ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Leżeć i nie zamknięta w szufladzie. 10 minut temu, galakty napisał(a): Pany, wersja zwykła PS5 - powinna stać czy leżeć? Czy bez różnicy? Edytowane 19 Maja przez ODIN85
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Będzie pod biurkiem albo na biurku, także otwarta przestrzeń.
lukadd 3 763 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja @galakty Jak chcesz @Kadajo @Phoenix. @hwdp43 Takich PS2 sprzedało najwięcej w historii ~160mln i tylko 2mld na wykresie. Po prostu wtedy konsole i gierki były znacznie tańsze, a Sony nie łoiło tyle na usługach, dlc i cyfrze co dziś kosi.
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Nooo teraz podnoszą ceny pakietu online, także wesoło.
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Dlatego ten wykres jest głupi jak but, bo nie bierze pod uwagę niczego
lukadd 3 763 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Sony teraz odcina kupony A dobrych gierek nie widać i nie słychać. Najpopularniejsze gry na PS5 to FIFka, roblox, COD, Fortnite, Minecraft itp
azgan 1 860 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja W dniu 12.05.2026 o 07:49, Vulc napisał(a): U Twoich znajomych na pewno. Dla reszty głównie drożeje. 🤭 Jak dobrze że nie kupiłem tego PS5 PRO bo teraz nie byłoby w co grać (EX'y) 😂 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Sony teraz odcina kupony A dobrych gierek nie widać i nie słychać. Najpopularniejsze gry na PS5 to FIFka, roblox, COD, Fortnite, Minecraft itp PS6 to będzie już chyba pod multi-platformy 😅
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Mnie rozwala że niby dali exclusive na PC, ale bez GT7, a teraz podobno znowu chcą wycofać się z PC jakby to komukolwiek robiło róznicę nie mieć 2 gier na 5 lat 1
hwdp43 1 928 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 3 godziny temu, galakty napisał(a): Pany, wersja zwykła PS5 - powinna stać czy leżeć? Czy bez różnicy? kupiles ?
DżonyBi 2 228 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Bieda straszna z exami, ale GT7 to dla mnie wciąż No. 1, a GoY to jedna z najlepszych gier open world ever.
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja O tym GoY zapominam. To już mam dwa powody, aby odkurzyć PS5 - GoY i Saros. Trzeba będzie się kiedyś przełamać, ale kurna... Nie chcę się.
azgan 1 860 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 1 godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Bieda straszna z exami, ale GT7 to dla mnie wciąż No. 1, a GoY to jedna z najlepszych gier open world ever. No w GT7 to bym pośmigał na PC 😅😁
galakty 5 169 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja (edytowane) 14 godzin temu, hwdp43 napisał(a): kupiles ? Ta używkę w idealnym stanie, do tego ładowarka do 2 padów i idealnie się składa bo miałem już jeden w domu, teraz drugi. Ogram sobie GT7, może jakieś exy, zobaczę jak GTA6 będzie działać, najwyżej sprzedam po roku i tyle. Ofc wersja Slim z napędem Edytowane 20 Maja przez galakty 1
michaelius33 358 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 22 godziny temu, galakty napisał(a): Nooo teraz podnoszą ceny pakietu online, także wesoło. a roczny też idzie w górę czy tylko 1 i 3 miesięczne na razie ?
Kris194 5 069 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Nadzwyczaj wcześnie zapowiedzieli kolejne State of Play, czyżby szykowały się jakieś większe ogłoszenia? 1
IceMan 194 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Tak patrzę na ceny używanych PRO i to jakaś patologia jest. Używane za 3200-3400, jak nowe w sklepach 3700-3800. WTF ? Te 300-500 zł można już dołożyć dla gwarancji i świętego spokoju. 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja A ile Ty bys chcial za uzywke?? Bo uzywane to ma kosztowac polowe ceny Wiekszosc tych uzywek to pol roku ledwno ma na liczniku. 2
IceMan 194 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 10-15% utraty wartości to słabo jak na używany, macany sprzęt. 25%+ wtedy można myśleć 2
j4z 1 873 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): polowe ceny 2/3 max, jak stan igła. Inaczej się nie opłaca. 19 minut temu, IceMan napisał(a): jakaś patologia Przewraca się ludziom od tych olyksów.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Wiadomo ,ze jak najtaniej to jak najlepiej ale tylko jelen wystawi za mniej
slafec 76 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 49 minut temu, Kris194 napisał(a): Nadzwyczaj wcześnie zapowiedzieli kolejne State of Play, czyżby szykowały się jakieś większe ogłoszenia? Nowy God of War z Faye Horror (Until Dawn 2?) od Firesprite
j4z 1 873 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja (edytowane) 31 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wiadomo ,ze jak najtaniej to jak najlepiej ale tylko jelen wystawi za mniej Wiadomo, że jakbym spojrzał, za ile wystawiają, wystawiłbym za tyle samo i przy nego zjechał 100-200 i tak się koło zamyka. Edytowane 20 Maja przez j4z
lukadd 3 763 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja (edytowane) 45 minut temu, j4z napisał(a): 2/3 max, jak stan igła. Inaczej się nie opłaca. Tylko, że pro to raczej mało popularny sprzęt na rynku używek. Ale co ciekawe na olx widzę ogłoszenia za PS5 pro nawet za 1600pln czy 2kpln. Pewnie wałki albo okazje od nieświadomych ludzi Edytowane 20 Maja przez lukadd 1
Rekomendowane odpowiedzi