Stjepan 2 378 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/porazka-suicide-squad-odbija-sie-rocksteady-studios-czkawka-studi/z42befe Edytowane 8 Stycznia przez Stjepan 3 1
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Ostatnio widziałem jakieś porównanie właśnie Sucide z Batkiem i to był bodajże AA, przepaść... jak można robić tak dobre gry, a skończyć jak menel spod biedronki? Trzeba rocksteady zapytać
Voodoo2 958 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Za godzinę wjeżdża Builders of Egypt. Nie kupuje gier w ciemno, ale 4 lata ją łatali więc dam jej szansę. Poza tym od 20 lat czekam na coś w stylu Zeusa czy Faraona
organiser 7 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia mam takie poziome czarne paski poniżej tej czerwonej kreski w cs 2, czy to normalne czy mam coś uszkodzone w monitorze lub karcie? ;P przyszedl mi dzis nowy monitor a nie pamietam czy w starym też były te paski te paski widać na czarnym tle, w innych grach raczej nie ma tych pasków
organiser 7 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia odwrocilem ekran tzn dalem poziomy odwrocony i te paski z dołu przeszły na góre więc to nie wina monitora skoro z dołu na góre przeszły, no ale te paski mi troche przeszkadzają czy to normalne w cs2?
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Nigdy nie odpalałem CS , więc nie znam jego opcji. Szukaj jakiegoś efektu w ustawieniach graficznych - ala winieta.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Swoja droga przyszly....yyy to znaczy ten rok zapowiada sie zacnie. Oprocz tych wszystkich gierek to jeszcze wychodzi switch 2. Jedynki nie mialem, jak kupie 2 to bede mial mase gier do nadrobienia.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 49 minut temu, organiser napisał(a): nie ma tam takiej opcji w ustawieniach To szukaj innej albo wylacz z góry do dołu wszystkie ficzery w opcjach aż zniknie i wlaczaj po kolei. Dowiesz się, jak się nazywa, jak się znów pojawi.
organiser 7 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia zrobiłem tak wyłączyłem lub dałem na najniższe wszystkie opcje ale paski pozostały, czy na pewno to jest ala winieta?
Kris194 4 720 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 37 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Swoja droga przyszly....yyy to znaczy ten rok zapowiada sie zacnie. Oprocz tych wszystkich gierek to jeszcze wychodzi switch 2. Jedynki nie mialem, jak kupie 2 to bede mial mase gier do nadrobienia. Jeśli wyjdzie wszystko co ma wyjść to nawet nie ma szans ograć wszystkiego w tym roku, chyba że kilka tytułów odpadnie ze względu na problemy techniczne to wtedy tak. Edytowane 8 Stycznia przez Kris194
Crew 900 1 000 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia A co za monitor masz? Po prostu czerń może u ciebie tak wyglądać.
organiser 7 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Monitor z sygnaturki, na tv QLED też są podobne paski więc albo wina z cs2 albo z kartą graficzną i jest też taki pasek który jest jasny i wlasnie myslalem ze tv sie wypalił ale przyjrzałem się i na monitorze tez jest ten jasny pasek wiec chyba CS2 jest skopany, może ktoś sie przyjrzeć czy tez ma jakies paski na dole w ciemnych miejsach w cs2? Edytowane 9 Stycznia przez organiser
Crew 900 1 000 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Karta czy monitor na pewno w porządku bo napisałeś że w innych grach jest dobrze.
Pawelek6 253 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Moja pierwsza gra PC: KLIK i cóż za miły widok, że ktoś rzeźby jeszcze w tym tytule z '96 r.
Stjepan 2 378 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 minuty temu, Pawelek6 napisał(a): Moja pierwsza gra PC: KLIK i cóż za miły widok, że ktoś rzeźby jeszcze w tym tytule z '96 r. Grałem w Grand Prix 1 na 386 od Microprose chodziło w 15fps ale się grało.
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 18 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): Moja pierwsza gra PC: KLIK i cóż za miły widok, że ktoś rzeźby jeszcze w tym tytule z '96 r. Niezła pamięć! Ja nawet nie wiem jaką grę odpalałem na pierwszym PC.
Harddrinkingman 78 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Pierwsze gry na moim własnym PC (486SX-33) to Wolfenstein 3D, Scorch (Scorched Earth), Stunts (wyścigi z "edytorem tras"). Piękne to były czasy.
Lypton 953 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Niezła pamięć! Ja nawet nie wiem jaką grę odpalałem na pierwszym PC. To nie takie trudne. Pierwsze gry wbijają się w pamięć. PSX i Formula 1 '98 (bo dawali w zestawie z konsolą), a na pierwszym własnościowym kompie Championship Manager 01/02.
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Ja pierwsze gry ogrywałem na Pegasusa i tam pewnie była to Contra albo Mario. Ale na PC? No idea. Może Prehistorik u starszej kuzynki jak mi pokazywała jak odpalić z Dosa grę.
Lypton 953 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Co innego u kogoś, co innego na swoim. W co tam u pociotków grałem to też nie pamiętam.
Crew 900 1 000 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia https://lowcygier.pl/aktualnosci/ceny-gothicow-na-steamie-wzrosly-nawet-o-208-na-szczecie-tanie-klucze-sa-wciaz-dostepne/ Skurw*syństwo. Innego określenia nie ma. 2
Art385 339 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Nie wiem gdzie to wrzucić ale polecam kanał 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 33 minuty temu, Crew 900 napisał(a): https://lowcygier.pl/aktualnosci/ceny-gothicow-na-steamie-wzrosly-nawet-o-208-na-szczecie-tanie-klucze-sa-wciaz-dostepne/ Skurw*syństwo. Innego określenia nie ma. Na szczęście to nie PS/X i sklepów z kluczami jest więcej niż jeden.
Rekomendowane odpowiedzi