Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez krukkpl · Opublikowano
Nie chcę na żyletki... mam plan, żeby wytestować jakieś ustawienie CO, które będzie chodziło stabilnie w OCCT, y-cruncher VT3, TM5 (coś jeszcze?) i później dodać te +5 dla pewności. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Fajnie, tylko lepsze byloby zestawienie tydzien po tygodniu od premiery, zeby zaobserwowac trend bo to, ze sprzedalo sie mniej w ostatnim tygodniu niz w premierowym to nic nam nie mowi. -
Przez jagular · Opublikowano
Tak, te hamulce to chyba recykling z grupy SLX, klocki metaliczne. Zdaję sobie sprawę, że problem może potęgować również sama nierówna praca tłoczków. Ogólnie to największy pisk miałem podczas jazdy w tym miesiącu, niby deszcz nie padał, ale była taka charakterystyczna dla Wysp mżawka, z dużą ilością wody (i błota) na asfalcie, więc od czasu do czasu aż coś mi się do tarcz przyklejało i zatrzymywało na klockach w zacisku. Pod koniec roku, jeżeli nie będzie pogody na jazdę, porządnie wyczyszczę zaciski. W następnym roku spróbuję się z samodzielnym odpowietrzeniem, ale do tego to muszę dokupić stand na rower... -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Jak chcesz ustawiać na żyletki to może i długa. Ale myślę że 99% maksymalnej wydajności procka idzie ogarnąć w 1 dzień. Ten jeden 1% to strata czasu i prądu na wielogodzinne testy. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie ma szału, jedynie premierowo ludzie i skalperzy się trochę rzucili jakby miało zabraknąć. Ale nie zabrakło. Ostatni zarejestrowany tydzień w Japonii przez Famitsu. 1 Switch OLED Model – 47,464 (8,365,460) 2 PlayStation 5 – 39,920 (5,342,900) 3 Switch Lite – 21,012 (6,274,705) 4 Switch – 11,952 (19,975,513) 5 PlayStation 5 Digital Edition – 6,530 (889,921) 6 PlayStation 5 Pro – 3,915 (112,831) 7 Xbox Series X – 1,399 (313,365) 8 Xbox Series X Digital Edition – 990 (11,112) 9 Xbox Series S – 617 (326,761) 10 PlayStation 4 – 52 (7,928,936)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi