dannykay 621 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Niech młody Kunca na youtubie poogląda i posłucha jakie tam fakturki wychodzą, to mu się odechce BMW
MiroMK 29 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) BMW jest dla fanatyków ale to prawda dla mnie żadna klasa premium. Jeśli już to sam myślałem nad e90/91 w silniku m47 albo m57. Jedne z bardziej polecanych. N - jak nie kupuj to wiadomo, że lipa. Lepszym wyborem jeśli już będzie Audi A3/A4/A6. Co do 307 miałem nie jedno, teraz 407 i dla mnie dużo lepszy już jest każdy Ford Focus niż 307 co również miałem. Edytowane 14 Stycznia przez MiroMK
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @MiroMK u mnie w ostatnich 10 latach 4 x francuz (1 niemiec też był czyli corsa d). 407, C5X7, 307SW (5 lat żona nim jeździła, teraz młody) i 508.
dannykay 621 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Ja swoją E91 trochę za szybko kupiłem. Drugi raz zwróciłbym uwagę, żeby oprócz wszystkich gadżetów z wyposażenia (a mam dobrze dopchany egzemplarz) miała np. elektryczne wspomaganie. Hydrauliczne wymaga zauważalnie więcej siły do kręcenia fajerą (w porównaniu do passata to przepaść), a to znów powoduje, że moja żona nie chce tym jeździć Poza tym kupiłbym jednak benzyniaka R6 mimo wszystko Edytowane 14 Stycznia przez dannykay
lesiu155 138 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Mi F10 polift się podoba. Ale w fajnej wersji to kosztuje tyle, że za podobne pieniądze kupisz nowszego, mocniejszego, większego i tańszego w utrzymaniu amerykańca. Bez sensu. Edytowane 14 Stycznia przez lesiu155
dannykay 621 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Gdyby nie fakt, że lubię kombiaki, to charger taki z ~~2019 roku (w sensie ta generacja) byłby na bank następny 1
lesiu155 138 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Jeżdżę VC sedanem z dwójką dzieciaków i psem, do bagaja wchodzi wózek (nie żadna parasolka tylko pełnowymiarowa gondola) i bagaże, nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć akurat jeśli o to chodzi Chociaż czasem przydałoby się więcej miejsca i na takie VC kombi w benzynce jako tymczasowy wybór (przed chargerem :D) zerkam łakomym okiem ale żona karawanom mówi stanowcze nie Edytowane 14 Stycznia przez lesiu155
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, dannykay napisał(a): Ja swoją E91 trochę za szybko kupiłem. Drugi raz zwróciłbym uwagę, żeby oprócz wszystkich gadżetów z wyposażenia (a mam dobrze dopchany egzemplarz) miała np. elektryczne wspomaganie. Hydrauliczne wymaga zauważalnie więcej siły do kręcenia fajerą (w porównaniu do passata to przepaść), a to znów powoduje, że moja żona nie chce tym jeździć Poza tym kupiłbym jednak benzyniaka R6 mimo wszystko To samo jest 508 vs C5...w pugu zdecydowanie ciężej chodzi kiera mimo, że teoretycznie ten sam układ wspomagania (hydraulika napędzana silnikiem elektrycznym). Choć akurat mnie zdecydowanie lepiej pasuje to z 508. Co ro rodzaju budy to u mnie tylko kombi wchodzi w grę... przez różne "domowe" rotacje aut wyszło, że przed domem stoją 3 kombiaki Edytowane 14 Stycznia przez Krzysiak
dannykay 621 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 4 minuty temu, lesiu155 napisał(a): żona karawanom mówi stanowcze nie Kup signuma 2.0t i wmów jej, że to taka większa corsa 2
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Moja lubi karawany, C5 w kombi bardzo jej spasował jako jej auto.
