Kris194 4 720 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) https://wyborcza.pl/7,75399,32239616,dowodztwo-operacyjne-rodzajow-sil-zbrojnych-zmasowane-uderzenie.html Tak czułem, że nie będzie spokojnie... Edytowane 10 Września przez Kris194
Roman_PCMR 866 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Trzymajcie sie w tej polsce. Swoja droga mysle wolno o opuszczeniu UK ze wzgledu na islam. Mialem wrocic do PL gdzie mam duzo ziemii i wybudowac dom. Teraz sam nie wiem, moze islandia? 1
bourne2008 1 207 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Nazwy państw piszemy z duzej litery. 1 1
Klakier1984 727 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Czekamy teraz aż coś od nas nad Królewiec wleci w ramach symetrycznej odpowiedzi 2
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 10 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Czekamy teraz aż coś od nas nad Królewiec wleci w ramach symetrycznej odpowiedzi A jesteś za to gotów iść w kamasze? 1 1
krukkpl 221 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Też dostaliście w nocy jakieś dziwne SMS-y o ataku z podejrzanymi linkami? Zwykły scam czy coś więcej?
Klakier1984 727 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 29 minut temu, GordonLameman napisał(a): A jesteś za to gotów iść w kamasze? No baa już spakowany
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 8 minut temu, Klakier1984 napisał(a): No baa już spakowany Będę za 5 minut, żeby cię podrzucić gdzie trzeba 1
Klakier1984 727 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Śmiech śmiechem ale w sobotę rano wyjeżdżam na urlop. Mam nadzieję, że nam granic nie pozamykają
Karister 162 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 58 minut temu, bourne2008 napisał(a): Nazwy państw piszemy z duzej litery. Piszemy dużą literą lub od dużej litery.
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) To ty na Białoruś jedziesz na urlop? tak BTW: https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/rosyjski-dron-uderzyl-w-dom-na-lubelszczyznie/9x8ygmx,79cfc278 Jakaś onuca tu ostatnio twierdziła, że rossja nam nie zagraża i jeszcze to: https://cyberdefence24.pl/cyberbezpieczenstwo/rosja-zaatakowala-polska-przepompownie-i-basen# 3 minuty temu, Karister napisał(a): Piszemy dużą literą lub od dużej litery. Wielką* Edytowane 10 Września przez GordonLameman 1
Klakier1984 727 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Jutro niby oficjalnie zaczynają się te ruskie ćwiczenia. Nawet nie zgaduje co im strzeli do głowy i jak nasz rząd może na to zareagować. Mińsk podobno piękne miasto Edytowane 10 Września przez Klakier1984
Karister 162 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 5 minut temu, GordonLameman napisał(a): Wielką* Sprawdź w słowniku. Poprawne formy to wielką, dużą, od dużej i od wielkiej. Niepoprawne to z wielkiej i z dużej. Edytowane 10 Września przez Karister
Badalamann 991 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września @Klakier1984 Prędzej nad Białoruś. A w każdym razie najprawdopodobniej na nich skupi się odpowiedź, jaka by nie była. Właściwie to tu zadziałaliśmy pierwsi zamykając granicę. @GordonLameman Odpowiedzieć trzeba. Inaczej będą kolejne incydenty i prowokacja, coraz większe. Co do "iścia w kamasze" to jeśli ruskie uznały że chcą nas na powrót w swojej strefie wpływów, to i tak wojna jest nieunikniona. To samo jeśli uderzą na państwa bałtyckie, co jest nawet bardziej prawdopodobne. Nie bez powodu zestrzeliliśmy te drony tym razem. 2
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 3 minuty temu, Karister napisał(a): Sprawdź w słowniku. Poprawne formy to wielką, dużą, od dużej i od wielkiej. Niepoprawne to z wielkiej i z dużej. Ok, sprawdziłem: https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/wielka-duza-litera-c;3927.html nie lubię rusycyzmów, nie stosuje ich. icoteras.jpg 1
Suchy211 1 262 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a): Czekamy teraz aż coś od nas nad Królewiec wleci w ramach symetrycznej odpowiedzi Bez sensu. Ale odpowiedź inna niż słowna musi być. Bo widzę że testowanko na poważnie się zaczyna.
krukkpl 221 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września A jakie robactwo na socialach wypełzło z nor... Ludzie... 2 2
Suchy211 1 262 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 34 minuty temu, Klakier1984 napisał(a): Śmiech śmiechem ale w sobotę rano wyjeżdżam na urlop. Mam nadzieję, że nam granic nie pozamykają Mam tak samo jak ty.
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Teraz, krukkpl napisał(a): A jakie robactwo na socialach wypełzło z nor... Ludzie... O! Co ciekawego piszą?
krukkpl 221 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września @GordonLameman W skrócie... że to Ukraina nas atakuje 3 1
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 9 godzin temu, Winter napisał(a): Nie tępy wUkraińcu. On nie mówił o ataku na Finlandię. On mówił o obaleniu Finlandii Jak tam, dalej się śmiejesz? 33 minuty temu, Klakier1984 napisał(a): Jutro niby oficjalnie zaczynają się te ruskie ćwiczenia. Nawet nie zgaduje co im strzeli do głowy i jak nasz rząd może na to zareagować. O reakcję naszego rządu to ja jestem spokojny bo wiem i widzę, że mamy rozsądne osoby na stanowiskach. NATO też widać, że panuje nad sytuacją. A do kretynów wszelkiej maści, co tam? To dalej nie nasza wojna? Edytowane 10 Września przez Kris194
GordonLameman 8 488 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1 minutę temu, krukkpl napisał(a): @GordonLameman W skrócie... że to Ukraina nas atakuje No, ruskich onuc pełno. Jeszcze pewnie piszą "wUkraina"? 3
nozownikzberlina 502 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): A do kretynów wszelkiej maści, co tam? To dalej nie nasza wojna? No jak nie nasza?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź