Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Pobrałem to testowo teraz żeby sprawdzić co można wyciąć podczas instalacji i 90% rzeczy które można tam wywalić mam od dawna wywalonych w starym sofcie "Autoruns" wylecieć może: StartRSX, AmdInstallLaucher, ModifyLinkUpdate, StartDVR, Amd Crash Defender Service i RyzenMasterSDK (po wyłączeniu ryzenmastersdk temp cpu w osd z adrenaline będzie cały czas pokazywać 0 stopni) Natomiast zostać musi: StartCN i AMD External events utility bez tych 2 procesów nie działa freesync -
Przez Zas · Opublikowano
Z perspektywy czasu muszę stwierdzić, co następuje: tak, okazało się, że był to ostatni dzwonek. Szczęśliwie zdążyłem kupić/za chwilę kupię wszystkie części potrzebne do złożenia nowej platformy i - przynajmniej na razie, bo jeszcze jej nie skręciłem i nie wiem, kiedy finalnie to zrobię - wszystko wskazuje, że będzie to najfajniejszy, relatywnie najmocniejszy, a przy tym najładniejszy PC, jaki kiedykolwiek posiadałem. Wszystkim dzięki za pomoc w tym i innych wątkach (choć akurat decyzję podjąłem na przekór większości... ale może właśnie to pomogło mi ją podjąć? ), pewnie jeszcze potruję trochę d... za jakiś czas tu i tam, a potem zniknę z działu na kolejne kilka lat. Wesołych Świąt i pęknięcia bańki AI sobie i wam życzę. 🎄🎁🎅 -
Przez kubon · Opublikowano
Na pepperze wstawka 1x16gb 5600/36 za 750zł, wyśmiałem że normalnie w sklepie 2x16 6000/30 za 1500 więc żadna okazja. Po kilku godzinach jakiś chłop mi pisze żeby podesłać gdzie, no to podsyłam mu 2 sklepy po 1550 bo faktycznie tych za 1500 już nie było. I ciągle sie wykłóca o te 5 dych że ludzi okłamuje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź