Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Áltair · Opublikowano
Może zdradzisz, dlaczego zawsze miałeś psy różnych ras w awatarach? -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Bez jaj, nie róbmy z aparatu telefonu Ja przeważnie robię w P, chyba że faktycznie chcę coś konkretnego z czasem lub przysłoną osiągnąć. Spust do połowy i widzę jaki czas aparat proponuje. Jak za długi, jak stabilizacja nie wyrobi, to podnoszę iso. Warto też pobawić się pomiarem światła, czy lepiej się sprawdza centralny ważony, czy może matrycowy. Punktowy przydaje się jeżeli che się dostosować do konkretnego obiektu (np. jakieś pseudo makro kwiatków na wiosnę, Księżyc). Przy zdjęciach z lampą przeważnie zostaję na podstawowym iso (u mnie 200), bo Panasy mają tendencję do ustawiania stałego czasu 1/60s. Wiadomo jak obiekt dalej, to będzie trzeba podbić czułość lub manipulować czasem. -
Przez TheMr. · Opublikowano
@GordonLameman Argentyna znajduje się w miejscu w którym albo wprowadzą drastyczne zmiany albo będą bankrutować co kilka lat. Tu nie chodzi o walkę z biedniejszymi, czy o to że elity sobie radzą. Tutaj chodzi o większość społeczeństwa czyli tych biedniejszych, którzy są biedni bo wybierają komunistow którzy opiekują się elitami pod stołem (a w przekazie, że z nimi walczą). I owszem, terapia szokowa to jedyne rozwiązanie dla troglodytów społecznych którzy nie rozumieją podstaw ekonomii. -
Przez lysyn · Opublikowano
Ale to występuje losowo raz na kilka dni? Ustawiłem napięcie ram na 1.41v i testuje. OCCT nic nie wywala.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi