Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie w pracy też jest stacja i też wiem dlaczego się spina jako tako ;) 
takie po prostu spostrzeżenie, a są stacje które działają solo i nie wiem jakim cudem.

NIe spodziewałem się, że mi to tyle frajdy sprawi i tyle czasu będzie zajmować ;)   tylko te cholerne naklejki :P 

image.png.87fd0f0251205a737b7f99a228da9b06.png

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Gang napisał(a):

młodemu... a on nie ma pół roku albo coś takiego ? ;) 

Każdy wiek jest dobry na rozpoczęcie swojego Motoryzacjnego Blabla :) a jeśli mam pół roku to tym więcej tego Blabla jest 😆

Edytowane przez larry.bigl
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Krzysiak napisał(a):

U mnie młodzież teraz manię na jazdę ma...najstarszy (18 latek) swoim 307 po żonie, reszta (5 i 8 latek) G29 podpięta pod kompa.

Już się bałem, że 18-latek zaczął od BMW E46. :boink:

Opublikowano
Godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Każdy wiek jest dobry na rozpoczęcie swojego Motoryzacjnego Blabla :) a jeśli mam pół roku to tym więcej tego Blabla jest 😆

Trzeba od małego uczyć, u mnie młody (3,5 roku) sporo hotwheelsów, marki zna, modele też już powoli ogarnia. Na spacerze też jest gadanie o tym co jedzie. Nie wiem tylko skąd u niego takie zamiłowanie do BMW, nawet nikt w rodzinie nie ma, a on tylko beemeczki i beemeczki :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No cofnął, trudno, na szczęście udało mi się ogarnąć bilety :)

Godzinę temu, Arczevski napisał(a):

Trzeba od małego uczyć, u mnie młody (3,5 roku) sporo hotwheelsów, marki zna, modele też już powoli ogarnia. Na spacerze też jest gadanie o tym co jedzie. Nie wiem tylko skąd u niego takie zamiłowanie do BMW, nawet nikt w rodzinie nie ma, a on tylko beemeczki i beemeczki :E

To mój w tym samym wieku ale aż tak to nie jest zainteresowany, tylko jak coś to "kup mi holtilsa terenowego" :D 

Jakiś czas temu piasałem o kolumnach, kupiłem Airpulse A100, mają pier*olnięcie jakby ktoś się rozglądał ;)

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)

BMW jest dla fanatyków ale to prawda dla mnie żadna klasa premium. Jeśli już to sam myślałem nad e90/91 w silniku m47 albo m57. Jedne z bardziej polecanych. N - jak nie kupuj to wiadomo, że lipa.  Lepszym wyborem jeśli już będzie Audi A3/A4/A6. 

Co do 307 miałem nie jedno, teraz 407  i dla mnie dużo lepszy już jest każdy Ford Focus niż 307 co również miałem. 

Edytowane przez MiroMK
Opublikowano (edytowane)

Ja swoją E91 trochę za szybko kupiłem. Drugi raz zwróciłbym uwagę, żeby oprócz wszystkich gadżetów z wyposażenia (a mam dobrze dopchany egzemplarz) miała np. elektryczne wspomaganie. Hydrauliczne wymaga zauważalnie więcej siły do kręcenia fajerą (w porównaniu do passata to przepaść), a to znów powoduje, że moja żona nie chce tym jeździć :E Poza tym kupiłbym jednak benzyniaka R6 mimo wszystko :)

Edytowane przez dannykay
Opublikowano (edytowane)

Mi F10 polift się podoba. Ale w fajnej wersji to kosztuje tyle, że za podobne pieniądze kupisz nowszego, mocniejszego, większego i tańszego w utrzymaniu amerykańca. Bez sensu.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)

Jeżdżę VC sedanem z dwójką dzieciaków i psem, do bagaja wchodzi wózek (nie żadna parasolka tylko pełnowymiarowa gondola) i bagaże, nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć akurat jeśli o to chodzi :D Chociaż czasem przydałoby się więcej miejsca i na takie VC kombi w benzynce jako tymczasowy wybór (przed chargerem :D) zerkam łakomym okiem ale żona karawanom mówi stanowcze nie :E

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, dannykay napisał(a):

Ja swoją E91 trochę za szybko kupiłem. Drugi raz zwróciłbym uwagę, żeby oprócz wszystkich gadżetów z wyposażenia (a mam dobrze dopchany egzemplarz) miała np. elektryczne wspomaganie. Hydrauliczne wymaga zauważalnie więcej siły do kręcenia fajerą (w porównaniu do passata to przepaść), a to znów powoduje, że moja żona nie chce tym jeździć :E Poza tym kupiłbym jednak benzyniaka R6 mimo wszystko :)

To samo jest 508 vs C5...w pugu zdecydowanie ciężej chodzi kiera mimo, że teoretycznie ten sam układ wspomagania (hydraulika napędzana silnikiem elektrycznym). Choć akurat mnie zdecydowanie lepiej pasuje to z 508.

Co ro rodzaju budy to u mnie tylko kombi wchodzi w grę... przez różne "domowe" rotacje aut wyszło, że przed domem stoją 3 kombiaki :E

Edytowane przez Krzysiak