Windows 11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
Ktoś jednak Wasze pamięci dostał, widać Avans nie wszystkie anulował... https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-ram-adata-xpg-lancer-blade-32gb-2x16gb-6000mhz-CID99-ID18tHJM.html -
Przez tgolik · Opublikowano
No tak. Nie jestem fanem czerni. Wolę odcienie szarości z lekko podbitym kontrastem czy ostrością. Nie zauważyłem problemów z HDR w Cronosie. P.S. W RDR2 HDR na PC poprawiono i gra wygląda rewelacyjnie. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Najem jest dla klasy średniej, dla bogatych to masz ceny w katalogach a koniec końców oni idą i biorą w leasing, przypadek? Ja za 500zł brutto mam nówkę ze wszystkimi przeglądami i serwisem zawierającym nawet wycieraczki czy dezynfekcją klimatyzacji, tutaj wiele osób wyda więcej na stare samochody które "mają na własność" a potem sprzedają w międzyczasie finansując cały serwis. O nic się nie martwię, nowe auto daje mnóstwo przyjemności. Nie musiałem myśleć po ilu dzwonach było auto i za ile uda mi się sprzedać, moje zmartwienia kończą się na tym jaką powłokę położyć na lakier Czy jestem bogaty? Nie, po prostu sprawnie się poruszam w warunkach rynkowych i dzięki temu od lat motoryzacja to dla mnie przyjemność a nie utrapienie Jak spłacisz znacznie więcej niż aktualna cena rynkowa to wykupujesz i sprzedajesz za ile chcesz Ja już oddawałem, znaleźli kilka uszkodzeń (rysy, wgniecenie ala grad) ale wszystko mieściło się w normach jakie tam mieli i nic nie płaciłem. W praktyce masz AC, jak coś rozwalisz to naprawiasz z AC i tyle -
Przez galakty · Opublikowano
Kiedy widziałeś karetkę jadącą buspasem? Jak ma skręcić w lewo na skrzyżowaniu to nie będzie jechać skrajnym prawym lol. I nie korki nie są przez BEV, ale zawsze trochę odciążą ruch i jest to zachęta żeby je kupować. Jak się skończą dopłaty eAuto i brak buspasa to zobaczycie elektryki jak świnia niebo...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi