MaxaM 1 959 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Widać jak dużo pracy włożyli aby to dobrze wyglądało 2
Keller 874 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Ja za to pamiętam jaka gówniana walka była w tym tesearze, to było zjechane najbardziej poza kolorami gdzie waliło po oczach. Ano i otwieranie zamków było po prostu przyciśnij przycisk i otwarte. Edytowane 27 Czerwca przez Keller
TmK 264 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Chędożyć zasmrodniałego Gomeza po tym co się właśnie stało w 3 rozdziale decyzja o dołączeniu do Nowego obozu była bardzo dobra. Póki co przynajmniej 4
aureumchaos 713 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Mi opadł trochę zapał i zaczynam olewać poboczne mikro questy bo po prostu za dużo biegania bez celu. Wątek główny nie jest zbyt angażują y ale jakoś jeszcze trzyma przy ekranie. Rozumiem wizję bez znaczników itp. Ale czasami mogliby coś tam dodać, żeby szybciej coś znaleźć. Muzyka jest męcząca i monotonna, chyba są 2 tracki na krzyż na lokacje typu na zewnątrz i jaskinia, musiałem zniżyć do 40% bo już do porzygu. 5.1 jest jakieś skopane bo tylne głośniki są za głośne i do tego w konwersacjach zamiast działac na głośniku z przodu to więcej słychać gadania na gl z tyłu. Niewielkie szanse na ponowne przejście, może ewentualnie za kilka lat.
ODIN85 4 866 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Mówią dokładnie co gdzie jest. Czasem tylko jest złe tłumaczenie i robi się sajgon 2
azgan 1 826 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Edytowane 28 Czerwca przez azgan 4 1
galakty 5 065 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) 48 minut temu, aureumchaos napisał(a): Muzyka jest męcząca i monotonna, chyba są 2 tracki na krzyż na lokacje typu na zewnątrz i jaskinia, musiałem zniżyć do 40% bo już do porzygu. Na początku jest klimatyczna, ale potem faktycznie irytuje jak przekroczysz dany region i nagle chamsko inny track się włącza PS. Track którego słuchasz od 30h Edytowane 28 Czerwca przez galakty 1
STALKER 157 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Myslałem zainstalować te sterowniki 26.6.3 z obsługą fsr 4.1 mam RX 7800xt i pytanie czy będzie to fsr 4.1 działać w Gothicu?
Barosz 82 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Ja już zbieram kamienie ogniskujące. I teraz na tą chwilę już jest łatwo. Ponad 100 siły, dobry armor. Chyba jedynie problem będzie z ekipą orków ale pojedyńcze idzie zrobić. Chyba na konsoli daruję sobie granie magiem, nie ogarniam celowania padem. Te całe AI mnie przeraża, że można generować takie filmiki, a do tego modulować głosy jak z oryginału. Ciekawe kiedy będziemy oglądać w pełni robione filmy przez AI
aureumchaos 713 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Mam ponad 20h. Zrobiłem te wątek o Śniętym do końca, krukowaty pogonił mnie, że nią ma więcej misji dla mnie i mam iść do Thora i Dingo. Ten typ za brama Darks powiedział, że straciłem swoją szansę żeby pokazać mi drogę do Nowego Obozu. Mam sam ten obóz teraz znalesc czy jakaś misja będzie jeszcze? Mam rozdział 3 coś tam o Magi i mieczem. 1
TmK 264 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Dobija mnie czasem ta wariująca kamera na PS5. Nie chodzi o stutter czy coś, tylko jak chodzisz korytarzami itd kamera czasem zaczyna tak jakby miotać jakbyś oczopląsu dostawał, takie błyskawiczne niekontrolowane ruchy blisko, daleko, blisko, daleko itd. Wiecie o czym pisze. To niemożliwe, że tylko u mnie to jest 1
jankooo 390 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Jest jeszcze mordag w starym obozie, który moze poprowadzić, ale jak ty masz 3 rozdział bez wizyty w NO to serio nie wiedziałem nawet, że tak się da 1
DITMD 1 310 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Ten świat w tej grze jest na tyle mały, że praktycznie nie da się nie natknąć na któryś z obozów podczas eksploracji. Ja Nowy odkryłem, szukając tajnych przejść za wodospadami
