Widziałem jeszcze resztki starego topnika przy pamięciach co nie ma szans by to wyszło z fabryki w takim stanie.
Poleciał POK by poszło mu wpięty zaznaczyłem by ściągnęli od niego kasę
Na tyle był bezczelny, że opowiadał o nagranych filmach z 3dmarków, a później niczego nie dołączył.
A wystarczyło wystawić ją jako uszkodzoną tylko licytacja skończyłaby się na 100zł zamiast 600zł.
Co do wypiekania na szczęście tutaj nie było pieczenia. Wypiekane karty często są już nie do uratowania
Niestety gra miała dość spoko system walki ale to tyle z plusów. No może ładna kolorowa grafika choć dosc zamknięte obszary. Dialogi i postacie to karykatura niestety. Wszystko na odwal sie bez głębi nawet jak jakaś postać miała potencjał jak ten nekromanta albo Ten Elf z Gryfem .
shinobi art of vengeance gram to złoto świetny gempley, urozmaicone poziomy, przepiękna malowana kilku warstwowe tła.
Mam chęć zagrac w te monstery huntery tylko nie wiem czy nie zacząć od dwójki. Bo tez była dobrze oceniania. I ja gram cały czas na swichu w te ich gry dla dzieci tylko nie ma z kim tutaj o nich pisać (:
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź