Tylko ja na nic nigdy nie poluję, bo szkoda mi na to czasu i energii. Kupuję jak mam ochotę albo potrzebę. Ba, jak kupuję coś droższego to wolę nawet czasem lekko przepłacić względem najtańszej oferty byleby w razie jakiś problemów ze sprzętem mieć możliwość wygodnie to zwrócić czy zareklamować.
Myślę, że nie masz racji, co do peppera, tam masz wszystko, zarówno prawdziwe promocje, jak i kombinacje. Myślę, że dobry portal informacyjny i dowiadujesz się wcześniej niż inni.
Jest tak po to żeby cię przyciągnąć do danego sklepu bo niby jest jakaś promocja ale jak się wczytasz to aż głowa boli i się odechciewa więc liczą, że machniesz ręką i kupisz u nich skoro już na tej stronie jesteś i się zastanawiasz nad zakupem. Ja już dawno olałem peppera i takie kombinacje bo naklikasz się jak głupi a zaoszczędzisz parę groszy przy cenie całkowitej. Tak samo przy sprzedaży, żeby trzymać cenę i nie zejść nawet 50-100zł żeby mieć już grat zalegający w domu z głowy. No ale szukanie "okazji" to nasz sport narodowy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź