Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Potwierdzam, tylko czasem trzeba paluszkiem wyrównać i cyk fuch. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Krzysiak chyba dwa lata temu miałem podobnie z 4070ti suprim. Wszystkie testy ok a w grze czasem po 5 minutach czarny ekran i wentyle na full. Po wyłączeniu i włączeniu pc ok do następnego razu i robiło to w losowym czasie, czasem nawet parę dni spokój. Winowajca wtedy był seasonic gx850, po wymianie zasilacza spokój -
Ja już go mam w ignorowanych, jakieś świeże konto i krucjatę prowadzi spamując i pouczając że się nie znam, bo nie GRAŁEM, a wystarczy setupy zmienić i bajka gra, bajka AI, bajka FFB, no super. Tylko jakoś cały YT i Twitter jeśli chodzi o scenę simracingową jest zgodny. I im ufam bo znam. Już nawet nie chodzi o to czy to arcade czy sim, tylko o to jak sprzedawali i jak oszukali koniec końców. Miał być definitywny benchmark, cudowna gra i fizyka, tymczasem Forza Motorsport przy tym błyszczy. Oby ogarnęli sytuację, ale jak widzę posty Bella na Twitter i jego arogancję, to nie mam złudzeń. -
Anulują dostawę bo za tanio sprzedali -
Gry na które czekałem i okazały się crapem bądź oszustwem: Stalker 2 Rennsport Project Motor Racing MFS (ten nowy) Od tej pory żadnych preorderów chyba że studio ma dobrą historię (tutaj MFS się łapał bo oryginał był naprawdę udany)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź