Lameismyname 2 562 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia @Pentium D Ale kumplom pewnie sie chwali, ze 20zl utargowal hehe
Pentium D 1 286 Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia Dawno procesora nie zmieniałem więc pytanie czy Ryzen 9 7900 za 900 zeta to dobra oferta? 1
Send1N 4 592 Opublikowano Poniedziałek o 16:07 Opublikowano Poniedziałek o 16:07 (edytowane) Czy komuś z was też płyta ustawiała na auto po wbiciu profilu expo SOC ponad 1.3v? chyba że to przez memki 2x32 tak wysoko ładuje (Msi b650 gaming plus), ale ustawiłem z palca 1.2v i wszystko stabilne, pewnie dało by się zejść niżej ale nie mój sprzęt więc szkoda czasu na dokładniejsze szlify Edytowane Poniedziałek o 16:07 przez Send1N
Grolshek 600 Opublikowano Poniedziałek o 17:47 Opublikowano Poniedziałek o 17:47 Tomahawk ustawia równe 1.3V 1
miro 805 Opublikowano Poniedziałek o 18:51 Opublikowano Poniedziałek o 18:51 tak jest, mam gaminga od 1,5 roku, na każdym biosie tak było widocznie msi tak lubi podobno jest na sztywno i to bezpieczne ? nie ruszałęm ale też mam tylko 7600 swego czasu widziałem gdzieś ze na gigabyte aorus z 78x3d ktoś miał 1,344 w bios, ale w hwinfo już 1,295 u mnie tu i tu to samo 1
miro 805 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) jeśli xsrom sprzedaje po tyle, to majfrendy powinni niedługo po 600-700 zasypać poboshne zyczenie oczywiście... Edytowane 3 godziny temu przez miro
Send1N 4 592 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ostatnio pisałem że B650 Gaming plus ustawia stockowo ponad 1.3v na SOC po wbiciu expo dla pamięci 2x32 wbiłem tam 1.2v i wszystko bangla od tygodnia bez problemu, wczoraj zauważyłem że na gigabyte eagle b650 AX jest to samo, więc wrzuciłem tam 1.2v i wszystko było stabilne do momentu aż nie wyłączyłem sprzętu i nie zostawiłem go na jakiś czas odłączonego od prądu, dobrze że coś mnie tkneło i profilatycznie go włączyłem 30minut przed oddaniem PC'ta właścicielowi bo na z 1.2v na soc po kilku godzinach stania już nie wstał przywróciłem na auto, napisałem że by przyjechał 2 godziny później i na auto jak jest te 1.3v wszystko jest ok a to zaledwie 2x16 6000mhz, dziwne Edytowane 1 godzinę temu przez Send1N 1
Rekomendowane odpowiedzi