Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Phoenix. ja Tobie napisałem wyraźnie -> "najlepiej sprawdż sam" - kurde mój post zniknął więc nie mogę sam siebie zacytować lol. Tutaj jest zawsze jedyna słuszna linia - albo jedno albo drugie. Nikt nie bierze pod uwagę że ludzie mają różne potrzeby. Grasz w 1440p albo w SIM'y / symulatory to bierzesz 9800x3d, proste tak ? Ale jak pykasz w 4K w RPG'i czy nawet AAA pomodowane i do tego jeszcze robisz coś w Davinci / AI czy tam generalnie multimedia no to AMD niekoniecznie jest lepszym wyborem. Jedne tytuły śmigają lepiej na amd inne na intelach. Ale tutaj nie, testy porobione w 1080p pokazują przewagę amd w grach no to najlepszy procesor w końcu, nic lepszego nie znajdziesz Także spoko, grasz w takie czy inne gierki gdzie amd jest wyraźnie lepszy to bierzesz ryzena, potrzebujesz cepa w szerszym zastosowaniu albo pod inny scenariusz to często Intel okaże się lepszy. A nie że jedyna słuszna opcja to AMD i koniec, kto się nie zgadza ten idiota i siewca zamętu. Normalnie jak ideologia jakaś -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Fenrir_14jeśli dany CPU jest szybszy w fhd to będzie i szybszy w 4k -
Przez pijoter100 · Opublikowano
Klasy z dodatku będą op, taka polityk blizzarda, palek już pozamiatał a Blood elf warlock będzie jeszcze mocniejszy. -
Przez janek25 · Opublikowano
Poziom recyklingu puszek aluminiowych po napojach w Polsce jest bardzo wysoki i wynosi około 79-80% wprowadzonych na rynek opakowań. Wynik ten przewyższa średnią europejską, która kształtuje się na poziomie około 74-75%. Kluczowe informacje na temat recyklingu puszek w Polsce: Skuteczność systemu: Polska jest jednym z liderów w UE pod względem recyklingu puszek aluminiowych. to ty sie zachwycasz a do tego nie czytasz ze zrozumieniem i mylisz produkt z surowcem https://www.portalsamorzadowy.pl/gospodarka-komunalna/mieszkancy-musza-przemalowac-pojemniki-inaczej-smieci-zostana-pod-domem,647826.html#google_vignette Polska tylko przez chwile miala problem ze simeciami jak wprowadzili teksylia Wiec kto ?? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Fire Point to wydmuszka, mają rakiety w fazie eksperymentow. Ich parametry FP-1 jak i produkcja nie zgadzają się kompletnie A koło całego projektu jest mnóstwo gówna politycznego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź