Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Tak samo, nie chcialo by mi sie meczyc na tym wyzszym.

W sumie to we wszystko praktycznie grywam na normalu, nie mam sily zeby stresowac sie gra.

Na tym też się przecież męczy:E

Opublikowano

Złamałem się, kupiłem goticzka :E 2,5h za mną, wydajność na ps5 jest.. w granicach przyzwoitości. No jest drewno :E wiem, że na początku jestem śmieciem i o to właśnie chodzi ale mam nadzieję, że z czasem walka zrobi się choć trochę płynna i mniej siermiężna. Pełną immersja, staram się wsiąkać na spokojnie w ten świat. W idealnym momencie rozwaliłem sobie kolano biegając, cały weekend muszę być na kanapie więc zobaczymy co z tego drewna wyrośnie. Widzę tu jakiś potencjał, może i mnie pochłonie.

• Haha 1
Opublikowano

Mi na tą chwilę bardzo ciężko się przyzwyczaić do tej grafiki te kamienie jak w Norwegii jakieś i to wszystko wygląda ładnie, ale z drugiej strony dużo mi się przez to zlewa szczegółów. Z jednej strony czuję że to stary dobry Gothic, ale z drugiej mam wrażenie jak bym był w nowym miejscu. 

Opublikowano (edytowane)

Znajomy na discordzie pod sam koniec gry wpadł w blokadę questa, ma pograne. NPC z którym miał pogadać wpadł pod podłogę. Gra mocno zabugowana. Jednemu się uda, niektórzy chwalą się już 3-4 przejściami gry, to zapewne sami wyjadacze, a zaś inni mają problemy z bugami.

GIF_20260612_111250_401.gif

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

To nawet nie ma startu do CP2077. W Cyberpunku przy każdym uruchomieniu gry widziałem kilka nowych błędów, wszędzie było widać niedociągnięcia, niedopracowanie, niedokończone elementy świata, brak kolizji na obiektach. Gothic tak jak każda gra ma błędy. U mnie odpukać jak na razie nic poważniejszego się nie trafiło. Cyberpunk za to był jednym wielkim błędem i zajęło im lata, żeby doprowadzić tę grę do porządku.

Edytowane przez DITMD