marko 714 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, lesiu155 napisał(a): żona karawanom mówi stanowcze nie Moja tak mówiła na wszelkie SUVy czy Crossovery. Teraz patrzy z pogardą na osobówki, że trzeba się schylać do wsiadania czy do zapięcia dziecka w foteliku BTW. jaranie się E60 powinno być uznane za chorobę i być leczone E46 czy E38 porównam do PlayStation 2 - świetny sprzęt, czuć wiek, ale po latach nadal potrafi sprawić frajdę. E60/90 to takie PlayStation 3. Miało być łał, wszystkiego w opór, ale jakoś coś tam nie pasuje... A na koniec się zepsuło Wiadomo, każdy ma swój gust Edytowane 14 Stycznia przez marko 1
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Wracając do tematu korekty błędnie wpisanej normy euro przy 508. Nie chciało już mi się kopać z WK ani płacić Peugeotowi 500zł za oficjalne pismo i wysłałem to co miałem (screeny maili od dealera) do suportu cepiku... dziś mail zwrotny, że zlecono korektę Edytowane 14 Stycznia przez Krzysiak 4
larry.bigl 453 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 4 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Wracając do tematu korekty błędnie wpisanej normy euro przy 508. Nie chciało już mi się kopać z WK ani płacić Peugeotowi 500zł za oficjalne pismo i wysłałem to co miałem (screeny maili od dealera) do suportu cepiku... dziś mail zwrotny, że zlecono korektę A jednak da się znając życie trafiłeś szczęśliwie na kogoś kto po prostu nie jest betonem umysłowym 1
zdunzdun 201 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, marko napisał(a): BTW. jaranie się E60 powinno być uznane za chorobę i być leczone W takim wypadku czym jest jaranie się nową serią 7? Dzisiaj przed takim jechałem. Wyglądała ta siódemka jak raszpla z ogromnymi ustami napchanymi botoksem 😅 Jeszcze te nerki w bmw się świecą... Nic elegancji, strasznie ordynardna limuzyna, która emanuje wręcz jakimś cygańskim stylem. Narzekali na siódemkę Bangla, ale to w nowej właśnie nic nie... bangla Edytowane 14 Stycznia przez zdunzdun 1
Arczevski 137 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) U mnie w okolicy widzę ostatnio mega wysyp E60/61. Wcześniej przybyło E90/91, a teraz 5tka zeszła już chyba do poziomu akceptowalnych cen i pojawiają się perełeczki Edytowane 14 Stycznia przez Arczevski 1
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @zdunzdunno też nie rozumiem jak ta nowa 7 się może podobać... choć ona ponoć kierowana pod chińskiego a nie europejskiego odbiorcę, więc nam może się nie podobać 😂😅 W każdym razie E65 zostało zdeklasowane w kwestii "najbrzydsza 7" 3
marko 714 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Ogólnie cała obecna linia modelowa BMW jest... dyskusyjna. Zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. Jak do tego patrzę na cennik, to nasuwa się pytanie "za co tyle pieniędzy?" Co do świecących nerek, to chyba wszystkie niemieckie marki mają albo świecące paski, albo świecące znaczki. Edytowane 14 Stycznia przez marko 1
Krzysiak 1 523 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, dannykay napisał(a): Niech młody Kunca na youtubie poogląda i posłucha jakie tam fakturki wychodzą, to mu się odechce BMW To jest pokolenie, które wie lepiej... musi się chyba uczyć na własnych błędach, bo na innych nie potrafii😂😅 Edytowane 14 Stycznia przez Krzysiak
bergercs 1 398 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Już kiedyś pisałem - Mercedes był dla dziadków, BMW dla młodych. Potem Mercedes zaczął produkować dla wszystkich, w tym również młodych a BMW dla niewidomych. 5
Gang 344 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Szczesny jak kończył kariere, powiedział, ze jego marzeniem jest zobaczyć el clasico na żywo z trybun, to było trudniejsze niz myślał, ale mu sie udało ;E 2
bergercs 1 398 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Użyłem złego słowa - nie dla niewidomych a dla ślepych. Oprócz produkcji jakichś koczkodanów z wyglądu*, to wprowadzenie tych zegarów: to już dla mnie świętokradztwo. Szukając zdjęcia dechy trafiłem na takie "perełki" z najnowszej oferty: ze strony głównej BMW: Jakieś z testów: Dla mnie to za dużo W życiu bym nie uwierzył, że zarówno wygląd jak i wnętrze "plebejskiego" KIA będzie mi się bardziej podobało od BMW (nie wspominając o tym, że koreańskie auta to na tle BMW totalnie bezawaryjne samochody) Idę męczyć trzeci sezon Wojownika. 2
GordonLameman 8 449 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ostatnio widziałem x3 z tym świecącym grillem. Szedłem obok niego i się śmiałem, bo aż trudno było mi uwierzyć, że to fabryczne, a nie tuning ze stacji benzynowej
marko 714 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Dla mnie najstraszniejsze są te klamki. No ochyda
Rekomendowane odpowiedzi