Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Teraz to nie tak łatwo bo jakby wyłączyli najsilniejszą rekuperację to by się ludzie mogli zdziwić i narzekać. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Nie. Jak jest obiekt wojskowy blisko celu cywilnego to się go nie atakuje, chyba że się wlicza takie ryzyko w działania wojskowe, czyli działanie celowe zamierzone. Tu nie ma żadnego tłumaczenia po prostu amerykanie w imię wyimaginowanych celów i własnych korzyści zabiją każdego, a teorię się do tego dorobi. USA działa tak samo. jak ruskie w UA może nawet gorzej bo skuteczniej. Wcale się nie zdziwię jak teraz ataki terrorystyczne będą miały hasło "wyzwolić amerykanów od pomarańczowego idioty" i wcale mi nie będzie żal jak będą ginęli cywile po stronie amerykańskiej (jak kuba bogu tak..). A tymczasem ruskie zacierają rączki, bo biznes ropy i gazu znów się rozkręca... -
Przez Qrdello · Opublikowano
No to udowodniłeś moje zdanie przecież. Do negocjacji to jest te 80 ziko, a gb gaming oc to też nie topowy model. TUFy czy Gaming X czy Aorus będą droższe. -
Przez AudRob · Opublikowano
Tak na szybko olx.pl/d/oferta/rtx-4070-super-gaming-oc-12g-gigabyte-CID99-ID19qMt0.html?search_reason=search%7Corganic Za 2k myślę że pójdzie. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Coś w tym jest. Gdzie nie zajrzę, tam więcej o Crimson Desert. A kto naprawdę jarał się Death Stranding 2, ten już dawno ograł na Plejce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi