Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, j4z napisał(a):

Masz warunki, żeby podłączyć konsole, a nie masz warunków, żeby podłączyć PC?

Tak. Bo to są totalnie inne warunki. Konsola = pudełko z wymogiem zasilania i hdmi + pad. PC = pudełko z wymogiem zasilania, hdmi, czasem podpięciem rj45 + klawiatura i mysz/ ew. gładzik + pad. Dodajmy, że o ile klawiatura na kolanie to jeszcze jak Cię mogę, tak mysz w powietrzu to już nie xD 

A także, konsola - małe pudełko. PC, MOŻE być małe pudełko ale zwykle jest dość duże.

• Upvote 2
Opublikowano

wystarczy długi kabel hdmi do polaczenia PC i telewizora , ja mam telewizor daleko na ścianie od biurka z PC ale gram jedynie w gry na TV używając pada bo uważam ze granie na myszce i klawiaturze na 55 calach to przesada , w resztę gier używam monitorów na zmiane

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Wiadomo, ze opcja PSSR2 nie dotyczy klasycznej konsoli ale reszta updatu juz tak ;) 

Ale post wygląda jakby PSSR2 był na PS5 w tej aktualizacji... Clickbait mocny. Ty wiesz, zwykły Kowalski nawet nie wie co to PSSR2. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to perfidny przekaz, że chodzi o PS5 i ma być update PSSR. Mogli by np dodać przy wspomnieniu o PSSR, że dotyczy Pro version, ciężko. 

Z początku to nawet zgłupiałem :hihot:  przez sekundę pomyślałem o PS5, a nie Pro. :magik:

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 2