Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Frog67 · Opublikowano
Ale powiedzmy sobie szczerze S.T.A.L.K.E.R.2 ma to coś co poprzednia część pomimo nierównej grafiki i miejscami mocno średniej, a miejscami zapierającej dech (dużo zależy od pory dnia i fakt zamknięte podziemia wyglądają gorzej) to art design grafiki coś w sobie ma że jest pięknie i robi wrażenie. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jedno z dziwniejszych błędów w grze, czy jak to nazwać, jak się ustawi blokadę na 60fps mimo, że np gra i tak w tym miejscu nie osiąga takiej liczby, grając na padzie czułem dziwną ślamazarność, ociężałość, jakiś input lag? Podczas gdy mam bez limitu, czy nawet 120fps nawet z 40fps w mieście, czy 60-70fps poza miastem pad działa bez zastrzeżeń, jest coś skopane i to poważnie skopane. -
Przez tomcug · Opublikowano
Kolejne zmiany "graficzne" zostały wprowadzone, ikonki ciemnego edytora są teraz jednolite, a nie częściowo w spadku po jasnym motywie. Nieco innym wyglądem przycisku rozmiaru czcionki nie będę się już zajmował, wybacz @Pawelek6 Poza tym wprowadziłem alternatywne motywy z dopiskiem "bez sidebara", dla tych, którzy w ogóle nie chcą mieć paska bocznego z aktualnościami forum/portalu, itd. Możliwość ukrycia tylko niektórych elementów dla tych, którzy chcą sidebara, oczywiście zostaje. Na przyszły tydzień planuję dokończyć kwestię ikonek działów, które będą osobne dla ciemnego i jasnego motywu, oraz zrobić jeszcze kilka ostatnich kilka zmian kolorystycznych/stylistycznych, w tym ankietę co do kolorów w ciemnym motywie. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Dobra okazuje się, też mam coś do powiedzenia w tej sprawie. Dostałem 2 ostżezenia. Tylko jak mam się do nich odpowiednio ustosunkować i poprawić jak nie wiem o co chodzi. Niby nieodpowiednie słownictwo. Tylko ja nie przypominam sobie abym używał coś cięższego niż klasy "dupa", "cycki", ewentualnie "matolactwo" ale to ostatnie chyba jeszcze nie tutaj. -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Ty nie odróżniasz krytyki od hejtu. Mi chodzilo o gry SONY, a nie o gry Square Enix lub innych 3rd party, czytaj ze zrozumieniem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi