Reddzik 3 899 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca https://www.gry-online.pl/recenzje/gothic-remake-nie-jest-wydmuszka-z-nostalgii-to-pelnoprawne-rpg-k/z84947
galakty 5 169 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ścierwojad mnie ubił Ale drugi, pierwszego ubiłem! Nie grałem w oryginał, ale klimat jest 4
ODIN85 4 926 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 11 minut temu, Reddzik napisał(a): https://www.gry-online.pl/recenzje/gothic-remake-nie-jest-wydmuszka-z-nostalgii-to-pelnoprawne-rpg-k/z84947 Jednak nie mesjasz 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 22 minuty temu, galakty napisał(a): Ścierwojad mnie ubił Takie ścierwo? Praktyka czyni mistrza, teraz jesteś jak ja byłem leszczem, nikim ale za kilka godzin to będziesz bić dużo silniejszych. Czuć progres. Ja byłem na (spoiler) nabić trochu doświadczenia Też będziesz takich bił, o ile wcześniej Ci się coś w grze nie spodoba, jeśli masz styczność pierwszy raz z taką grą.
PaVLo 1 290 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Sprzeciwiłem się jednemu strażnikowi i nie dałem bryłek za ochronę, a ten nasłał na mnie kopaczy, na szczęście za którymś razem udało się ich pokonać i zyskać nawet w nich pomoc. Nie pamiętam oryginału, ale pewnie to było, jednak tutaj dość ciekawie poprowadzone. Gra nocą ma fajny klimat, ale przez zdecydowanie bogatsze detale podłoża, niemal nie widać gdzie są fanty do zebrania i łatwo wpaść w śpiące stworki , a pochodnia tylko połowicznie ułatwia obserwację, dobrze to rozegrali, bo zaczyna się robić ciężej niż w oryginale 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Póki co mam problem z tym zamkiem, myślałem, że awans na maks poziom otwierania pomoże ale nie ma bata, nadal tak samo. domyślne ułożenie, 1 i 2 chodzą same, 6 z 2, 5 z 4, 3 z 5, 4 połączona z 5 6 i 3. Nie mogę tego ruszyć, przez to, że 4 porusza tyloma na raz, to i 5 3 często są na samym krańcu i nie mogę ruszyć nie ma jak 5 i 3 ruszyć na środek, cały czas mam je na prawo, i ruch w lewo jest zablokowany bo nie ma miejsca. mógłbym poszukać na yt rozwiązanie ale tego póki co nie zrobiłem, zapisuję grę i próbuję ale po x ruchach blokuję 3 i 5 zakładkę, a wycisnąć je na środek jest problemem, za dużo kombinacji i jedno drugiemu zaprzecza. Nie szukałem poradnika, nie używam modów, zapisuję grę i testuję ale póki co poddałem się. Tylko ta skrzynia mi została. Spoiler dokładnie ta skrzynia Spoiler koło kowala w zamku. Gram strażnikiem- Stary Obóz. Spoiler Edytowane 12 Czerwca przez Reddzik
Tomek_ITH 511 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Edytowane 12 Czerwca przez Tomek_ITH 6 1
galakty 5 169 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 22 minuty temu, Reddzik napisał(a): Takie ścierwo? Praktyka czyni mistrza, teraz jesteś jak ja byłem leszczem, nikim ale za kilka godzin to będziesz bić dużo silniejszych. Czuć progres. Ja byłem na (spoiler) nabić trochu doświadczenia Też będziesz takich bił, o ile wcześniej Ci się coś w grze nie spodoba, jeśli masz styczność pierwszy raz z taką grą. Miałem jakąś połowę życia i nawet do starego obozu nie doszedłem 1
Necronom 582 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 16 minut temu, PaVLo napisał(a): Sprzeciwiłem się jednemu strażnikowi i nie dałem bryłek za ochronę, a ten nasłał na mnie kopaczy, na szczęście za którymś razem udało się ich pokonać i zyskać nawet w nich pomoc. Nie pamiętam oryginału, ale pewnie to było, jednak tutaj dość ciekawie poprowadzone. Gra nocą ma fajny klimat, ale przez zdecydowanie bogatsze detale podłoża, niemal nie widać gdzie są fanty do zebrania i łatwo wpaść w śpiące stworki , a pochodnia tylko połowicznie ułatwia obserwację, dobrze to rozegrali, bo zaczyna się robić ciężej niż w oryginale Zrobiłem to samo. Podsłuchał to kopacze Herek, po czym mnie zaatakował. Pobiłem go i teraz wszyscy psioczą. Dodatkowo przez to, że pobiłem go za wcześnie zablokowałem questa dla Kyle'a.
PaVLo 1 290 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 18 minut temu, Reddzik napisał(a): Póki co mam problem z tym zamkiem Chyba natrafiłem na ten sam zamek, a jeszcze nawet nie mam żadnego poziomu otwierania i poddałem się, bo jest kompletnie nie do otworzenia. W ogóle te zamki psują mi tutaj całą grę, bo z prostej czynności, zrobili durne łamigłówki, które zabierają mnóstwo czasu, który można przeznaczyć na ciekawsze rzeczy 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Zrobiłem to samo. Podsłuchał to kopacze Herek, po czym mnie zaatakował. Pobiłem go i teraz wszyscy psioczą. Dodatkowo przez to, że pobiłem go za wcześnie zablokowałem questa dla Kyle'a. Ja poczekałem, aż mnie Herek zaatakuje i go pobiłem, ale potem mamy kolejną osobę, która chce pomocy w odzyskaniu amuletu, polecam się zgodzić Edytowane 12 Czerwca przez PaVLo
Necronom 582 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca To jest scam z amuletem, wiem o tym Ale chodzi o to, że przedwczesne pobicie Hereka zablokuje quest dla Kyle,a, tego gościa co narzeka, że mu przez chatę przechodzimy.
Reddzik 3 899 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Byłem w miejscu gdzie pobiłem kilka orków itp tam skrzynia była bardzo podobna do tej w.w co wrzuciłem screeny ale było 5 suwaków i za którymś razem się udało. Ta co wrzuciłem screeny wydaje się być trudna z racji dodatkowego suwaka i zwiększa to kombinacje. Może jeszcze potestuję.
Sheenek 445 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 55 minut temu, Reddzik napisał(a): Póki co mam problem z tym zamkiem, myślałem, że awans na maks poziom otwierania pomoże ale nie ma bata, nadal tak samo. domyślne ułożenie, 1 i 2 chodzą same, 6 z 2, 5 z 4, 3 z 5, 4 połączona z 5 6 i 3. Nie mogę tego ruszyć, przez to, że 4 porusza tyloma na raz, to i 5 3 często są na samym krańcu i nie mogę ruszyć nie ma jak 5 i 3 ruszyć na środek, cały czas mam je na prawo, i ruch w lewo jest zablokowany bo nie ma miejsca. mógłbym poszukać na yt rozwiązanie ale tego póki co nie zrobiłem, zapisuję grę i próbuję ale po x ruchach blokuję 3 i 5 zakładkę, a wycisnąć je na środek jest problemem, za dużo kombinacji i jedno drugiemu zaprzecza. Nie szukałem poradnika, nie używam modów, zapisuję grę i testuję ale póki co poddałem się. Tylko ta skrzynia mi została. Ukryj zawartość dokładnie ta skrzynia Pokaż ukrytą zawartość koło kowala w zamku. Gram strażnikiem- Stary Obóz. Pokaż ukrytą zawartość https://dsazz.github.io/gothic-remake-lockbreaker/#5.0000010001100102210020100.52056 Kolega wczesniej wrzucil, dziala jak zloto.
tom36816 122 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Działa Wam generator klatek? Po patchu u mnie przestał działać. 1
jankooo 395 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 13 minut temu, tom36816 napisał(a): Działa Wam generator klatek? Po patchu u mnie przestał działać. Działa ale to jest hit, że możemy mieć swojego "wierzchowca" Spoiler
Reddzik 3 899 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Działa FG, ja nic nie ruszałem w appce nvidii. Edytowane 12 Czerwca przez Reddzik
tom36816 122 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Chodziło mi o FSR FG dostępny w menu gry w ustawieniach grafiki. Na Radeonie tego używałem. U Nvidii to chyba nie trzeba nawet nic w appce zmieniać, są zaimplementowane w grze najnowsze biblioteki DLSS Edytowane 13 Czerwca przez tom36816
azgan 1 860 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca @ITHardwareGPT ile kosztowało powstanie Gothic Remake?
STALKER 157 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Z AMD to ciągle jest problem ciągle ich olewają w grach.
azgan 1 860 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 3 godziny temu, galakty napisał(a): A ciul, mam wolny piątek, kupiłem kluczyk 3
Barosz 82 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 3 godziny temu, galakty napisał(a): Ścierwojad mnie ubił Ale drugi, pierwszego ubiłem! Nie grałem w oryginał, ale klimat jest Witamy w kolonii 2 1
azgan 1 860 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Edytowane 12 Czerwca przez azgan
DITMD 1 343 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 5 godzin temu, galakty napisał(a): Ścierwojad mnie ubił Ale drugi, pierwszego ubiłem! Nie grałem w oryginał, ale klimat jest Przynajmniej nie kretoszczur 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź