Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam takie poziome czarne paski poniżej tej czerwonej kreski w cs 2, czy to normalne czy mam coś uszkodzone w monitorze lub karcie? ;P przyszedl mi dzis nowy monitor a nie pamietam czy w starym też były te paski

te paski widać na czarnym tle, w innych grach raczej nie ma tych pasków

cs 2 paski.png

Opublikowano

odwrocilem ekran tzn dalem poziomy odwrocony i te paski z dołu przeszły na góre więc to nie wina monitora skoro z dołu na góre przeszły, no ale te paski mi troche przeszkadzają czy to normalne w cs2?

Opublikowano
49 minut temu, organiser napisał(a):

nie ma tam takiej opcji w ustawieniach

To szukaj innej albo wylacz z góry do dołu wszystkie ficzery w opcjach aż zniknie i wlaczaj po kolei. Dowiesz się, jak się nazywa, jak się znów pojawi. 

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Swoja droga przyszly....yyy to znaczy ten rok zapowiada sie zacnie. Oprocz tych wszystkich gierek to jeszcze wychodzi switch 2. Jedynki nie mialem, jak kupie 2 to bede mial mase gier do nadrobienia.

Jeśli wyjdzie wszystko co ma wyjść to nawet nie ma szans ograć wszystkiego w tym roku, chyba że kilka tytułów odpadnie ze względu na problemy techniczne to wtedy tak.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)

Monitor z sygnaturki, na tv QLED też są podobne paski więc albo wina z cs2 albo z kartą graficzną

i jest też taki pasek który jest jasny i wlasnie myslalem ze tv sie wypalił :P ale przyjrzałem się i na monitorze tez jest ten jasny pasek wiec chyba CS2 jest skopany, może ktoś sie przyjrzeć czy tez ma jakies paski  na dole w ciemnych miejsach w cs2?

Edytowane przez organiser
Opublikowano
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Niezła pamięć! Ja nawet nie wiem jaką grę odpalałem na pierwszym PC. :E 

To nie takie trudne. Pierwsze gry wbijają się w pamięć. PSX i Formula 1 '98 (bo dawali w zestawie z konsolą), a na pierwszym własnościowym kompie Championship Manager 01/02.