Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Czyli wbudowanej pamięci będzie 128GB ale w cenie 512 a resztę sobie uzupełnij kartą pamięci. -
Przez Pablo1406 · Opublikowano
Dziękuję wam bardzo wszystkim za napisanie swojego zdania na ten temat, tak więc postanowiłem że na razie co to kupię RTX'a 5060 Ti który ma 16gb. Jeszcze jedno pytanie mam tak na koniec, mógłbym starą kartę graficzną zostawić w komputerze tylko wpiąć ją w gniazdo PCIe x8, a tego rtx'a 5060Ti do PCIe x16, tak żeby w trakcie grania używać tylko rtx'a 5060 Ti, a starego rtx'a 2070 używać do innych zadań oraz do drugiego monitora, żeby równieź jeszcze mógł posłużyć mi w komputerze ten rtx 2070 do zwykłych prostych zadań , co myślicie o tym? Jeżeli o czymś tak głupio trochę piszę to wybaczcie ale nie jestem jeszcze aż tak biegły w sprawach komputerowych. -
Przez LeBomB · Opublikowano
E tam. Wolny rynek, który z czasem zostanie zweryfikowany. Co do AI, to przynajmniej na drugą albo trzecią młodość zostałem twórcą muzycznym i "programistą" do prostych rzeczy w VBA czy Pythonie bez dużego nakładu pracy i środków @Stjepan póki co mowa o powrocie slotów na karty pamięci w smartfonach -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Wygląda na to że i tak jesteśmy dopiero na samym początku tej trudnej i długiej podróży https://www.techpowerup.com/344063/sk-hynix-forecasts-tight-memory-supply-lasting-through-2028?cp=5#comments
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi