Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/sieniczno-smierc-28-letniej-matki-immunitet-nie-ochroni-sprawczyni/2v7jyc8 kompletna bezkarność elit w Komunistycznej Polsce. Początkowo próbowano sprawę zatuszować, następnie zrzucić winę na kobietę którą prokuratorka potrąciła. Dwa lata zasłaniania się immunitetem, dopiero teraz NIBY są jakieś ruchy w tym temacie, a znając realia komunistyczne i tak nic z tego nie wyjdzie : ( -
Przez ket_rab · Opublikowano
Ktoś tu już zamawiał 9850x3D ? up cpu czy zakup z mobo nowe ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie to miałem na myśli, przeczytaj jeszcze raz ile to ludzi zostało w w przypadku awarii karty jak sklep się zawinął i nie można było wysłać na rma, sam tak miałem ze sklepikiem Xtreem, byli na rynku 8 lat kupiłem u nich rtx 2060 a po 6 miesiącach info że się zawijają -
Przez VRman · Opublikowano
Większość tu kupiła za 400-800, więc jeszcze trochę może spadać. A mi się coś wydaje, że będzie tak, że powoli zacznie spadać. I spadać. I spadać. I jak już wszystkim się będzie wydawało np. pod koniec 2026r. że idzie ku normalności, to zacznie powoli się wspinać znowu, aż przekroczy szczyt jaki był na 1700 i będzie szło wyżej i wyżej, aż do kosmosu typu 2500 pod koniec 2027. No chyba, że jednak Ajaje się potkną i sobie ten głupi ryj rozwalą, ale wątpię -
Przez Killer85 · Opublikowano
@Suchy211 Poczytaj te artykułu i wróć To jak legitymujemy bez podstaw? Żyjemy w nazistowskich niemczech? Skoro nie robię nic nielegalnego można mnie legitymować skoro sądy orzekły inaczej? "Przynajmniej dla samej czynności legitymowania. Wiesz co? Ten ochroniarz powinien zadzwonić na policję i zgłosić jegomościa, co twierdzi że z aparatem w pobliżu zakładu pokemony łapie. Już samo to jest podejrzane. Może to jakiś chory psychicznie człowiek, który potrzebuje pomocy. " Oj grubo Panie...legitymowanie bez podstaw ? Sądy i odszkodowania z naszych podatków będą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi