Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Mnie linux pokonał wielokrotnie co kilka lat próbowałem wracać ale dałem sobie spokój. Pierwszą dystro jaką miałem to było ubuntu. Były problemy z kodekami tam do anime bo miałem niektóre takie anime gdzie bez odpowiednich kodeków było problem z napisami. Jedyną solucją był windows z pakietem kodeków CCCP. Potem miałem fedorę i to już był absolutny dramat, system praktycznie od razu poleciał bo nie było sterowników do mojej karty wifi (broadcom) więc nawet nie potrafiłem uruchomić tam internetu a komputer bez internetu to chyba nie mój klimat. Jeszcze była jedna akcja no ale dobra tyle lat temu, że już na pewno to naprawili. W 2012 roku kupiłem sobie monitor 120hz i za cholere nie szło w linuksie ustawić tych 120hz. Szukałem na polskich forach pomocy i wiecie jak sie skonczylo? Pytali się mnie po co mi taki monitor w ogóle xDDD a potem ktoś skwitował, że pod linuksa to trzeba się wcześniej rozeznać żeby kupić kompa pod to, stwierdziłem że chyba nie. Za to u rodziców na starym laptopie zainstalowałem puppy linux i jest elegancko, do przegladania internetu wystarczy Może minta im kiedyś wrzucę? Słyszałem dużo dobrego o tym distro. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Cel uświęca środki. Nie każdemu musi forma odpowiadać - sukcesem było trzymanie problemu na świeczniku. A sam nie jestem zupą pomidorową aby każdy mnie lubił Powiedzmy, że mam to w poważaniu. Rozwiniesz myśl? Wydaje mi się, iż trafiłem w punkt. I to zgodnie ze stanem faktycznym i bez złośliwości. -
Przez galakty · Opublikowano
Piękne Ale kiedyś oglądałem film właściciela Challengera to właśnie mówił, że niby zna auto itp, a kiedyś na suchym przy zjeździe z drogi ekspresowej ledwo go wyratował. -
Przez janek25 · Opublikowano
przecież oni ne bedą mel tego ogrzewania w 2050 roku bo sie rozleci na podkladki 25 lat to wytrzyma kocioł a nie tak delikatna rzecz Pomijam ze welu ma wiecej mz 1 zródło.Chwalenie sie typu mój punto pali 4l w miescie i ciągnie 2 tonową przyczepe tak ogólnie trzeba mieć styropian zamiast mózgu by promować 1 rozwiązanie.Tylko różnorodność
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi