Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Well, ja ostatnio będąc w delegacji byłem podrywany w barze przez na oko 22-24 latkę (mam 35 i chyba źle nie wyglądam) :E 

Z jednej strony creepy z drugiej jakos tak zwyczajnie miło się zrobiło, że ładna dziewczyna w takim wieku podbija :E i nie byla nachalna ani jakaś podejrzana :E 

Opublikowano
56 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Well, ja ostatnio będąc w delegacji byłem podrywany w barze przez na oko 22-24 latkę (mam 35 i chyba źle nie wyglądam) :E 

Z jednej strony creepy z drugiej jakos tak zwyczajnie miło się zrobiło, że ładna dziewczyna w takim wieku podbija :E i nie byla nachalna ani jakaś podejrzana :E 

byle nie przekroczyć punktu krytycznego z równania creepera - Twój wiek dzielony na 2 + 7 :E 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ja z żoną mam wspólne jedno konto od czasów jak jeszcze narzeczeństwem nie byliśmy. Mam drugie którego w ogóle nie używam. Jak któreś z nas chce coś kupić drogiego to po prostu informuje drugą osobę i tyle. Mi to nie przeszkadza mimo dużej dysproporcji zarobków. 

Ja jestem typem żyda, dobrze oszczędzamy więc i jak jakiś fanaberyjny wydatek wpadnie raz na jakiś czas to nie rujnuje to budżetu. Zona natomiast zapalona łowczyni okazji. Musi naprawdę być ciężko z promocjami żeby kupiła coś po regularnej cenie :E wszystkie zapasy jakie mamy są w różnych promocjach kupionych :E

Wracając na chwilę do dzieci...starsza w końcu przesypia całą noc ale budzi się...o 4.30. Kolejna pobudka z kurami. Oczywiście kto musi wstać z nią? Tata! A jakże. 

Młodszą jak zasypiała około 19 tak teraz zaczęła się przestawiać i zaczynają się problemy ze snem (zęby itd...). A już się łudziłem że chociaż część nocy będzie przespaną...

Edytowane przez larry.bigl
  • Upvote 1
Opublikowano

My mamy w firmie służbówkę 308, to auto dyskwalifikuje jedna rzecz, to samo co poprzednika, totalnie spier... pozycja kierownicy. Nie da się ustawić tego tak, żeby nie zasłaniała zegarów. Tragedia. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ktoś z obecnych renowkowiczow na forum jest w stanie odgadnąć po dźwięku co tu się mogło stać? Klepie tak od wczoraj. Któraś rolka w pasku osprzętu poszła? Łańcuch? Według mechanika to brzmi jak łożysko przy kompresorze od klimy. Dzwoni tylko na wolnych obrotach. 

Opublikowano

Gdyby ktoś się zastanawiał jak odkręca koła klucz udarowy za 200 zł z Aliexpress, to tak: Koła przykręcane jesienią kluczem dynamometrycznym z momentem 120-130 Nm. :) Poprzednio miałem klucz na kablu z Juli (teoretycznie 400 Nm) i musiał chwilę postukać zanim odkręcił. Nowy odkręca jakby żadnego oporu śruba nie stawiała. Gisam 1800 gdyby ktoś był zainteresowany. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@larry.bigl

U mnie w małżeństwie jest podobnie jak u Ciebie. Wspólne konto, ja mentalny żydek, żona łowca promocji. Dysproporcje w zarobkach również są. Nigdy nie było między nami zgrzytów, że ktoś coś kupił ;-) 

19 godzin temu, huudyy napisał(a):

Czasem lepiej nie wiedzieć ile kosztowała torebka albo buty. Lepiej się śpi. 

To Ty nie chodzisz z żoną na zakupy? :E 

Edytowane przez trepek