Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
I o to się rozchodzi, że większość samochodów, o które tutaj jest "dym" i tak jeździ już tylko po wsiach i mniejszych miejscowościach. W znacznej większości ci co pracują w Krakowie sobie poradzą, albo nie muszą robić totalnie nic w związku z SCT, bo tak właśnie mają wyglądać początkowe etapy SCT, by dotknęły jak najmniejszą ilość osób a innym żeby dać czas na przystosowanie. Jakby od razu walnęli Euro 6 dla wszystkich aut, to dopiero byłby lament Owszem, założy jak będzie taka możliwość. Tylko na jednym oszczędzi i się uda, na innym oszczędzi i w praktyce potem wyłoży tyle samo co bez oszczędzania. To nie jest podatek od biedy, tylko eliminacja starych technologii w miejscach, w których ludzie ich nie chcą. To że obecnie płacisz 5 zł "i jesteś eko" to wyłącznie wspominany okres przejściowy, który nie sprawia że jesteś eko, tylko daje do zrozumienia, że nie jesteś, ale masz czas się przestawić. -
Przez galakty · Opublikowano
A skąd miałem wiedzieć jaka zima będzie i temperatury? Skoro takie montowali to założyłem że wystarczą. Ale wiadomo można rozwalić 5 letnie mieszkanie i wymieniać przewody oraz rury, grzejniki i tynki bo trzeba od A do Z Przeczytaj poprzedni post to się dowiesz czemu szerszy nie wejdzie bez przeróbek. -
Przez Vetch · Opublikowano
A to nie mozesz miejsca przylaczeniowego miec w tym samym miejscu i po prostu wsadzic wiekszy grzejnik (czyli wywiercic ekstra miejsce na łapki) ?? -
Przez Doamdor · Opublikowano
TDP rozjedzie RTX 5090, na większą wydajność nie ma co liczyć, bo musieliby zrobić większy przeskok od serii RTX 40xx. Przy 18GB VRAM. -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Właśnie ja moją wystawiam po pracy na sell
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi