Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Jak już wszyscy zainwestowali i zabezpieczyli się to porozmawiajmy co da następna generacja albo i 3 -
Przez pawelsake · Opublikowano
Czy mogę zasilić 2x8 pin za pomocą kabla bequiet z jednego złacza zasilacza i z drugiego 1x8 pin. Kable mają oznaczenia na końcówkach vga1, vga1 i vga2, dla reddevila 9070xt. Czy może jednak podłączyć pod 600w PCI 5.1 i kupić jakiś kabel na wzór kabla diabła? -
Przez Qrdello · Opublikowano
9070XT w rasterze=5070ti, więc za 2,5k to no brainer. No ale faktycznie brak wsparcia dla RT będzie w tytułach bazujących na RT bolał, chociaż: W takim Cronosie, gdzie RT zabija z 40% wydajności momentami, zupełnego padła nie ma. Można więc oczekiwać, że o ile gra domyślnie nie jest krojona pod RTXy to na RXie będzie podobnie. -
Przez kapcer · Opublikowano
Mi się udało kupić Pixela 9 na włoskim Amazonie, ale to w sumie już tydzień temu. Od tego czasu nigdzie nie było taniej, więc taki średni ten BF. Większość dobrych ofert pojawiła się kilka dni przed BF. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez ostryb · Opublikowano
Żeby to było takie proste 🤪 Ciężko się zdecydować i dlatego tu piszę. Ale decyzja podjęta, kupiłem obie słuchawki. Czyli HyperX Cloud Alpha 2 – Wireless i LOGITECH PRO X 2 LIGHTSPEED. Jutro najpierw rozpakuje HyperX protestuje i jak będą ok to zostawiam a Logitech zwrócę. A jak nie to Logitech zostawię a HyperX pójdą do zwrotu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi