Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ten moment jestem zadowolony, trochę powalczyłem i pokręciłem się po starym obozie, posłuchałem dialogów i o zgrozo nie można jak w klasyku walnąć się na byle wyro.

Na dzisiaj wystarczy grania ale jutro wieczorem wracam, tym tempem mam zapewnione sporo miłej zabawy na najbliższy czas.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Keller napisał(a):

A ciebie twój chłopak nie powiem w co. Zaraz dostanę bana a ty nie, bo realnie zeszczałeś się przed argumentacją i tylko ci tyle zostaje. Najniższe argumenty jakie się da wg każdego opracowania. Emocjonalny gordonik. Spadam, pewnie na 2 tyg, bo takiego mądrali to nie ma poza elektrodą.

Keler ale ty masz silna psychikę. Dziwie się, że ty jeszcze perma nie dostałeś, bo wchodzić z polityką w dosłownie każdy wątek o jakiejś grze w której ci siada psychika to trzeba mieć pięknie zryty beret.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Rysław właśnie podczas Summer Fest Game które streamuje, powiedział " Wyobrażacie sobie, dziś premiera a ja dostałem jakieś teksty do tłumaczenia, dziś w premierę"
Powiedział też, że dostarczyliśmy wiele poprawek ale widocznie nie wszystkie weszły. 

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Gra nie ma nic z audio poza suwakami głośności a te mam na maks. Grałem na głośnikach 5.1 + nahimic. Odpalę w słuchawkach- tzn stereo mając aparaty słuchowe, może nie działa dobrze z 5.1
edit
Dodam, że musiałem zwiększać głośność na pilocie głośników, czasem się zdarzy ale tutaj musiałem mocniej podbić.

A na tym 5.1 nie masz opcji? Przy Twoich problemach może się sprawdzić. Ewentualnie z tego co czytam jest też w windzie opcja Wyrównanie głośności (ang. Loudness Equalization)

Opublikowano

To bym mógł użyć, stabilizator głośności- tak jak na screenie na screenie- całkiem o tym zapomniałem, bo nie musiałem używać. Tylko jak piszę w aparatach słuchowych, które dzięki połączeniu przez BT robią za słuchawki wszystko działa ok, tak jak w innych grach ta sama głośność, nie musiałem podgłaśniać.

obraz.thumb.png.47b8636062010c34595d1d997266f44a.png

Opublikowano

Ja najpierw nauczyłem się władania bronią jednoręczną i moja postać już nie trzyma miecza jak kija od szczotki. Kupiłem łuk i z dystansu tłukę wszystko, co się da. W zwarciu muszę uważać, bo dorosłe ścierwojady i wilki mają mnie na strzała, a ja nic im nie mogę zrobić, bo mam za słabą broń i za mało siły. Z tego, co pamiętam, to dobrze iść w myślistwo, można sobie nieźle na tym dorobić.

Opublikowano
Godzinę temu, DITMD napisał(a):

Ja najpierw nauczyłem się władania bronią jednoręczną i moja postać już nie trzyma miecza jak kija od szczotki. Kupiłem łuk i z dystansu tłukę wszystko, co się da. W zwarciu muszę uważać, bo dorosłe ścierwojady i wilki mają mnie na strzała, a ja nic im nie mogę zrobić, bo mam za słabą broń i za mało siły. Z tego, co pamiętam, to dobrze iść w myślistwo, można sobie nieźle na tym dorobić.

Nie powiem, cudowna historia :) 

Opublikowano
5 godzin temu, copyname napisał(a):

Jak tu zacząć dobrze grę? Poszedłem za jakimś typkiem do obozu kultystow.  Fajnie xp wpada jak on zabija potworki. Ale nie mam pewności czy dam radę wrócić sam :E

Powinieneś dać radę. Trzeba po prostu biec :E 

Ja tak wróciłem z nowego obozu, teraz się chyba wybiorę na bagna - bo to łatwy sposób na exp. 

Nie mam tylko pomysłu na hajs - wy kradniecie, że kupujecie coś ciągle? 8:E 

Opublikowano

Muszę przyznać że gra jak na ten moment jest bliska oryginału, trafiłem na błąd podczas podróży do obozu na bagnie, nowicjusz zaatakował jednego kretoszczura, a drugi zaczął uciekać i podczas ucieczki przez brak ataku w biegu ani ja ani nowicjusz nie mogliśmy go trafić i sobie tak pięknie wbiegł do obozu na bagnie.

Jest trudniej o rude niż w oryginale i na razie zbieram żeby nauczyć się otwierania zamków co by zrobić jak najwięcej zadań.

IMG_20260606_063737830_HDR.thumb.jpg.052f9c67c70f4f757f0955c1afb4f503.jpg

• Like 6
  • Thanks 1