Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez reddy · Opublikowano
U mnie czasu i chęci brakuje do kończenia gier, jak już siadam to zwykle cisnę coś w multi. (Czołgi, stare BFy i CoDy) Więc w tym roku z kupki wstydu nadrobiłem: 1. Plague tale innocence 2. Jedi survivor 3. Wolfenstein II The new colossus 4. Wiedźmin 3 po raz piąty A kupka stale się powiększa i życia nie starczy Ale na pewno do konca roku Indiana i Stalker 2 wpadnie. -
Przez voltq · Opublikowano
Ja kupiłem za równo 3000 zł konsolę ps5 FAT z Allegro od skalpera i już nigdy takiego błędu nie zrobię @DżonyBi @Qrdello trochę nie rozumiecie o czym pisze druga strona , tu nie chodzi o jakieś narzekanie tylko logiczna konsekwencje jeżeli Sony uzyska monopol w cyfrze to będzie dyktować ceny a to się skończy tym że konsola będzie towarem luksusowym dla wybranych, tu nie chodzi o cyfrę tylko o monopol który zawsze jest zły -
Przez Spychcio · Opublikowano
Nareszcie jest zgoda, jechać z nimi!!! A co do broni atomowej to trudno, co ma być to będzie -
Przez Karro · Opublikowano
Lata piszą na forach bzdury ze ta pasta jest ok a to badziew jakich malo Najdalej 10 dni i rpm temperatiry beda gorzsze jak na fabrycznej Szkoda ze nie zrobileś jakiegoś porzadnego testu przed i po dla potomnych -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
cena jak cena, gorzej że napędu nie dali. Bo teraz chcesz miec ps5 pro z napedem i juz musisz szukac, albo miec szczescie ze jest gdzies na stanie itp. szczerze powiedziawszy lepiej juz zeby dali te cene 3999zl ale z napedem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi