Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca To jest kurna Mesjasz Jak mi się to podoba. Walka powoli co raz lepsza, czuć że jesteśmy niczym, a z czasem będzie lepiej. Póki co jest super. 1
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie spodziewałem się ocen wyższych niż 8/10, przy skali tego projektu. To jest zabawka głównie dla fanów, gracze obyci głównie z nowoczesnymi produkcjami, dostaną tym drewnem tak mocno po gębie, że 2h nie trzeba będzie grać, żeby dokonać zwrotu. 5 minut temu, caleb59 napisał(a): https://streamable.com/z8n8gm Parodia nie gra. Chyba też wezmę. 2 1
lukadd 3 763 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Trzeba to ograć premierowo bo jak jakimś cudem połatają kiedyś to już nie będzie to samo, a tak będą na pewno ciekawe babole i kombinacje alpejskie 2
MroczneWidmo 65 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Póki co jedyna taka wada, która mi się rzuca w oczy to że wszystko się zlewa. W oryginalne jednak przeciwnicy i przedmioty do wzięcia to były widoczne z daleka, a teraz bardzo wszystko zlane i czasem idę na pałę i wpadam na jakiegoś zwierza 1
Keleris 774 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Z nowości jest drugie zadanie od Snafa i Rączki Edytowane 5 Czerwca przez Keleris
dawidoxx 1 169 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Na razie nie ma tragedii 1.5h gry za mna, zero problemów jesli chodzi o kwestie techniczne.. bugów które by utrudniały rozgrywke na razie nie zauwazyłem 1
Sheenek 445 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Jest tu jakaś mapa czy wskaźniki celu/zadania? A to zonk 🤣 Mape masz, jak sobie kupisz lub zajumasz.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Sheenek napisał(a): Mape masz, jak sobie kupisz lub zajumasz. Kupiłem mapę kolonii. Tu nie ma jakiś znaczników zadania gdzie iść czy coś? 3
zozolek 405 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca no nie ma Czytaj dziennik, kminić trzeba, kropki łączyć . . . normalnie kilka się W i gotowe. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie ma, bo to jest stara szkoła gier. Npc reagował że biegam ze ścierwojadem na plecach, więc tu jest chyba ok. 1
TmK 277 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Na PS5 serio aż taka padaka jeśli chodzi o ilość klatek?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Kupiłem mapę kolonii. Tu nie ma jakiś znaczników zadania gdzie iść czy coś? Nie ma. I nie będzie. Postacie mówią ci gdzie iść albo kogo szukać. Teraz, TmK napisał(a): Na PS5 serio aż taka padaka jeśli chodzi o ilość klatek? Ja nie widzę problemu 1
lukadd 3 763 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Na karteczce trzeba sobie zapisywać ciekawe miejscówki, żeby nie zapomnieć 1
dawidoxx 1 169 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Zapomiałem ze jest ktoś taki jak wrzód.. upierdliwy gość 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Szukałem go, a on skubany sam mnie znalazł. Wpadłem jak śliwka w kompot. 1
MroczneWidmo 65 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Doceniam, że w napisach końcowych na końcu wymienili gotowe rozwiązania z których korzystali, np. system pogodowy: https://www.fab.com/listings/84fda27a-c79f-49c9-8458-82401fb37cfb Widziałem go w wielu grach AA na UE, ale oni pierwsi chyba wymienili, że z tego skorzystali Ale tak sobie myślę, że THQ nieźle rozegrało to z recenzjami. Jakby dali kopie do recki z tydzień czy dwa wcześniej to różnie mogło być z ocenami, a tak stwierdzili, ze fajni Gothica sa wstanie wiele wybaczyć i lepiej nie psuć nastrojów reckami. Chyba mieli racje : ) Edytowane 5 Czerwca przez MroczneWidmo
GordonLameman 10 200 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Zaliczyłem pierwszego crasha. Ale poza tym - świetnie jest 1 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) W spoilerze Wrzód i jego gadki, aż za dobrze to sobie przypomniałem co to za TYP... aż mnie korci Spoiler edit: Co do dźwięku, to w aparacie słuchowym- robi za słuchawki, jest ok z głośnością, po prostu gra nie wspiera 5.1. W słuchawkach też jest dużo lepszy dźwięk i lepsza atmosfera. Edytowane 5 Czerwca przez Reddzik 1
Barosz 82 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dobra najważniejsze pytanie...Marvin działa i f8 XD ?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jakoś mnie to wszystko odpycha i drewno straszne. Narazie wracam do 007 może jak będzie posucha to wrócę i tutaj. Miłej zabawy! 5
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 godzinę temu, mazi636 napisał(a): To nie jest gra na PS5 https://www.purepc.pl/gothic-remake-test-wydajnosc-wymagania-sprzetowe-opinia-recenzja?page=0,16 minimum to powinno być PS5 PRO a najlepiej gdyby wydali to już na PS6 1
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Drewno jak cholera ale wygląda ładnie. 1 godzinę temu, ju-rek napisał(a): Graficznie cieszy oczy Godzinę temu, MroczneWidmo napisał(a): Jako fan Gothica jestem usatysfakcjonowany. Hiszpanie dali radę. Ma swoje wady, ale czuć że zrobili co mogli z tego co mieli i pewnie nie jakiegoś największego budżetu. Nowych graczy do serii to raczej nie przyciągnie, ale baza fanów oryginałów jest na tyle wielka, ze widzę niezłe liczby kręcą na steam. Nawet powiedziałbym, że zrobili coś z tym UE5 bo nie wygląda to jak każda gra na tym silniku. To chyba najważniejsze, kwestie techniczne mogą zawsze jeszcze poprawić Godzinę temu, Reddzik napisał(a): To jest kurna Mesjasz Jak mi się to podoba. Walka powoli co raz lepsza, czuć że jesteśmy niczym, a z czasem będzie lepiej. Póki co jest super. I gitara
ju-rek 789 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, azgan napisał(a): Graficznie cieszy oczy Nawet.
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a): 77.48% pozytywnych ocen, 60k osób grających Dobry wynik 👍 Godzinę temu, MroczneWidmo napisał(a): Póki co jedyna taka wada, która mi się rzuca w oczy to że wszystko się zlewa. W oryginalne jednak przeciwnicy i przedmioty do wzięcia to były widoczne z daleka, a teraz bardzo wszystko zlane i czasem idę na pałę i wpadam na jakiegoś zwierza Niby to jest bardziej realistyczne Godzinę temu, caleb59 napisał(a): https://streamable.com/z8n8gm Zajebiste "kwiatki" Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Na razie nie ma tragedii 1.5h gry za mna, zero problemów jesli chodzi o kwestie techniczne.. bugów które by utrudniały rozgrywke na razie nie zauwazyłem Czyli jest O.K jak na premierę
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź