Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E no nie, az na mape sprawdzilem czy dobrze pamietam trase z Belgii no i tak, 850km w 8h  chillowej jazdy do granicy z DE - bardziej musialem dotankowac niz sie odlac, a zostalo mi troche ponad godzinke i niecale 100km do domu, bo nie bylo wtedy jeszcze A2 od granicy pod chate. A i giga remonty byly kolo Dortmundu :E to bylo wolniej niz powinno byc.

A byl czas ze weekend w weekend robilem trasa dom - praca 420km (4.5-5h) x2 i lajtowo na raz wchodzi.

Opublikowano
4 godziny temu, marko napisał(a):

Nie wiem, co tam zażywasz, ale zmniejsz dawkę o połowę :P

Zmieniałem ostatnio telefon i zamiast zalogować się na swoje konto, najwidoczniej się zarejestrowałem pod innym nickiem. Jakieś Alter Ego, czy cuś :E

• Haha 1
Opublikowano

jesli jestes wysoki to nogi z ikei beda odpowiednie bo serio patrz na rozmiar i dodaj grubosc blatu bo to wazne!!!

jak trafisz na dobrego stolarza to i sam ci zawiezie przywiezie za grosze a jakosc u stolarza jest zdecydowanie lepsza

Nawet jesli transport sam bedziesz musial zalatwic to 140cm to nie duzo a roznica w twardym poteznym blacie a honeyclumbshicie jest wielka.

Ja za 300zł chyba dorwalem blat z drewnopodobnego laminatu o chyba grubosci 36[?]cm

Opublikowano
39 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum :E

Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami.

Blat to nic strasznego, jedziesz do Castoramy, wybierasz co ci się podoba i ci na miejscu mogą przyciąć i okleić bok. Ja na swoje podwójne biurko kupiłem drewniany blat kuchenny, 300x90, na nasze potrzeby starcza :E

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum :E

Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami.

Przerabiałem temat. Kupiłem takie za 1400, ale na promocji kupisz podobne za 700 i da tak samo radę. Blat nawet jak kiedyś się skończy to sobie Kupisz i wymieniasz albo nakleisz nowy na stary w 5 minut 

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano
W dniu 6.08.2025 o 22:50, Krzysiak napisał(a):

Różnie bywa...kumplowi wjechała baba w dupę, z zewnątrz tylko zderzak uszkodzony, dowód zatrzymany i powrót do domu tylko lawetą :D 

Nie zaglądał policjant pod zderzak, więc nie wie że poddał się pas tylny.

Gdyby mnie choć przez sekundę brało spanie, czy zmęczenie to bym zjechał na parking ;) Akurat na busach poznałem swoją granicę zmęczenia i wiem kiedy zjechać (tak, zdarzało się że mózg nie rejestrował kilku czy kilkunastu km na autostradzie i leciał na w autopilocie mimo że nie spałem). No ale nie brało ;) 

no i gosc z SKP wprowadzil mnie w błąd chyba, wpisalem dane w gov.pl
i na osi czasu ostatni wpis z kwietnia 2024 (wypadek maj 2024)
badanie: aktualne

ale w informacjach

Stan dokumentu: 
zatrzymanie: elektroniczne

Opublikowano

te grupy Porsche to jest złoto. Koleś wrzuca popowodziowe 465 konne auto za pół baniacza. Jedni odradzają zakup, drudzy jadą po tych pierwszych bo przecież cena okazyjna i warto. Polak to jednak Polak, co tam, że zalane. Ważne, że okazja xkurfaDe

obraz.thumb.png.7f28c2293c59e324a0e1bff0645bee1f.png

Opublikowano
2 godziny temu, Gang napisał(a):

On tam napisał, że nie było zalane ;p

Jednak było i dalej się kłóci ? 

Tak, ktoś wrzucił zdjęcia z aukcji, że zalane. On się dalej kłóci, a ludzie go bronią bo to "okazja" jakieś 10% ceny taniej od najtańszego podobnego 911 w Polsce.

Opublikowano
11 minut temu, KiloKush napisał(a):

Tak, ktoś wrzucił zdjęcia z aukcji, że zalane. On się dalej kłóci, a ludzie go bronią bo to "okazja" jakieś 10% ceny taniej od najtańszego podobnego 911 w Polsce.

Mogliby posadzić kilku oszukujących handlarzy to by się uspokoiło. 

• Upvote 2