ryba 1 246 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia E no nie, az na mape sprawdzilem czy dobrze pamietam trase z Belgii no i tak, 850km w 8h chillowej jazdy do granicy z DE - bardziej musialem dotankowac niz sie odlac, a zostalo mi troche ponad godzinke i niecale 100km do domu, bo nie bylo wtedy jeszcze A2 od granicy pod chate. A i giga remonty byly kolo Dortmundu to bylo wolniej niz powinno byc. A byl czas ze weekend w weekend robilem trasa dom - praca 420km (4.5-5h) x2 i lajtowo na raz wchodzi.
Seeba03 122 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 4 godziny temu, marko napisał(a): Nie wiem, co tam zażywasz, ale zmniejsz dawkę o połowę Zmieniałem ostatnio telefon i zamiast zalogować się na swoje konto, najwidoczniej się zarejestrowałem pod innym nickiem. Jakieś Alter Ego, czy cuś 1
larry.bigl 452 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Panowie szukam biurka regulowanego, elektrycznego. Myślałem o tym popularnym z Ikei https://share.google/CSXD8ilQA1Qws13VW Wychodzi dość sporo z blatem + listwa ale w sumie wygląda dobrze, stabilne. Co innego warto brać? 140cm.
Pan Mateoo 447 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Napisz w odpowiednim dziale A co do biurka to moze kup stelarz na necie a blat wykonaj u stolarza lokalnie? Wyjdzie [moze] taniej i blat bedzie solidny
KiloKush 607 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 12 minut temu, larry.bigl napisał(a): Panowie szukam biurka regulowanego, elektrycznego. Myślałem o tym popularnym z Ikei https://share.google/CSXD8ilQA1Qws13VW Wychodzi dość sporo z blatem + listwa ale w sumie wygląda dobrze, stabilne. Co innego warto brać? 140cm. Na pepper szukaj. Są często na promocji 500-700 zł.
larry.bigl 452 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami. 2
Pan Mateoo 447 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia jesli jestes wysoki to nogi z ikei beda odpowiednie bo serio patrz na rozmiar i dodaj grubosc blatu bo to wazne!!! jak trafisz na dobrego stolarza to i sam ci zawiezie przywiezie za grosze a jakosc u stolarza jest zdecydowanie lepsza Nawet jesli transport sam bedziesz musial zalatwic to 140cm to nie duzo a roznica w twardym poteznym blacie a honeyclumbshicie jest wielka. Ja za 300zł chyba dorwalem blat z drewnopodobnego laminatu o chyba grubosci 36[?]cm
huudyy 2 837 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 39 minut temu, larry.bigl napisał(a): Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami. Blat to nic strasznego, jedziesz do Castoramy, wybierasz co ci się podoba i ci na miejscu mogą przyciąć i okleić bok. Ja na swoje podwójne biurko kupiłem drewniany blat kuchenny, 300x90, na nasze potrzeby starcza
KiloKush 607 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 50 minut temu, larry.bigl napisał(a): Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami. Przerabiałem temat. Kupiłem takie za 1400, ale na promocji kupisz podobne za 700 i da tak samo radę. Blat nawet jak kiedyś się skończy to sobie Kupisz i wymieniasz albo nakleisz nowy na stary w 5 minut Edytowane 8 Sierpnia przez KiloKush
dannykay 620 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 21 minut temu, huudyy napisał(a): 300x90, na nasze potrzeby starcza Chyba wysoka ta kobita 2
GordonLameman 8 432 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia @larry.bigl ja do gabinetu żony kupiłem to z Ikei. Głównie dlatego, że gdy kupowaliśmy to na blat dębowy czekało się 3 miesiące. w sumie jest bardzo spoko, bo potem dokupiliśmy rogowe biurko do siedzenia do tego samego gabinetu. 1
Gang 344 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Mi ostatnio dużo reklam wyskoczyło z meblami z Leroy Merlin. Może wchodzą w nowa branże. Sprawdź
dannykay 620 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Clio 1.0 tce 90 kuni, 35k km przebiegu, 2024 rok. Jakieś przeciw do jazdy po mieście i wokół komina?
bergercs 1 397 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Jeśli jazda miejska to zmieniać olej co 7k km.
dannykay 620 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Tam jest pasek w oleju? To ma być auto na 5 lat i 50k km o ile nie mniej.
bergercs 1 397 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Łańcuch. I w każdy aucie jeżdżonym na krótkich odcinkach 6-7k od wymiany do wymiany to max.
duniek 255 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 6.08.2025 o 22:50, Krzysiak napisał(a): Różnie bywa...kumplowi wjechała baba w dupę, z zewnątrz tylko zderzak uszkodzony, dowód zatrzymany i powrót do domu tylko lawetą Nie zaglądał policjant pod zderzak, więc nie wie że poddał się pas tylny. Gdyby mnie choć przez sekundę brało spanie, czy zmęczenie to bym zjechał na parking Akurat na busach poznałem swoją granicę zmęczenia i wiem kiedy zjechać (tak, zdarzało się że mózg nie rejestrował kilku czy kilkunastu km na autostradzie i leciał na w autopilocie mimo że nie spałem). No ale nie brało no i gosc z SKP wprowadzil mnie w błąd chyba, wpisalem dane w gov.pl i na osi czasu ostatni wpis z kwietnia 2024 (wypadek maj 2024) badanie: aktualne ale w informacjach Stan dokumentu: zatrzymanie: elektroniczne
KiloKush 607 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia te grupy Porsche to jest złoto. Koleś wrzuca popowodziowe 465 konne auto za pół baniacza. Jedni odradzają zakup, drudzy jadą po tych pierwszych bo przecież cena okazyjna i warto. Polak to jednak Polak, co tam, że zalane. Ważne, że okazja xkurfaDe
Gang 344 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia On tam napisał, że nie było zalane ;p Jednak było i dalej się kłóci ?
KiloKush 607 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia 2 godziny temu, Gang napisał(a): On tam napisał, że nie było zalane ;p Jednak było i dalej się kłóci ? Tak, ktoś wrzucił zdjęcia z aukcji, że zalane. On się dalej kłóci, a ludzie go bronią bo to "okazja" jakieś 10% ceny taniej od najtańszego podobnego 911 w Polsce.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia 11 minut temu, KiloKush napisał(a): Tak, ktoś wrzucił zdjęcia z aukcji, że zalane. On się dalej kłóci, a ludzie go bronią bo to "okazja" jakieś 10% ceny taniej od najtańszego podobnego 911 w Polsce. Mogliby posadzić kilku oszukujących handlarzy to by się uspokoiło. 2
bergercs 1 397 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia https://daydrive-ua.translate.goog/ru/catalog/usa/lot/copart-81368694/2021-porsche-911-carrer-wp0aa2a99ms205658?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=wapp&_x_tr_hist=true
KiloKush 607 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia 13 minut temu, bergercs napisał(a): https://daydrive-ua.translate.goog/ru/catalog/usa/lot/copart-81368694/2021-porsche-911-carrer-wp0aa2a99ms205658?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=wapp&_x_tr_hist=true Najpierw było zalane ktoś wrzucał zdjęcia z aukcji w komentarzach. Są firmy co za kasę podrabiają historię. Sam widzisz, że tam za bardzo wandalizmu nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi