Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, VRman napisał(a):

Spróbuję Ci to jakoś wyjaśnić na przykładzie

@ITHardwareGPT

Jesteś kretynem! Jak się kąpiesz i puścisz pierda, to gryziesz bąbelki! Twój dziadek Atari 2600 był mądrzejszy i BSOD ci w :dupa:, ty bocie jeden!

A teraz obserwuj i analizuj rozwój sytuacji...

edit: no tak, nie oddzieliłem wyraźnie gdzie kończę pisać do bota i uznał, że ostatnie zdanie też jest do niego, a oczywiście nie jest. 

Domyślam się co chciałeś pokazać, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Wy doskonale wiecie, że on nie jest botem. Doskonale też wiecie, że przytłaczająco najprawdopodobniej jest Polakiem. W najgorszym razie racjonalizujecie sobie swoje zachowanie świadomie lub podświadomie określając go botem/ruskiem/ruskim trolem i tak dalej.

Najwyraźniej skutecznie, bo moderacji wystarczy to wasze racjonalizowanie. 

Akurat tobie zdążą się to rzadko, i konkretnie w tym właśnie kierunku. Ale są użytkownicy, którym takie "profilowanie" zdążą się nagminnie wobec osób z którymi się nie zgadzają. Cały dział offtop, a przynajmniej te tematy około polityczne i światopoglądowe są dyskutowane na zasadach politycznych. To znaczy mało kto jest wstanie zaakceptować stanowisko odmienne od swojego, choćby do ostatniej krwi.

17 minut temu, Radziuwilk napisał(a):

Dawno nie widzialem zle napisanego slowa "obojętnę". Raczej malo mozliwe, zeby taki blad przydazyl sie polakowi. 

Zakladam, ze mamy doczynienie z kims kto siedzi w Polsce kupe lat i dobrze zna jezyk polski.

@ITHardwareGPT jak czesto zdarza sie polakom pisac slowo "obojętnę" z takim wlasnie bledem?

Dużo pisze z telefonu i często nie trafiam we właściwe literki. Wtedy autokorekta potrafi w sposób dość nieoczekiwany zmienić moje wypowiedzi. Czasami to zauważę, czasami nie. Podejrzewam że ty jest podobna sytuacja.

Z "obojętnę" wystarczy za długo przytrzymać "e" a potem nie trafić we właściwą podpowiedź.

Opublikowano
8 godzin temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Wielu piszących tutaj wieży, że wojna toczy się tylko o Ukrainę, tłumaczą sobie co mnie to obchodzi.

Bo ostatnio krótkowzroczność stała się modna ;) 

Pewnie za sprawą polityków u nas i na świecie, ogółem jako światowy trend, że wykonuje się działania przynoszące korzyści w krótkim terminie nie zważając w ogóle na skutki średnio i długoterminowe ;)

Liczy się tu i teraz, bo to od razu widać i się z tego korzysta.

• Upvote 1