dannykay 814 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Tylko rozważ jedno. Głupia przycinka bez nazwisk, a chłop robi dramę jakbyś mu matkę zabił, „bo sobie nie życzy”. Clue problemu to fakt, że jak ma okazję, to sam komuś przytnie, a teraz zgrywa ofiarę. Tylko o to mi chodzi. Dla mnie też eot, a chłop do ignora. btw Fejsbuk też mnie prześladuje Edytowane 6 Grudnia 2025 przez dannykay 1 1 1
Katystopej 1 585 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! 3 3
KiloKush 804 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Tyle przeżyć w cenie jednej raty za Kuge 3
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Do tego na lawecie 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 43 minuty temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Łoooo, zapomniałem o Piotreq 1
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Dobry agent z niego był Już nie pamiętam nawet za co mu dałem perma
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @Gretogólnie tak, ale był na koniec jakiś gwóźdź do trumny Później na fb mi napisał, że i tak długo zwlekaliśmy, bo specjalnie trolował i sprawdzał kiedy moderacja zareaguje 5
LYCONE 204 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 34 minuty temu, Krzysiak napisał(a): @Gretogólnie tak, ale był na koniec jakiś gwóźdź do trumny Później na fb mi napisał, że i tak długo zwlekaliśmy, bo specjalnie trolował i sprawdzał kiedy moderacja zareaguje Mam nadzieję, że chociaż jego kuchnia za 154 tys zł (uwzględniając inflację ) była prawdziwa... 3
Katystopej 1 585 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 16 minut temu, LYCONE napisał(a): Mam nadzieję, że chociaż jego kuchnia za 154 tys zł (uwzględniając inflację ) była prawdziwa... i mieszkanie co dostali od jej rodziców w Warszawie o wartości 600k
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 I wynajęte przez firmę w Gdyni
GordonLameman 9 556 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Z tym wynajmem to nie kojarzę nic. Pamiętam felgi, że pracował przy windach i, że nie chciał się przyznać, iż wszystko dostał od teściów 1
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Było, że dostał to mieszkanie, umeblował pamiętną kuchnię i mu zaproponowali delegację na jakiś długi okres w trójmieście, no i właśnie w Gdyni to wynajęte mieszkanie było.
GordonLameman 9 556 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Aa, to jakoś nie pamiętam
dannykay 814 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Perma chyba dostał za Alfę w cenie kompletu opon 2
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @dannykaybardzo możliwe że to było tym gwoździem do trumny
NotQuite 114 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 6 godzin temu, dannykay napisał(a): Fejsbuk też mnie prześladuje No róż jak w mordę strzelił.
Gość Petru23 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) 9 godzin temu, SuLac0 napisał(a): @Krzysiak ci co sie "bawia" w tej piaskownicy zapominaja tylko o jednym, to nie jest prywatna piaskownica, tylko jest czescia osiedla. specyficzna, ale nie hermetyczna. to, ze sie w niej ktos bawi w taki, a nie inny sposob. ok. moga sie w niej bawic nawet , bo takim czyms jest dla mnie hejt. chodzi tutaj o to, ze smierdzi na calym osiedlu, a dzieciaki roznosza potem pod butami wszedzie, jak juz skoncza zabawa w swojej piaskownicy. to, ze dzieciaki "ignoruja" innych mieszkancow osiedla, nie zmienia faktu, ze smierdzi nadal. pcl, nie jest tutaj zadnym usprawiedliwieniem. jest imo wrecz przykladem patologii jaka nie powinna miec miejsca. szczegolnie jego ostatanie lata. Piaskownice to się z czyści a nie instruuje innych, jak omijać albo żeby do niej nie wchodzić i pozwalać na to, aby psy cały czas tam robiły. Co rok też piasek się wymienia. Edytowane 6 Grudnia 2025 przez Petru23
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Ja tylko mówię że gdy jest mi gdzieś źle, nie pasują mi ludzie to tam nie wchodzę i z tymi ludźmi nie rozmawiam, a nie robię z siebie męczennika "jacy to wszyscy źli, uwzięli się na mnie bla bla bla" Widocznie to lubisz i cię to nakręca, ja uważam że się nie rusza, bo bardziej śmierdzi (jeśli już operujemy argumentami na tym poziomie)
Gość Petru23 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 16 minut temu, Krzysiak napisał(a): Ja tylko mówię że gdy jest mi gdzieś źle, nie pasują mi ludzie to tam nie wchodzę i z tymi ludźmi nie rozmawiam, a nie robię z siebie męczennika "jacy to wszyscy źli, uwzięli się na mnie bla bla bla" Widocznie to lubisz i cię to nakręca, ja uważam że się nie rusza, bo bardziej śmierdzi (jeśli już operujemy argumentami na tym poziomie) Z hejterami nie rozmawiam.
Krzysiak 2 349 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) @Petru23W którym miejscu cię hejtowałem? Zażartowałem x czasu temu w jakimś temacie, obraziłeś się o to, wyjaśniliśmy sobie, że ty zezgredziałeś, ja zostałem na poziomie sprzed 15 lat, każdemu to pasuje stąd się raczej nie dogadamy i się rozeszliśmy Ot teraz widząc co się tu wydarzyło w blabli rzuciłem luźną uwagą na temat co ja bym zrobił i tyle (nigdzie nie napisałem że masz to zrobić)...nie lubię robić z siebie ofiary Edytowane 6 Grudnia 2025 przez Krzysiak
GordonLameman 9 556 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 18 minut temu, Petru23 napisał(a): Z hejterami nie rozmawiam. Twoje zachowanie jest infantylne. P.S. to nie hejt, a krytyka. mozesz spytać bota, zapewne potwierdzi 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Twoje zachowanie w tym momencie jest mocno infantylne. P.S. to nie hejt, a krytyka. mozesz spytać bota, zapewne potwierdzi
Gang 408 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Widzieliście tego Rumuna w locie nad Rondem i dwoma autami ? Przebił tego co pod kościołem wylądował ;do https://m.joemonster.org/filmy/136398 1 1
Katystopej 1 585 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Taa, piękny lot z telemarkiem wykonał ale z drugiej strony takie coś dobrze że wyszedł z tego cało, nie jego wina, choroba nie wybiera
Krzysiak 2 349 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 9/10... pełna 10 byłaby gdyby strącił kamerę 😂 1
Rekomendowane odpowiedzi