Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Nie mam tylko pomysłu na hajs - wy kradniecie, że kupujecie coś ciągle? 8:E 

Kradne, kradne co i gdzie sie da😂

Tutaj jest ciezej niz w oryginale z otwieraniem skrzyn. Ale zarazem bardziej satysfakcjonujace

Opublikowano

Są wciry, jest radość z każdego ubitego ścierwojada :E

FG nie działa, wiec DLAA high trzyma 70 fps w 3440:1440 - ale wygląda bardzo ładnie, nie czuje tego drewna co w demie, movement postaci i hitboxy poprawione.

Ogólnie pozytywny przeplatają się z minusami - głos Bezia  z AI generowany ? 

Jest chęć grania, wiec pierwiastek dowieziony.

Budżet ich  ograniczał, ale widzać ten sukces -  2 na pewno za kilka lat dostaniemy :)

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, zozolek napisał(a):

Ogólnie pozytywny przeplatają się z minusami - głos Bezia  z AI generowany ? 

Coś mi się obiło o uszy, że aktor przeżył ciężki udar, ale nie wiem czy to prawda.

Co do sukcesu gry, mam mieszane uczucia. Kolejny powód dla twórców, że nie warto tworzyć nowych IP.

Opublikowano
11 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Jakoś mnie to wszystko odpycha i drewno straszne. Narazie wracam do 007 może jak będzie posucha to wrócę i tutaj.

Miłej zabawy!

Ojoj. Drewno odpycha czy brak znaczników....? To nie mesjasz który prowadzi i mówi jak żyć? W grze Hell is Us też nie ma znaczników ale pamięć sama się wprawia co pamiętać po kilku godzinach :P

• Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, jankooo napisał(a):

Okrutne nie może być 

Screenshot_20260606-102712_Chrome.thumb.png.addfcc770e176c19db76ca1da50e27a3.png

Nie grałem ale oglądając gameplay wygląda ok. No może walka taka sobie ale w oryginale też szału nie było 

Podjechałem z rana do znajomego, który wczoraj wyrwał płytkę i powiem tak, gierka fajna jak na 2013 rok :E wracam do teraźniejszości, za dużo mam na kupce wstydu żeby na to tracić czas.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ominęły mnie Gothiki,  zacząłem od Risena 1 i bardzo mi się podobał.

I teraz pytanie. Czy Gothic remake ma mapę wielkościowo porównywalną z Risenem, który uważam za optymalny do eksploracji?

Coś mi się zakodowało, że Gothic remake jest mniejszy, co w moim przypadku jest minusem (eksploracja jest bardziej umowna i nie chodzi mi o ilość zadań) i trochę powstrzymuje mnie od kupna. 

I nie cytujcie mi wypowiedzi "AI" bo ta  trochę improwizuje.

Edytowane przez kptEnter
Opublikowano
12 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Ojoj. Drewno odpycha czy brak znaczników....? To nie mesjasz który prowadzi i mówi jak żyć? W grze Hell is Us też nie ma znaczników ale pamięć sama się wprawia co pamiętać po kilku godzinach :P

System Shock w 1994 roku nie miał znaczników. Gra była w ciul skomplikowana, ale miała edytowalną mapę, na którą można było własne notatki zapisywać w grze ;)

• Like 2
Opublikowano

Rzeczywiście rudę zdobywa się dużo ciężej niż w oryginale (czyli super). Gram na najwyższym poziomie trudności bez permanentnej śmierci. Na razie zajmuję się obrabianiem skrzyń w Starym Obozie. Może jakaś lepsza broń się trafi, to dopakuję siłę i będzie szansa naklepać dorosłego ścierwojada. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jakie to zioło pala, ale:

Na pytanie Jak się sprawy mają?

Odp: Innos jest z nami.

Pozbyłem się Wrzoda, niech spada na drzewo. Można zająć się expem tzn grą.

Nie wiem jak się otwiera te zamki. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Nie wiem jak się otwiera te zamki. 

Największa wada otwierania zamków w Remaku: trzeba myśleć, niestety.

Na początku patrz, która płytka jest maksymalnie przesunięta w lewo albo prawo - ją trzeba ruszyć w pierwszej kolejności. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

Największa wada otwierania zamków w Remaku: trzeba myśleć, niestety.

Już nie trzeba.

image.png.fe37c70f66ec371cc522bd046ad73ef5.png

Najdalej za tydzień będą markery i wszystkie te "usprawnienia" których gracze potrzebują :D 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Ja gram bez modów. Dam radę, powoli przypominam sobie grę z dawnych czasów. Gra ma super klimat i ta grafika. :lovin:

Stara gwardia będzie grać bez modów. Nowym daje max 24h że albo zaczną je instalować albo wrócą do Crimsona.

• Upvote 1