Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Peter224 · Opublikowano
"witam, taka przejściówka nie istnieje jest opcja przesłania obrazu z komputera z dp do monitora z vga, ale nie ma takiej przejściówki w drugą stronę" i o tą drugą stronę mi chodzi. I właśnie kurcze nie wiem jak to działa z tym sygnałem. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Też mnie to zastanawia. Może LPDDR5x 8533MHz to ogarnia, duża prędkość. No i jak przypisze na stałe VRAM karcie graficznej to potrafi się wywalić z powodu przepełnienia vramu. A jak nic nie ustawie to sobie sam żongluje. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Bo nie mam weny sprawdzac czy ten jpeg ktory jest tam wrzucony nie jest fejkiem, a cala spirala nie jest krecona gowno burza po prostu celowana w polska marke. Z drugiej strony moze to byc januszex s.a. i typowe traktowanie pracownika w korpo, nie wiem, nie bylo mnie tam, a nie mam energii dzisiaj w to brnac. Jezeli faktycznie ta sytuacja miala miejsce i jest tak jak jest to opisane, to zdaje sobie sprawe ze ona sie pod polska dyrektywe nie lapie - przeciez to napisalem wyzej. Zasugerowalem tylko, ze taki wydzwiek sprawy bardzo negatywnie wplywa na jednostki, ktore tymi sygnalistami potencjalnie mogly zostac, bo takiej osobie juz nie wytlumaczysz ze go za zgloszenie 'problemu' nie zwolnia. -
Przez Wu70 · Opublikowano
To nawet poniżej 400$ nie zejdzie Jak chcesz liczyć mm2 to licz też to jak agresywnie drożeją te mm2 Ze zbliżonego steam decka to ponad +100% dla TSMC Ale jakby było takie tanie jak wróżysz to sam kupię, idealny zamiennik dla mojego XSS do netflixa i kilku śmiesznych giereczek "imprezowych" -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Może Sławek się wypowie. Może pajączki da radę jakoś zabezpieczyć. Używanie tak jak teraz jest o tyle ryzykowne, że w któryms momencie zacznie przeciekać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi