Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to ich "zgodne z prawem" gówno znaczy. Bambo nie ma dokumentów i mówi, że przyszedł z Polski, to zawracany jest do Polski.

A kto to zweryfikuje i w jaki sposób??? Pytam po raz 10 i dalej nie uzyskałem odpowiedzi.

Opublikowano
50 minut temu, crush napisał(a):

Bo to ich "zgodne z prawem" gówno znaczy. Bambo nie ma dokumentów i mówi, że przyszedł z Polski, to zawracany jest do Polski.

A kto to zweryfikuje i w jaki sposób??? Pytam po raz 10 i dalej nie uzyskałem odpowiedzi.

Nie musi mówić. Niemiecka straż graniczna jak znajdzie kogoś w odległości chyba 26km od polskiej granicy od razu zakłada, że nielegalny imigrant przybył z Polski. Z jednej strony jest to słuszne, z drugiej strony niemieckie służby nie muszą udowadniać gdzie zgarnęli trgo immigrants, Więc może on w praktyce być zatrzymany na zachodniej granicy Niemiec. 

Opublikowano
50 minut temu, crush napisał(a):

to nie pytaj, tylko idz spolecznie weryfikowac - bedziesz mial odpowiedz, a przy okazji osiagniesz samospelnienie

Opublikowano
W dniu 18.07.2025 o 20:28, SuLac0 napisał(a):

to nie pytaj, tylko idz spolecznie weryfikowac - bedziesz mial odpowiedz, a przy okazji osiagniesz samospelnienie

A w wyborach głosowałem na obecnie panujących po co???

Jeszcze jakie tu oburzenie było jak przy prezydenckich pisałem, że udało mi się kilka osób zniechęcić do głosowania. xD

I to jest kolejny problem o którym się nie mówi. Ahmed pracuje! Ahmed się "zintegrował"! To niehumanitarne nie wpuścić jego Fatimy z 7 warchlaków oraz jego 4 braci z rodziną! 😡

Pergole to.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mogli przywieźć oszczędności z Afryki, mogli wcześniej pracować tutaj i zarobili, mogli dostać kieszonkowe od polskiego państwa.

Alternatywnie mogą w nocy kraść dostawy do żabek czy też zbierać tzw. skipy śmietnikowe czy jak to się nazywa.

I mnie kręcili się po galeriach, wioski ze słomy i gówna jak na razie chyba nie wybudowali.

Opublikowano
W dniu 18.07.2025 o 19:33, crush napisał(a):

bo na pewno każdy bambus marzy o Polsce, a nie social geldzie z Niemiec :E 

odklejenie.

Godzinę temu, hubio napisał(a):

czemu tak mało?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

bo na pewno każdy bambus marzy o Polsce, a nie social geldzie z Niemiec :E 

Oczywiście, że nie marzy o Polsce. Ale jak masz wybór między Somalią, a Polską to nawet taki przygłup ma na tyle instynktu samozachowawczego żeby wybrać.

Edytowane przez crush
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@Winter ona chyba od 20 lat nie gra w filmach dla dorosłych :) Założyła własną firmę PR, publikuje poezję czy coś koło tego. Ale z branżą xxx zerwała już dawno. A nawet jeśliby nadal grała to może mieć własne zdanie, a może być lepszym autorytetem moralnym niż niektórzy politycy prawicy czy sukiennikowi co mają gęby pełne frazesów, a w życiu prywatnym uciekają przez okno z orgii gejowskiej albo co gorsza molestują chłopców. Ona przynajmniej grała uczciwie i nie była hipokrytką. 

Edytowane przez hubio
  • Confused 3
Opublikowano (edytowane)

A tymczasem nie tylko imigranci to przestępcy :) :

https://wiadomosci.wp.pl/atak-na-tunezyjczyka-w-starogardzie-gdanskim-w-jego-strone-poleciala-zgrzewka-wody-7180678611491552a

https://www.o2.pl/informacje/skandal-po-protescie-stop-imigracji-doszlo-do-rasistowskiego-ataku-7180698853292640a

@Winter jak na osobę przebywającą tyle lat w Holandii to niespotykane co piszesz. No, ale cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Nie uważam, że dziewczyny pracujące w branży xxx czy na kamerkach są gorsze od innych. Wybrały taki zawód i styl życia. Najważniejsze, żeby były szczęśliwe. Społeczeństwo nie powinno ich absolutnie źle oceniać, ale akurat w Polsce pełnej hipokryzji wiadomo jak jest więc mnie nie dziwi takie podejście. Sex to sex, a miłość to miłość. Ktoś kto prezentuje sex innym ludziom nie jest w żaden sposób gorszy. Ale to dyskusja na inny temat.

Edytowane przez hubio
  • Confused 4
Opublikowano
8 minut temu, hubio napisał(a):

A tymczasem nie tylko imigranci to przestępcy :)

A to dopiero preludium. 😁

Jeszcze kilka lat i Twoje zdemenciałe poczucie sprawiedliwości nie przetrzyma tego co się będzie działo.

10 minut temu, hubio napisał(a):

Ktoś kto prezentuje sex innym ludziom nie jest w żaden sposób gorszy.

Jest. Szmata to szmata. I choćby nie wiem jak starać się to pięknie ubrać w "sex working", nic tego nie zmieni.

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, adashi napisał(a):

Mogli przywieźć oszczędności z Afryki,

Ostatnio na TVN słuchałem wypowiedzi "eksperta", żeby nie patrzeć na te iPhony i drogie ciuchy w jakich do nas często trafiają bo oni specjalnie to kupują u siebie żeby potem mogli to w UE spieniężyć i mieć kasę "na start"

Nie bardzo rozumiem dlaczego nie mogą tej gotówki po prostu trzymać całym czas w skarpecie tylko tak sobie życie utrudniają?

Edytowane przez Klakier1984
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Klakier1984 napisał(a):

Nie bardzo rozumiem dlaczego nie mogą tej gotówkowy po prostu trzymać całym czas w skarpecie tylko tak sobie życie utrudniają?

Murzyński telefon z drugiej ręki to jest obiekt kolekcjonerski. Wartość rośnie jak cholera.

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1