Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Katystopej napisał(a):

Wieś, no dobra, wioseczka 8:E

Jak kiedyś będziesz miał dość wielkomiejskiego smrodu albo muzułmanów świętujących w hali MOSiR i zapragniesz zjeść dobre smashburgery to są tylko dwa miejsca w okolicy (nie liczę Kato), gdzie można to zrobić. Oba w Imielinie!

Pierwsze to u mnie w ogrodzie :E

Drugie jest tu:

https://www.instagram.com/smaszburger_locals/

https://www.facebook.com/smaszburgerlocals/

Do dwóch tygodni powinni się otworzyć :) 

Opublikowano (edytowane)

Dwa dni skrobania, a raczej rozbijania twardego jak skała bitumu i jakieś efekty widać. Na szczęście strona prawa bez skazy. Lewa wymaga interwencji, ale podłużnice wyglądają lepiej jak w nowych wyrobach :E

Bez przygód jednak nie obyło. Musiałem przeparkować tak wybebeszone auto i nie mam pojęcia jak, ale wpadły mi klucze od domu pomiędzy lewarkiem, a panelem od grzania zadka.

Zaczęło się iskrzyć jakbym zimne ognie odpalił. Przewody były odpięte od foteli, ale fakt jest taki, że obecnie po podpięciu stołki nie grzeją... 

Pal licho, ogarnie się po wszystkim. 

IMG20250402172757.jpg

IMG20250403180740.jpg

Edytowane przez zdunzdun
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@zdunzdun nauczka na przyszłość, żeby zdejmować klemę z aku jak się grzebie przy aucie. Mnie odpinania od prądu naprawianego sprzętu nauczył spalony zasilacz :E Oby nic poważnego, może bezpiecznik jakiś poszedł?   

ja dzisiaj jestem po drugiej rundzie skręcania garderoby z Ikei, co za debilny patent na trzymanie półek tam jest, masakra. Palce mnie bolą tak, że pisanie na klawiaturze zakrawa o masochizm :E W zasadzie zostało mi kupno blatu na biurko i można się przeprowadzać...

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, dannykay napisał(a):

A po co? A na co to komu?

Nie wiem, czy aby na pewno to było adresowane do mnie. Jeżeli tak to zwyczajnie szkoda mi tej cegły, bo jej ogólny stan jest ponadprzeciętnie dobry, w większości wręcz zaskakująco wzorowy. Ja tego sprzedawać nie zamierzam i chciałem jedynie zadbać o problem, który wykryłem.

Woda tam musiała i tak stać już przez bardzo długi czas, bo zrobiła swoje. Korozja była już mocna i gdzieniegdzie w bardzo zaawansowanej formie. Sporo ratuje tutaj sama grubość blachy w tym wyrobie. 

Godzinę temu, huudyy napisał(a):

Oby nic poważnego, może bezpiecznik jakiś poszedł? 

Właśnie nie bardzo, wczoraj trochę na szybko grzebałem i bezpiecznik od grzania stołków jest dobry. Niestety... 

Generalnie wszystko działa, ale podgrzewanie siadło. No nic, stało się. Spróbuję podjąć temat przy bardziej sprzyjającej pogodzie i wtedy, kiedy już uporam się ze sprawami blacharskimi oraz wnętrza. 

Kilka małych defektów jest, niektóre plastiki wypadałoby dorwać nowe, ale jest ogromny problem z tym beżowym kolorem.

Czarne elementy jeszcze się dostanie, niebieskie już trudno, beżowe bardzo ciężko, a czerwone wręcz arcy trudno.

Edytowane przez zdunzdun
  • Upvote 1