Tak, tylko że to Ty najczęściej się czegoś czepiasz. Teraz padło na sygnatury na Steamie, które momentalnie staną się narzędziem zła.
Dzięki, kompletnie o tym nie słyszałem! A tak na serio...
... jedno z drugim nie ma żadnego związku. Cwaniacy egzystują od dawna, co to ma do Steamowych sygnatur? Jak ktoś pokaże swój sprzęt, i że jest to sprzęt wystarczająco mocny, jaki to ma być argument dla twórców? Jeśli to sprzęt poniżej minimalnych wymagań, jak w przykładzie który sam podawałeś, sam się w tym momencie zgasi. Zapytam więc jeszcze raz, całkiem bez złośliwości, bo chcę zrozumieć Twój tok myślenia, na jakiej zasadzie ma to być nadużywane przez twórców/wydawców i jakie będą tego negatywne konsekwencje w skali większej niż ewentualne zyski? Ja tego po prostu nie widzę.
Nieadekwatna do sytuacji.
To, że nie miały i nie będą miały miejsca w kontekście, który omawiamy. To, że takie akcje mogą zaszkodzić szybciej tym "cwaniakom", którzy będą z czymś takim chcieli wystrzelić. A będą zyskowne dla ludzi, którzy chcą wiedzieć jak chodzi dana gra na określonym sprzęcie. Tego typu przykłady, podobnie jak kolejne z "branżą", to mocno nierealne scenariusze. I tak jak zgadzam się z tym, że w branży jest syf, akurat w przypadku tak błahej kwestii, kompletnie nie widzę postaw do snucia czarnych scenariuszy.
Jest różnica między kliknięciem w "dodaj sygnaturę sprzętu", a przejściem na dystrybucję cyfrową. Kurdę, no bądźmy poważni, przecież to całkiem nie ta skala. Ja dla odmiany czytam sporo recenzji (w tym najczęściej gier, które mnie nawet nie interesują) i nie spotkałem się z takimi zagrywkami. Byłyby skrajnie nieprofesjonalne (abstrahując już od poziomu niektórych serwisów) i mało wiarygodne.
Pełen chill. Od tego jest forum.
Dokładnie, jak zaczynałem z D4 to myslalem sobie, a pykne se fabulke sprawdzę paladyna bo od czasów D2 i zakończenia z nią przygody w 2011 albo 2012 to grałem w żadne Diablo, no i dupa magia diablo mnie wciągnęła, żałowałem ze zacząłem sezon jakieś dwa tygodnie po jego starcie, na koncie mam jeden bulid czarki i 5 bulidow paladyna i chce zrobic jeszcze jeden pod aure i tarcze, nim sezon się skończy
Rekomendowane odpowiedzi