Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Pierwszy minus gry taki co mi przeszkadza. Gra jest za latwa, az musialem sprawdzic czy napewno gram na najwyzszym. Graficznie pierwsza klasa. Widac re-use asetow, nie ma jak w np odyssey gdzie te re-use byl ale nie az tak widoczny. Wnetrza pomieszczen sa troche za sterylne. Gierka fajna, ciekawe kiedy mi sie znudzi, dam znac
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): To juz jest nieaktualne, ubi to polatalo i nie mozna nic juz zniszczyc itp Nie, to nic nie załatwia w kontekście nieautoryzowanego komercyjnego wykorzystania własności intelektualnej. Tutaj jest prosta droga do ogromnego odszkodowania. No chyba że nagle pozmieniają nazwy i wygląd budynków w grze Edytowane 20 Marca przez Element Wojny 2 1
blabla123 838 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a): kiedy mi sie znudzi, dam znac Ale my nie chcemy wiedzieć. 2
userKAMIL 856 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Tym wlasnie mi obrzydził i gry i filmy. Nie czerpie już przyjemności z tego wszystkiego bo nie mogę patrzeć na ilość głupot jaka sie probuje na mnie wylac za moje pieniądze, nie moge stac i im klaskać. Nie mogę przechodzić obok tego obojetnie jak sie niszczy cos co kiedys kochalem. I ja się odnoszę tylko do nowych produkcji. Bo po stare sięgam i bawię się tak samo jak w dniu ich premiery. Co tylko pokazuje mi ze to nie ja się wypaliłem, to rynek implodował w jakiąś pokręcona kupę gówna za przeproszeniem. Jak już wspomniałem mam nadzieje, że nigdy do takiej ściany jak Ty nie dojdę. Może faktycznie mam dużą tolerancje na ten syf dookoła. Nie wiem ale mnie tam gry cieszą tak samo jak kiedyś. 🤷 1
musichunter1x 1 315 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): Gra jest za latwa, az musialem sprawdzic czy napewno gram na najwyzszym. Poczekaj na aktualizacje, bo wrogowie potrafią bugować się i nie atakować, nawet bossowie No chyba że to "feature ". Edytowane 20 Marca przez musichunter1x 1 2
tuhmunud 207 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Nie wiem czy się przewinęło, bo miałem kilkanaście stron do "przekartkowania", ale jeszcze większe kontrowersje mogą być z innym opcjonalnym romansem Yasuke (na wszelki wypadek wrzucę w spoiler żeby nie psuć tym co chcą w to zagrać) Spoiler 2 2 1
DITMD 787 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Jak już wspomniałem mam nadzieje, że nigdy do takiej ściany jak Ty nie dojdę. Może faktycznie mam dużą tolerancje na ten syf dookoła. Nie wiem ale mnie tam gry cieszą tak samo jak kiedyś. 🤷 Ja bylem przy takiej ścianie, gdzie żadna gra mi się nie podobała, wyłączałem wszystko po 10 minutach, przez co zrobiłem sobie przerwę od grania na jakieś dwa lata jak nie lepiej, i pomogło A co do Shadows, to jak na razie po paru godzinach jest w juch lepsza niż myślałem że będzie.
Phoenix. 4 726 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, musichunter1x napisał(a): Ubi nie szanuje graczy jeszcze bardziej, niż japońskiej kultury. Głupi Nier w wersji na PS3 miał już bardziej angażujący gameplay, a był tam beznadziejny. Dlatego ja pisalem wczesniej, ze czarny to najmniejszy problem w tej grze bo te misje, dialogi sa po prostu tak tepe i beznadziejne oraz bezsensowne... I te przeciagane dialogil.. 3 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 6 minut temu, tuhmunud napisał(a): Nie wiem czy się przewinęło, bo miałem kilkanaście stron do "przekartkowania", ale jeszcze większe kontrowersje mogą być z innym opcjonalnym romansem Yasuke (na wszelki wypadek wrzucę w spoiler żeby nie psuć tym co chcą w to zagrać) Pokaż ukrytą zawartość I? 1
voltq 1 372 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 44 minuty temu, Element Wojny napisał(a): W Japonii im tego nie odpuszczą. Skoro sprawa trafiła już do parlamentu, i jest konsensus że Ubi złamało prawo plus użyło własności intelektualnej bez zgody właścicieli, tutaj jeszcze może być grubo. Aktualizacja: Jak podaje IGN, firma zapowiedziała na dziś premierową łatkę do gry, która wprowadzi odpowiednie zmiany. Aktualizacja sprawi, że stoły i półki znajdujące się w kapliczkach staną się niezniszczalne. Patch zmniejszy również liczbę nieistotnych przedstawień rozlewu krwi w kapliczkach i świątyniach. Dodatkowo podczas atakowania nieuzbrojonych NPC nie będą już przedstawiane krwawe sceny. Czyli Ubisoft nie dość że kłamcy to jeszcze złodzieje Tencent zadowolony pewnie
cichy45 607 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Klasyczne dla wokeizmu i lewicy "dwójmyślenie" czyli - gra jest dziełem fikcji, ale mamy na to dowody historyczne 2 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Fikcją fikcją, ale kiedy używasz postaci historycznych, to nie możesz sobie ich tak po prostu przerabiać wedle uznania. Przecież oni tutaj nawet użyli postaci historycznej żony jednego z samurajów, która z własnej woli pozostała przy mężu i zginęła u jego boku, a tutaj murzyn ją posuwa. Serio? Czyli teraz róbta co chceta, wszystkie chwyty dozwolone? Edytowane 20 Marca przez Element Wojny 4 2
Stjepan 2 376 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Oj czekam na śmierć Zgubisoftu i wieść jak ich wchłania Chiński Smok którego sami w tej nabazgrali bez pomysłu i namysłu.
