bergercs 1 398 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca LM dobre. Natomiast sam z czasem przeszedłem na Kleen Flo 963 - lato 1:1000, zima 1:500 - czyści, zastępuje depresator i co wane smaruje wtryski.
dannykay 621 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) To wezmę LM. TO DOBRE Edytowane 30 Czerwca przez dannykay
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Widzieliście tego debila z wypożyczonego mercedesa?
GordonLameman 8 443 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Areszt trzymiesięczny od razu. No i najlepiej by było jakby mu ktoś ręce połamał bo zakazy prowadzenia pojazdu pewnie niewiele dadzą. Najlepiej jakby się mu krzywo zrosły jeszcze. Śmieć. 1 2
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Zakaz prowadzenia to sam wiesz gdzie można sobie wsadzić. Pijaki dostają wielokrotne (!!!) zakazy prowadzenia i nadal jeżdżą na bani póki kogoś nie zabiją.
GordonLameman 8 443 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Dlatego warto by było aby mu się ręce połamały.
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Dla mnie to śmierdzi drugim dnem i grą na niepoczytalność.
SuLac0 354 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca imo powinni zaczac od tej wypozyczalni, bo to jest dopiero jakis przekret.
larry.bigl 452 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Dla mnie szokiem jest powolny czas reakcji policji vs mnogość zgłoszeń i filmów
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) W międzyczasie gdzieś biegał z gołą fają po Wrocławiu Edytowane 1 Lipca przez dannykay 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca W dniu 29.06.2025 o 08:26, GordonLameman napisał(a): Chyba uniknąłem SuperBubla https://superbubel.pl/ Co się dzieje z tymi europejskimi markami To że będzie się działo to z Skoda było wiadome w momencie kiedy Skoda zagroziła VW sprzedażowo. I Passat się nie sprzedawał, i Golf, Skoda mocno wbiła się tam gdzie nie powinna. Więc VW podniósł ceny Skody żeby zniechęcić ludzi, a teraz obniża jakość. Z tego wszystkiego cieszę się że Cupra jest osobno i to prawdopodobnie jakbym miał kupować to właśnie te markę. Zdrowy rozsądek mówi że Corolla w gazie, 4l gazu po mieście i w trasie dlugodystansowo robiłoby robotę. Niestety ale RS6 to marzenie, bo utrzymać tego bydlaka to można postawić dom w całym okresie
huudyy 2 839 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 28 minut temu, dannykay napisał(a): W międzyczasie gdzieś biegał z gołą fają po Wrocławiu Auto do sprzedaży na cele charytatywne, typa do utylizacji. 1
lesiu155 138 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca W takiego to tylko walić bez skrupułów jak się ma kamerkę.
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Znasz dowcip o sędziach, co jeden poszedł na ugodę mimo, że nie był winien?
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Cytat Siedzi dwóch sędziów w pokoju. Wpada adwokat, do jednego krzyczy: Pies pana żony pogryzł psa mojej żony. Psa trzeba było operować, żona ataku dostała, albo zapłaci mi pan 10 tysięcy, albo składam pozew. Sędzia pomyślał chwilę, wyjął dziesięć tysięcy, zapłacił, adwokat wyszedł. Na to drugi sędzia pyta: Ty, czemu zapłaciłeś? Nie masz ani żony, ani psa. Na to sędzia odpowiada: Sam wiesz, sprawa do sądu trafi, może być różnie... Suche jak pieprz, ale z życia wzięte Edytowane 1 Lipca przez dannykay 1 1
lesiu155 138 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Ano, na jego miejscu bym raczej nie dawał sprawy do sądu Chociaż sądząc po wyczynach to skończony kretyn więc who knows... Edytowane 1 Lipca przez lesiu155
GordonLameman 8 443 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca No kurła Panowie. Za równo dwa tygodnie będzie córa na tym świecie Stres jest 5
marko 714 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 31 minut temu, GordonLameman napisał(a): No kurła Panowie. Za równo dwa tygodnie będzie córa na tym świecie Stres jest Na tym etapie, to córa może być i dzisiaj 1 1
GordonLameman 8 443 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Godzinę temu, marko napisał(a): Na tym etapie, to córa może być i dzisiaj Cesarkę musimy mieć - nieodwrócona jest i mało prawdopodobne żeby się odwróciła. Zatem data jest jakby pewna. No, chyba że mała postanowi wyjść wcześniej, 1
dannykay 621 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Też chciałbym coś zakomunikować, ale jeszcze mam embargo 5
Gang 344 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca https://brd24.pl/prawo/kary-za-nielegalne-wyscigi-rzad-przyjal-projekt-zaostrzenia-prawa/?fbclid=IwY2xjawLQ6WpleHRuA2FlbQIxMQABHvL9tuejkQqS9tGr25db90lH0hSyk_m1Vtd5-vtZ1CUbIl6N3jccCVxAcnzP_aem_T451mMOT6j-5GmJKGfgBxg Zaostrzenie kar... Trochę. Szkoda, że w przypadku nie swoich aut kara jest mocno ograniczona. Realnie ktoś bogaty dostanie 10k grzywny. A to często może być "mniej" niż dla kogoś utrata auta za ok. Wystarczy mieć auto w leasingu albo się z kolegą zmienić i kara jest mocno ograniczona.. no szkoda 1
Rekomendowane odpowiedzi