aureumchaos 713 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Bardzo dobrze Goticzek dziala na padzie 2
azgan 1 826 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 54 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Bardzo dobrze Goticzek dziala na padzie W całości tak ograłem 👍 1
GordonLameman 10 159 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Uriziel naładowany Będę musiał przejść raz jescze, bo dużo zadań sobie popsułem więc wczytam save sprzed dołączenia do starego obozu
azgan 1 826 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): Uriziel naładowany 💪
aureumchaos 713 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Ja juz nie wytrzymam tak biegac i musze dorwac to krolewskie cos tam zeby moc jezdzic na Szmatojadach.. Jak w takiej grze nie ma koni....? Edytowane 29 Czerwca przez aureumchaos
galakty 5 065 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 34 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Ja juz nie wytrzymam tak biegac i musze dorwac to krolewskie cos tam zeby moc jezdzic na Szmatojadach.. Jak w takiej grze nie ma koni....? Przecież ta mapa jest malutka.. Wgraj sobie konsolę, dodaj ścierwojada i tyle jak tak Cię boli Gra jest na tyle fajna, że jak jeden element Cię irytuje to szkoda psuć wrażenia. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 48 minut temu, aureumchaos napisał(a): Ja juz nie wytrzymam tak biegac i musze dorwac to krolewskie cos tam zeby moc jezdzic na Szmatojadach.. Jak w takiej grze nie ma koni....? Nie królewskie, tylko koronnika. Tak się to nazywa. Rośnie w każdym zbiorniku wodnym na dnie. Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Uriziel naładowany Czyli idziemy łeb w łeb, pół godziny temu również naładowałem miecz. Czas na ostatni rozdział 🤘 1
GordonLameman 10 159 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca @Radio Tirana No ja wczoraj wieczorem ładowałem. Dziś pewnie nie odpalę konsoli bo mam wieczorem plany, daj popalić śniącemu! Ja się tym zajmę jutro/pojutrze
Necronom 570 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): Ja juz nie wytrzymam tak biegac i musze dorwac to krolewskie cos tam zeby moc jezdzic na Szmatojadach.. Jak w takiej grze nie ma koni....? A dodam, że ścierwojad dużo wcale nie poprawia sytuacji. Trochę szybciej się poruszasz, ale nie da się walczyć w trakcie jazdy, ani zbierać roślin. Tak czy siak zasiadać z niego będziesz i tak 🙂 No niestety dopóki nie zdobędziesz run teleportacji to bactracking jest okropny. Jestem już podejrzewam blisko końca, ale gra na fatalne replayability. Nie chce mi się już w to grać inną ścieżką. 2
Sheenek 445 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca No co ty, zmienia sporo, szczegolnie jak i tak juz wyczyscisz obszar z przeciwnikow i wyzbierasz roslinki, wtedy nie masz potrzeby zsiadania. Dzieki niemu poruszasz sie o wiele szybciej. 1
Necronom 570 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Jak wyczyściłem mapę i wyzbierałem chabazie to ja już miałem runy teleportacyjne(nie farmiłem specjalnie co z postępem fabuły). Owszem trochę poprawia, bo inaczej sensu by to nie miało. Ale nie był to dla mnie jakiś gamechanger. Inna sprawa, że sam wygląd tej jazdy wygląda delikatnie mówiąc groteskowo. Edytowane 29 Czerwca przez Necronom
Reddzik 3 839 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Użyłem go może 2-3 razy, wolałem z buta, bo grając na padzie nie miałem miejsca na skrót, bo wolałem użyć czegoś innego.
Kartofel 68 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 13 godzin temu, STALKER napisał(a): Nikt nie gra na radkach z serii 7000 na najnowszych sterach? Jak z tym fsr 4.1 działa to w tym Gothicu? Steam pod linux ogarnia 4.1 bez programów trzecich.
Reddzik 3 839 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Sprzedam. W dobrym stanie, pierwszy właściciel, nie był bity. Tylko 1000 bryłek rudy. Stan igła. 1 2
Keleris 757 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Udało mi się przegnać śniącego, za jakiś czas zrobię drugie podejście ale tym razem spróbuję łucznikiem i na wysokimi poziomie trudności bo teraz przychodziłem na poziomie Gothic. Tak moja postać wyglądała przed rwaniem serc. Bieda laptop dał radę ale ostatnia walka nie była tylko ze śniącym bo fps potrafił zejść do +/- 20fps. Edytowane 29 Czerwca przez Keleris 1
jankooo 390 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Przechodzę łucznikiem i zdarzają się spotkania ze ścianą np. wielki troll. Wtedy trzeba trochę pokombinować. Póki co 4 akt, fabuła ciekawa ale wolno idzie bo trzeba sporo biegać po mapie
galakty 5 065 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 15 godzin temu, Necronom napisał(a): A dodam, że ścierwojad dużo wcale nie poprawia sytuacji. Trochę szybciej się poruszasz, ale nie da się walczyć w trakcie jazdy, ani zbierać roślin. Tak czy siak zasiadać z niego będziesz i tak 🙂 No niestety dopóki nie zdobędziesz run teleportacji to bactracking jest okropny. Jestem już podejrzewam blisko końca, ale gra na fatalne replayability. Nie chce mi się już w to grać inną ścieżką. Ja nie wiedziałem że po zakończeniu gry, jest koniec... gry. A miałem zadania nieporobione jeszcze, nie chce mi się jakoś wracać. Gra super, klimat też, ale wiem że nigdy drugi raz nie przejdę. Ale to nic złego, fajnie było poznać Gothica 1 i czekam na remake dwójki 1
aureumchaos 713 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca No rzeczywiscie Szmatojad nie pozamiatał a tyle sie naplywalem ze by te koronniki przyniesc... Mam 1 run teleportacji na bagna... Zaczyna kusic mod ktory od razu daje teleportacje wszedzie ale pewnie wtedy sporo sie ominie tego co byloby po drodze. Dalej nie wiem gdzie jest nowy oboz Ale za to podrywam jakas laske co gotuje gulasze... Jest plan zebysmy uciekli razem i zostawili to wsztsko w pi***
galakty 5 065 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Ale mapę chociaż masz? Gadaj ze wszystkimi w Starym Obozie to ktoś Cię zaprowadzi, chyba że już za późno...
ODIN85 4 866 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Potem ubij tego co Cię zaprowadził. Fajną ma broń na początek.
galakty 5 065 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Jak on jest w 3 rozdziale o ile się nie mylę.
ODIN85 4 866 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Ja tam polazłem jakoś na początku i jak już byłem przy obozie to go ubiłem zanim się uleczyla po walce i fajna maczuga wpadła. Ponad 30
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź