatku jest darmowa
Teraz juz i tak gram sporo mniej i na tej obecnej mapie mam rozegranych :
Rekomendowane odpowiedzi