Petru23 251 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Chwała konstruktorowi. Powinien to być standard u każdego. VID_20251029_110810746~2.mp4 Edytowane 29 Października przez Petru23 2
galakty 3 333 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Dobry patent na madki na parkingach
Petru23 251 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 24 minuty temu, Gret napisał(a): Patent ma ford? Nie mam zielonego pojęcia. Ale nie spotkałem czegoś takiego gdzie indziej...
SylwesterI. 865 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Tak chyba tylko ford to robi i jest to sztos
KiloKush 612 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Hehe jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby mechanik po otwarciu części zobaczył, że jest uszkodzona ale i tak ją wrzucił do auta. Budowlanka to jest niezła patola. Swoją drogą znajomy był u lekarza z pieprzykami i dermatolog z NFZ stwierdził że dziś mu obejrzy tylko plecy a resztę na drugiej wizycie... Wizyta trwała 5 minut. Edytowane 29 Października przez KiloKush
galakty 3 333 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 8 godzin temu, KiloKush napisał(a): Swoją drogą znajomy był u lekarza z pieprzykami i dermatolog z NFZ stwierdził że dziś mu obejrzy tylko plecy a resztę na drugiej wizycie... Wizyta trwała 5 minut. Znajoma miała wycinane pieprzyki, dwa na plecach... Dwie osobne wizyty
KiloKush 612 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 godziny temu, dannykay napisał(a): jakiś szerszy kontekst? 2 godziny temu, bleidd napisał(a): Pewnie krzywe płytki ścienne Majster położył uszczerbione płytki i stwierdził, że takie były w pudle. Oczywiście nie poinformował o tym fakcie klienta. Godzinę temu, galakty napisał(a): Znajoma miała wycinane pieprzyki, dwa na plecach... Dwie osobne wizyty Ale tu chodzi o samo zobaczenie pieprzyków 1
dannykay 624 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października No to debil. To tylko pokazuje jacy idioci robią hajs w tej branży. 3
bleidd 485 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Mój mi położył pękniętą płytę - albo pękła mu przy układaniu - nie przyznał się i zafugował, że prawie nie widać. Zorientowałem się dopiero po paru tygodniach, akurat był u mnie ten sam fachura tylko robił co innego, jak mu pokazałem to stwierdził "miałem nadzieje, że nie zobaczysz" 1
galakty 3 333 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jak się samemu źle zrobi to jakoś mniej boli 1
dannykay 624 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października dobrze maskuję, żeby kobita nie zauważyła 4
wallec 818 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 22 godziny temu, Petru23 napisał(a): Chwała konstruktorowi. Powinien to być standard u każdego. VID_20251029_110810746~2.mp4 23.8 MB · 0 pobrań WTF bez sensu. Ja nigdy sam sobie nie uderzam. To mi uderzają, chyba że zapobiegnie też uderzaniu w moje to spoko Edytowane 30 Października przez wallec
huudyy 2 848 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 12 minut temu, wallec napisał(a): Ja nigdy sam sobie nie uderzam. Ty może nie, ale jesteś pewny swojej drugiej połówki?
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Czasami wiatr potrafi wyrwać drzwi. Ja w swoim syfie mam drzwi jak żagiel 2m. Przydałoby się takie coś.
Petru23 251 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 49 minut temu, wallec napisał(a): WTF bez sensu. Ja nigdy sam sobie nie uderzam. To mi uderzają, chyba że zapobiegnie też uderzaniu w moje to spoko To trzeba zatem zgłosić producentowi, że totalnie nieprzydatne
wallec 818 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Po co zgłaszać? Mogą wrzucić w koszt pojazdu, zarabiają więcej, ludzie mają prace, konsument dopłaci bo może się pochwalić takimi bzdurami. Z autami teraz jest jak z wannami z hydromasażemz które były hitem. Mają masę funkcji których się nie używa. Dla mnie nawet Apple Car i Android auto to badziew i nie używam bo wymaga ode mnie wykonania czynności, które nie są związane z funkcją samochodu tj. jazdą. Nawet radia/konfiguracji samochodu itp nie włączam już w nowych autach, ponieważ wymaga to ode mnie klikania w ekrany, wchodzenia w menu i grzebania w tym syfie jak w Windowsie. Co kto lubi. Edytowane 30 Października przez wallec 4
Katystopej 988 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Czyli rozmawiasz z telefonem przy uchu i korzystasz z map papierowych? Ktoś to jeszcze drukuje? Android Auto to są 2 kliknięcia przy pierwszym połączeniu, później nie trzeba nawet z kieszeni tel wyciągać, no ale jedni wolą pomidory a drudzy mieszkać w jaskini. Edytowane 30 Października przez Katystopej 1
marko 721 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Korzysta ze stacjonarnego. Nie trzeba klikać w ekran. 1
Rekomendowane odpowiedzi