Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak prezentują się wszystkie szczegóły Cyberpunka 2077 na Nintendo Switch 2:

-TV wydajność: 1080p, do 40 FPS

-TV jakość: 1080p, 30 FPS

-Handheld wydajność: 720p, do 40 FPS

-Handheld jakość: 1080p, 30 FPS

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, Tankietka napisał(a):

A ktoś miał z was problemy z joyconami które wyszły jakoś w okresie wersji OLED-owej? Chyba wtedy Nintendo w końcu to ogarnęło i skończyło się dryfowanie. 

Mam jeszcze joy cony z V2 z 2019 roku i nie dryfują. Mają nastukane setki godzin i nic złego się z nimi nie dzieje, jedynie opór gałki jest zerowy i dlatego liczyłem na efekt halla w nowych joy conach. 

23 minuty temu, Elvis79 napisał(a):

Moim zdaniem nie jest źle w trybie przenośnym. 1080p I 30fps w cp2077 to dobry wynik bo ta konsola ma działać na baterii dłużej niż 2h. Ludzie zapominają, że ten sprzęt pobiera kilka watów. Na steam decku bateria schodzi w oczach. Gorzej, że na tv nie będzie 60fps. 

35 minut temu, Elvis79 napisał(a):

Póki co to jak pisałem, Switcha2 olewam bo Mario Kart fajne ale dla jednej gry średnio się opłaca, ale patrząc co Trampek odpierdziela myślę czy jednak nie kupić na zaś :E

Ciesz się, że nie mieszkasz w USA :E

https://www.nintendolife.com/news/2025/04/nintendo-of-america-president-says-tariffs-not-factored-into-switch-2-price

Opublikowano

SD może i większy, ale Switch pierwszej generacji z tymi śmiesznymi joyconami to sprzęt dla 7 latków, tego dorosły chłop nie jest w stanie wygodnie trzymać :E 

Mobapad albo Nitro Deck załatwiają sprawę. Także to "zależy". 

• Like 1
Opublikowano

@up to świetna wiadomość. :) 

14 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Moim zdaniem nie jest źle w trybie przenośnym.

Warto zaznaczyć, że build powstał na potrzeby prezentacji w zaledwie 7 tygodni, więc moim zdaniem wycisną z tego jeszcze więcej.

14 godzin temu, Elvis79 napisał(a):

Póki co to jak pisałem, Switcha2 olewam bo Mario Kart fajne ale dla jednej gry średnio się opłaca, ale patrząc co Trampek odpierdziela myślę czy jednak nie kupić na zaś :E

A Donkey Kong Bananza to już nie? Mnie bardziej przekonał niż MKW. Te destrukcje są świetnie zrobione. Szkoda, że nie ma go w bundlu.

21 godzin temu, Elvis79 napisał(a):

Ja Was szybko pogodzę, dla mnie to Switch nie musi mieć w ekranu LED czy OLED, może go w ogóle nie mieć, ponieważ gram tylko w docku, proponuję robić tak samo i koniec waśni :E

Nie dla mnie. Gry w trybie dock na 65-calowym ekranie wyglądają przeciętnie - moim zdaniem 1080p to już za mało na tak dużą przekątną. Zobaczymy jak będzie ze SW2...

Opublikowano
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

A Donkey Kong Bananza to już nie? Mnie bardziej przekonał niż MKW. Te destrukcje są świetnie zrobione. Szkoda, że nie ma go w bundlu.

Nieeee, małpiszon mnie nie kręci.

Opublikowano (edytowane)

https://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch-2/gry/

Za tyle to nie kupię. Chujnia ogólnie. Przedsprzedaż nie ruszyła w sumie. Do Media Markt doszła tylko Ultima, ale szybko się skończyło. Bazowy model był bodaj 10zł tańszy niż w MM.

Chyba tylko Pro Controller cena znośna, na Amazonie był za ponad 400:

https://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch-2/sprzet/kontrolery/nintendo-switch-2-pro-controller

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano (edytowane)

C9F76646-E784-4B1A-92B6-3CFBC76B4336.png.790667c9169271f337ffe2b9dc602153.png

Także tego... :E 

Nintendo ma kupę siana, ale szkoda im sypnąć trochę za przetłumaczenie kilku menusów w paru językach. 

EDIT: Dobra, ruski był w Switchu 1, więc to jakieś fake info Rysław podesłał. Jeszcze nie wszystko stracone! :) 

Edytowane przez Isharoth
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.04.2025 o 21:59, Elvis79 napisał(a):

Bardzo czekam na porównanie Cyberpunk 2077 od Digital Foundry - szczegółowo - między Switch 2 a Xbox Series S.
Dlaczego? bo pozwoli to odpowiedzieć, jakie mamy szanse na GTA VI na Switch'a 2, jeżeli GTA VI wychodzi na XSS :E 

Edytowane przez kanon7
  • Haha 1
Opublikowano

Jak myslicie, na premiere konsola chociaz troche flopnie ?

2 miechy do premiery ledwo a przez te ich zagrywki

-odstraszajace, chore, niczym nie usprawiedliwione ceny gier

-platne tech demko konsoli co jest ZENADA + platne upgrady, ktore o ile rozumiem za content kaza sobie placic, tak samo podbicie rozdzielczosci i fps powinno byc standardem ZA DARMO w kazdej grze ze starego switcha na nowym...

-brak Oled, ale to tam najmniejszy problem

Dlatego mysle ze najwieksi fanboye kupia, a z racji tego ze to jest juz tylko lepszy switch 1 a nie calkiem nowy pomysl na siebie i cos swiezego w branzy, to jest duza szansa ze po tych "rewelacjach" i tym co sie dzieje na swiecie, hajp skutecznie opadl glownie przez nie zachecajaca polityke N i rekordow nie bedzie...

Opublikowano
6 godzin temu, Amphilyon napisał(a):

platne upgrady, ktore o ile rozumiem za content kaza sobie placic, tak samo podbicie rozdzielczosci i fps powinno byc standardem ZA DARMO w kazdej grze ze starego switcha na nowym...

Ulepszenia, które nie mają dodatkowej zawartości są bezpłatne. 

6 godzin temu, Amphilyon napisał(a):

-brak Oled, ale to tam najmniejszy problem

W moim przypadku (i podejrzewam, że większość też tak ma) największy dramat to brak OLED-a. Cenę konsoli da się przełknąć - w końcu to jednorazowy wydatek na lata. A gry? To problem dla tych, co kolekcjonują pudełka i kurz. :E  Ja przechodzę i lecą z powrotem do obiegu.