musichunter1x 1 315 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Teraz to jest "work of generative AI". AC:Unity ponoć było ostatnią grą Ubishitu, gdzie miasta czy w ogóle lokacje były ręcznie dopieszczone. Następcy to generowana sraczka z ich narzędzi, pewnie ręcznie przycinana tam gdzie trzeba. 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Czyli teraz róbta co chceta, wszystkie chwyty dozwolone? Edytowane 20 Marca przez musichunter1x 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca W sumie to największy sens miałaby fuzja Ubi właśnie z Netflixem, jakie dzieła wychodziłyby spod ręki tych artystów, u lala... 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Fikcją fikcją, ale kiedy używasz postaci historycznych, to nie możesz sobie ich tak po prostu przerabiać wedle uznania. Tylko że nie została przerobiona. Oda Nobunaga wygląda w porządku. Yasuke także nie wybielili.
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 15 minut temu, Phoenix. napisał(a): Dlatego ja pisalem wczesniej, ze czarny to najmniejszy problem w tej grze bo te misje, dialogi sa po prostu tak tepe i beznadziejne oraz bezsensowne... I te przeciagane dialogil.. Można skipować dialogi.
musichunter1x 1 315 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Oh, przy googlowaniu za memem "speedrun to bankruptcy", spotkałem takie coś sprzed 5 miesięcy. "Ubisoft insider claims NEXT Assassins Creed will be "GAYEST game yet!" Więc insider jednak wiedział, ale czarne chmury przysłoniły temat Edytowane 20 Marca przez musichunter1x
userKAMIL 856 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 8 minut temu, DITMD napisał(a): A co do Shadows, to jak na razie po paru godzinach jest w juch lepsza niż myślałem że będzie. Dlatego zawsze warto samemu zagrać niż płynąc na fali tego ścieku i recenzji. 3
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Tylko że nie została przerobiona. Oda Nobunaga wygląda w porządku. Yasuke także nie wybielili. On i tak większość gry jest w hełmie
GordonLameman 8 449 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 45 minut temu, Element Wojny napisał(a): Japońskie prawo. Pisałem o tym wielokrotnie, jak się za coś zabierasz, to wpierw upewnij się, że szanujesz obowiązujące lokalne prawo i panujące w danym kraju zasady. UBI miało na to wywalone od samego początku, elegancja francja w końcu. Wątpię, aby japońskie prawo tak działało
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Tylko że nie została przerobiona. Oda Nobunaga wygląda w porządku. Wygląda wygląda. Tylko szkoda że z wiernej żony, stojącej u boku męża do ostatniego tchu, zrobiono blacked.com 1 1 2
musichunter1x 1 315 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Yasuke także nie wybielili. Może to był pastowany człowiek, jak ten redaktor gazety? W końcu za białego nie zapłaciliby więcej
Stjepan 2 376 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Widać Japończycy nie mają tak w***** na dobra kulturowe jak reszta świata, wystarczyło trochę szacunku i konsultacji z rządem Japonii oraz nie wpierdzielanie tam tego murzyna i było by wszystko w porządku.
GordonLameman 8 449 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 42 minuty temu, skypan napisał(a): @GordonLameman Sprawdź czy komercyjnie lub też nie możesz zarabiać na nocnych zdjęciach wieży Eiffla. Właściwie nie o samą wieże tu chodzi bo cwanie to żabojady wymyśliły To nie jest ta sama sytuacja
Rekomendowane odpowiedzi