Kadajo 7 411 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Kiedyś testowałem nagrywanie z apki Nvidii i działało to bardzo dobrze a jakość nagrań była bardzo wysoka. Dodatkowo nie wpływało to zbytnio na wydajnosc w czasie gry.
VRman 2 640 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) apropo Mam pytanie o to, jak wygląda nagrywanie 120fps lub więcej wspomagane sprzętowo. Chodzi mi o takie, które nie zabiera więcej jak 1-2% wydajności w grze. Co jest obecnie możliwe na serii 4xxx i co na serii 5xxx, a jak nie ma opcji nagrywania powyżej 120, może ktoś siedzi w temacie i wie czy to technicznie możliwe, jeśli programiści Nvidii uznają, że warto taką opcję udostępnić? I czy nagrywanie 120 jest normalnie dostępne, czy trzeba coś kombinować, czy te jakie daje soft Nvidii sobie radzi? Edytowane 12 Lutego przez VRman
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego https://ithardware.pl/aktualnosci/batman_arkham_rocksteady_gra-38855.html 100 mln zielonych poszło i w sumie nie wiadomo czy gra faktycznie powstanie
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Oby powstała. Single to akurat potrafią robić.
Kris194 4 720 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Ambicja i determinacja modderów to zdecydowanie coś co uwielbiam. Edytowane 13 Lutego przez Kris194 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego https://www.ppe.pl/news/363429/days-gone-remastered-zostalo-zbudowane-dla-ps5-sony-potwierdza-szczegoly.html?fbclid=IwY2xjawIabgRleHRuA2FlbQIxMQABHRHasVK9dNM98FknTPz7m6zwGrXcszdPp0041goSruboEf1UcmtU6J_8hg_aem_YKI1dhrDbFmEI6GCiPe64A
samsung70 210 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 22 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): czy to legitne czy taka beka for fun?
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) @samsung70 Mem, więc trzeba traktować pół żartem, pół serio ale jak kiedyś podobno "Laszlo Hanyecz, programista z Florydy, 14 lat temu kupił dwie pizze za 10 tysięcy bitcoinów. Wówczas była to równowartość 41 dolarów, gdyż bitcoin kosztował 0,41 centa. Z cenowego punktu widzenia w tamtej transakcji nie było nic dziwnego. Dziś jednak 10 tysięcy bitcoinów to równowartość około 680 milionów dolarów." Edytowane 14 Lutego przez AndrzejTrg
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Co daje kombo AMD, jaki jest przyrost wydajności?
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego W wieku 52 lat zmarł Viktor Antonov, dyrektor artystyczny HL2 i Dishonored, współpracujący także przy takich produkcjach jak Wolfenstein: The New Order, Dishonored 2, Fallout 4 czy nowy Doom. Dwa pierwsze tytuły to od strony art designu absolutne potęgi, chyba nie tylko w moich oczach. Spora strata dla branży. 2
musichunter1x 1 315 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Ah te przeklęte shorty, ale przynajmniej czasem coś dobrego wpadnie Od razu skojarzyło mi się z poziomem niektórych dawnym gier, w porównaniu do obecnych. Dziś mało która ma jaja wrzucić gracza do wody, aby nauczył się wszystkiego w trakcie. Przesadyzm samouczków to już zmora, a poczułem się jak ten chłopiec, gdy odpaliłem KCD 1.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Jest czwartek a jutro piąteczek wiec czas grania na konsoli się zbliża Dzisiaj dostałem ataku paniki jak odwiedziłem główny temat Assassin's Creed Shadows Edytowane 20 Lutego przez Czubatka Boża 1
VRman 2 640 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Świetne! A dźwięki karabinu maszynowego lepsze mimo ułomności NESa od tego mlaskająco-świszczącego badziewnego stylu w nowych grach (szczególnie indie).
ODIN85 3 502 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/gaming/polak-usuniety-z-ksiegi-rekordow-guinnessa-koniec-dlugiego-sledztwa/pj16x9j
Stjepan 2 376 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego W grach widzimy regres, w sprzęcie ehh co odwala nvidia to głowa mała, szkoda gadać, w mainstrimowych filmach to samo, regres, dobrze że muzyki słucham specyficznej, gdzie trzeba mieć talent i pomysł by coś ciekawego stworzyć, wiem są kapele metalowe mainstimowe, ale jak ktoś w tym siedzi tak jak ja 30 lat, to ma swój gust i wie czego słucha, dlaczego tak jest, mi się wydaje że te młodsze pokolenie odemnie po prostu położyło lachę na wszystko i woli patrzeć w ekran telefonu niż coś robić więcej, walczyć o coś lepszego, takie luźne przemyślenia. Wczoraj na urodzinach mojego najlepszego kumpla. obchodził 42 urodziny, gadalismy o starych grach, że byśmy sobie popykali jeszcze kiedyś po LANie, obaj też jesteśmy metalowcami tak to już bywa. Gram w RDR 1 Remastered, jaka ta gra jest zajebista, po wypłacie kupię BigBox Warlords 3, bo tak, stare gry mają klimat, ostatnio grałem też w COD 2, kocham tą część najlepszy COD dla mnie, kuźwa co za klimat drugiej wojny światowej, wylewa się z ekranu. Chciałbym jeszcze dostać Remaster GTA IV no i GTA London 1969 i 1961, moje ulubiona GTA. 5
lamparcicho 697 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Dobrze prawisz @Stjepan, mam podobne przemyślenia i obserwacje Na szczęście w głupocie dookoła widać z roku na rok postęp Technologia idzie do przodu, wręcz zasuwa a coraz więcej ludzi moim zdaniem zachowuje się tak, jakby dopiero co zeszli z drzew Edytowane 23 Lutego przez lamparcicho
Rekomendowane odpowiedzi