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Mam ponad 20h. Zrobiłem te wątek o Śniętym do końca, krukowaty pogonił mnie, że nią ma więcej misji dla mnie i mam iść do Thora i Dingo. Ten typ za brama Darks powiedział, że straciłem swoją szansę żeby pokazać mi drogę do Nowego Obozu. Mam sam ten obóz teraz znalesc czy jakaś misja będzie jeszcze? Mam rozdział 3 coś tam o Magi i mieczem. Ten post jest piękny ❤️ Jako stary gothikowiec zapomniałem już, jak tę grę mogą odbierać zupełnie nowi gracze. 1 2
azgan 1 826 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Czekam na pełny Remake Gothic II tak jak zrobili to z I, Remaster na UE5 wygląda... 🙄 Remake bez porównania lepiej Edytowane 28 Czerwca przez azgan
ODIN85 4 866 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 4 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Ten post jest piękny ❤️ Jako stary gothikowiec zapomniałem już, jak tę grę mogą odbierać zupełnie nowi gracze. No imiona zgadzają się w uj
azgan 1 826 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): No imiona zgadzają się w uj A Ty spać nie możesz czy nocka ?
azgan 1 826 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Edytowane 29 Czerwca przez azgan
galakty 5 065 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 10 godzin temu, jankooo napisał(a): Jest jeszcze mordag w starym obozie, który moze poprowadzić, ale jak ty masz 3 rozdział bez wizyty w NO to serio nie wiedziałem nawet, że tak się da Ja NO odkryłem w ciągu dwóch godzin gry? Po prostu gadałem z każdym i jak proponowali że zaprowadzą to się zgadzałem
STALKER 157 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Nikt nie gra na radkach z serii 7000 na najnowszych sterach? Jak z tym fsr 4.1 działa to w tym Gothicu?
aureumchaos 713 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 11 godzin temu, jankooo napisał(a): Jest jeszcze mordag w starym obozie, który moze poprowadzić, ale jak ty masz 3 rozdział bez wizyty w NO to serio nie wiedziałem nawet, że tak się da No chcial typ mnie jeden zaprowadzic ale chcialem najpierw obadac stary. i jakos zaczalem robic misje i tak wyszlo. 11 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Ten post jest piękny ❤️ Jako stary gothikowiec zapomniałem już, jak tę grę mogą odbierać zupełnie nowi gracze. No o tej grze zawsze tylko slyszalem chociaz moj wiek zobowiazuje ze powinienem ja ograc juz dawno temu... ale za mlodsoci bardziej lubilem fps. 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): No imiona zgadzają się w uj Całe życie mam problem z imionami ludzi i w grach tak samo, pamietam tylko najczesciej jak brzmialo ale nie papimietam na tyle zbey poprawnie nspaisac jesli nie sa standardowe jak Tomasz. To juz lepiej mi nappisac bliskoznacznie niz szukac w grze czy w necie jak sie postac dokladnie nazywa 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Ja NO odkryłem w ciągu dwóch godzin gry? Po prostu gadałem z każdym i jak proponowali że zaprowadzą to się zgadzałem Ja nie jestem taki łatwy i nie daje sie tak od razu prowadzic. Trzeba zasłużyć lub zapłacic. Byc asertywnym trzeba.... 12 godzin temu, TmK napisał(a): Dobija mnie czasem ta wariująca kamera na PS5. Nie chodzi o stutter czy coś, tylko jak chodzisz korytarzami itd kamera czasem zaczyna tak jakby miotać jakbyś oczopląsu dostawał, takie błyskawiczne niekontrolowane ruchy blisko, daleko, blisko, daleko itd. Wiecie o czym pisze. To niemożliwe, że tylko u mnie to jest Mnie tez wkrza wlasnie w jaskianch, obija sie ona o sklepienia i boki jak jest ciasno i tak wariuje.
STALKER 157 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Gothica grasz na padzie? Przecież to profanacja króla RPG. Baty powinieneś dostać x 10 dziennie 😉
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź