GordonLameman 8 478 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Wieś, no dobra, wioseczka Jak kiedyś będziesz miał dość wielkomiejskiego smrodu albo muzułmanów świętujących w hali MOSiR i zapragniesz zjeść dobre smashburgery to są tylko dwa miejsca w okolicy (nie liczę Kato), gdzie można to zrobić. Oba w Imielinie! Pierwsze to u mnie w ogrodzie Drugie jest tu: https://www.instagram.com/smaszburger_locals/ https://www.facebook.com/smaszburgerlocals/ Do dwóch tygodni powinni się otworzyć
Katystopej 988 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Pierwsze to u mnie w ogrodzie Zdajesz sobie sprawę że i tak je zjemy, z Tobą albo bez Ciebie 3
bergercs 1 411 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Taa, już poszedł przygotować grilla: 3
Kowal_ 263 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Szamot nie za szeroki, ale z dwóch stron można wkładać do pieczenia! 2
marko 730 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia A zjadłbym takiej szyneczki z domowej wędzarni 2
larry.bigl 464 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia No dobra Gordon ale tak już całkiem poważnie, kiedy?
zdunzdun 201 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Dwa dni skrobania, a raczej rozbijania twardego jak skała bitumu i jakieś efekty widać. Na szczęście strona prawa bez skazy. Lewa wymaga interwencji, ale podłużnice wyglądają lepiej jak w nowych wyrobach Bez przygód jednak nie obyło. Musiałem przeparkować tak wybebeszone auto i nie mam pojęcia jak, ale wpadły mi klucze od domu pomiędzy lewarkiem, a panelem od grzania zadka. Zaczęło się iskrzyć jakbym zimne ognie odpalił. Przewody były odpięte od foteli, ale fakt jest taki, że obecnie po podpięciu stołki nie grzeją... Pal licho, ogarnie się po wszystkim. Edytowane 5 Kwietnia przez zdunzdun 1
GordonLameman 8 478 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 11 godzin temu, larry.bigl napisał(a): No dobra Gordon ale tak już całkiem poważnie, kiedy? Może być ciężko w tym roku. Ze wstępnego planu weekendów wychodzi że musiałoby to być dzisiaj 1 1
marko 730 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Żebyś się nie zdziwił, że w ciągu 2 godzin znajdą się chętni 3
Katystopej 988 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Chopy, sprawa jest, mogę nawet po kogoś jechać jak jest wczorajszy Edytowane 5 Kwietnia przez Katystopej 2
larry.bigl 464 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Z Bydgoszczy bym dojechal w kilka godzin..no dobra dawaj adres 1
GordonLameman 8 478 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia To mam jeszcze 3 takie dorzucić? 1
Katystopej 988 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Imielin nie jest duży, znajdziemy dziada po zapachu 4
Katystopej 988 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) @GordonLameman Edytowane 5 Kwietnia przez Katystopej 1 2
marko 730 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Gordon wie jak sprawić, żeby ludzie go znienawidzili 1
huudyy 2 854 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) @zdunzdun nauczka na przyszłość, żeby zdejmować klemę z aku jak się grzebie przy aucie. Mnie odpinania od prądu naprawianego sprzętu nauczył spalony zasilacz Oby nic poważnego, może bezpiecznik jakiś poszedł? ja dzisiaj jestem po drugiej rundzie skręcania garderoby z Ikei, co za debilny patent na trzymanie półek tam jest, masakra. Palce mnie bolą tak, że pisanie na klawiaturze zakrawa o masochizm W zasadzie zostało mi kupno blatu na biurko i można się przeprowadzać... Edytowane 5 Kwietnia przez huudyy
bergercs 1 411 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ten "debilny" sposób ogarnia się wkrętarką :-) Pierwszy raz jak z tym walczyłem to też kur..łem na bolące paluchy, przy kolejnych szybko i bezboleśnie. 1 1
huudyy 2 854 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia jak na złość wkrętarkę pożyczyłem koledze i musiałem dziś bawić się manualnie
zdunzdun 201 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) 12 godzin temu, dannykay napisał(a): A po co? A na co to komu? Nie wiem, czy aby na pewno to było adresowane do mnie. Jeżeli tak to zwyczajnie szkoda mi tej cegły, bo jej ogólny stan jest ponadprzeciętnie dobry, w większości wręcz zaskakująco wzorowy. Ja tego sprzedawać nie zamierzam i chciałem jedynie zadbać o problem, który wykryłem. Woda tam musiała i tak stać już przez bardzo długi czas, bo zrobiła swoje. Korozja była już mocna i gdzieniegdzie w bardzo zaawansowanej formie. Sporo ratuje tutaj sama grubość blachy w tym wyrobie. Godzinę temu, huudyy napisał(a): Oby nic poważnego, może bezpiecznik jakiś poszedł? Właśnie nie bardzo, wczoraj trochę na szybko grzebałem i bezpiecznik od grzania stołków jest dobry. Niestety... Generalnie wszystko działa, ale podgrzewanie siadło. No nic, stało się. Spróbuję podjąć temat przy bardziej sprzyjającej pogodzie i wtedy, kiedy już uporam się ze sprawami blacharskimi oraz wnętrza. Kilka małych defektów jest, niektóre plastiki wypadałoby dorwać nowe, ale jest ogromny problem z tym beżowym kolorem. Czarne elementy jeszcze się dostanie, niebieskie już trudno, beżowe bardzo ciężko, a czerwone wręcz arcy trudno. Edytowane 5 Kwietnia przez zdunzdun 1
Gang 344 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia jestem na wycieczce, przez dwa dni zrobiłem 65000 krokow, a dzis ma byc najintensywniejszy dzień;p ja normalnie, az tyle nie chodzę, ledwo nogi czuje;p
Rekomendowane odpowiedzi