Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Najpierw niech pokonają 9800X3D. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Producent: KING Art (Iron Harvest) Zakładam wątek, bo widzę tylko luźne wzmianki w offtopie. Przyznam, że nie grałem w poprzednie odsłony (w tym nielubianą „trójkę”), a od strategii miałem długą przerwę - ostatnio competitive gralem w BFME 1 i 2, dziesiecolecia temu. Teraz na rozgrzewke wrzucam troche RTSowych zaleglosci (CoH 3, Iron Harvest), no i po ograniu klimatycznego Space Marine 2 mocno nakręciłem się na uniwersum Warhammera. Z tego, co wyczytałem w wywiadach i zapowiedziach, DoW 4 ma odciąć się od błędów poprzedniczki. Zapowiada się odejście od mechanik MOBA na rzecz klasycznych rozwiązań znanych z kultowej „jedynki”. Pytanie do forumowych wyjadaczy: są tu jeszcze fani strategii czekający na ten tytuł? Czy po chłodno przyjętej trzeciej części podchodzicie do zapowiedzi z dystansem? -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Jeden i drugi ma 28 linii. Nic sie nie zmieniło. -
Przez Sidr · Opublikowano
Właśnie o tym pisze. Są fajne kobiece postacie, ale nie dla męskiego V. Judy, Misty, czy Evelyn da się po prostu lubieć. Mi bardzo spodobała sie Alex, pomimo, że to taki sam wyrachowany morderca jak Reed. Niestety, w moim świecie musiała zginąć. Alt póki co tylko raz spotkałem, natiomiast Claire.. no cóż, jest bardzo męska, ale co kto lubi. Tak swoją drogą Misty, Victor i Jacky, to chyba jedyne dobre postacie w całym tym mieście demonów i dystopii. A tak poza tym, to jest właśnie świetne w tej grze, że posiada wyraziste postacie niemal z krwi i kości. Postacie, które myśle na długo utrwalają się w pamięci. Zresztą jest sporo innych fajnie zrobionych rzeczy. Ten wspomniany brak dobrych zakończeń dodaje grze głębi. Bardzo też np. lubię jazde Rayfieldem Caliburn z perspektywy FPP w nocy słuchając tego blusowego radia. Takich smaczków w przeciwieństwie do innych gier jest sporo. Ogólnie, wciągneło mnie. A Panam wygląda trochę inaczej, bo siedzi bezpośrednio pod lampą i jest noc. RT powoduje, że jest owietlana tylko tym jej białym światłem. Dlatego może sięwydawać, że trochę dziwnie wygląda. -
Przez NotQuite · Opublikowano
W każdą dużą f2p grałem przynajmniej kilka godzin żeby wypróbować. W Depth nabiłem dawniej ponad 500h, teraz mam kilkaset już w MR. A tej to nawet ściągnąć mi się nie chce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi